Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

Man te noobi izdomaajushi dumpi taisiit :superlol: gribeeja manu armiju patiiriit, tikai vinjiem tas suudiigi sanaaca, labi, bija nelieli zaudeejumi kaa jau visos karas, tagad ir pienaacis laiks dot prettriecienu. Pirmie cata wave celjaa, naakamos taisiishu gaulam, kursh padirsa savus TT uz maniem speariem reports zemaak. Taa bija laikam vinju ceriiba mani iznest :lol: bet es kaa (ruudiits) travian speeleetaajs tieshi jutu - armiju vaig izsuutiit pirms guleetieshanas. Taa arii izdariju, rezultaataa - izniicanaats mans defecne, bet paliek offence

http://s6.travian.com/berichte.php?id=10084324

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nja blin dirsaa ir http://travilog.org.ua/en/9941293/bf5a2603...a881dfac999c80c

galvaa piemetu, ka vareetu ar kataam naakt, jo skautoja naktii, a es tikko tik pie pc pieseedos ehhh

mani siteri vareetu ieiet un kautko pachubinaat manaa acountaa, jo tuvaakaas paaris h netikshu pie pc.

Edited by kerchs
Link to comment
Share on other sites

Forshi, ne? :D, kaa rezultata esmu padirsi praktiski visu savu armiju(defense noteikti), no offens veel kaut kas ir palicis paari. Tachu neuztraucaties es rokas neemsu nolaidis, es tieshi esmu gatavs vinjus dauziit, un kaa veel... Tachu

un jaa man buus kluudas tekstaa, bet es tiko parrados no 30 h darba dienas, ta kaa nedirsh :)

Benciks - drīz tu būsi jau saucam par labu spēlētāju. Vēl tikai nedaudz pieslīpēties un būs ok!

Tā bija laba mācība - tas ir viens. Viņš resursos pakāsa aptuveni tik pat daudz cik tu. Tādēļ viņam ir tāda kā morālā kompensācija.

Par izvairīšanos - tieši tā - palaidiet iekšā - paskatieties cik daudz viņam armija ir un tad savāciet defu uz nākamo uzbrukumu. Mūsu alliancei ir speciāla sadaļa, kur mēs vācam kaitnieku uzbrukumu reportus, lai zinātu, kas lācītim vēderā.

Pie kam - pasekojiet pretinieku uzvedībai - varbūt viņš ir Multi!

P.s. Vakar vienam sanāca plāni - dabūja banu par MULTI :)

Link to comment
Share on other sites

Uz s4.com ir spēlētājs sasha - viņš vakar pakāsa turpat pie 40k armijas pret Phoenix spēlētāju - starpība - a starpība tāda ka tā ir visa armija no viena ciema = bet defs ne viss bet no visas alliances.

Ir looooti grūti uzturēt lielu armiju vienā ciemā - prasa daudz laika - un kad tādu atsit .... uzbrucējam ir sabojāts noskaņojums uz ilgu laiku - uz s7.com daži pat no lielajiem brāļiem izdzēsa akku ....

Link to comment
Share on other sites

:)

un Bencik, vēlāk aizsūtīsu 1h production.

Shie divi cilveki, ir pieemti loti lielaa iznemuma kartaa, jo jau vaiaku meneshu laikaa dazhiem cilvekiem ir izveidojushies labi kontakti un labs komandas darbs. Jaa vinji nav latvieshi, bet necerat, kad veel kads inzemum kartaa tiks pienemts, taa nenotiks !!!

Karoch man ir dirsaa mati :D

Link to comment
Share on other sites

Bencik, nosūtīju tev, un sūtīšu vēl.

No vienas puses ir prieks par tiem defense reportiem, tas vien viņiem liek apzināties, ka mazs cinītis ir spējīgs gāzt lielu vezumu.

Tātad tikko nosūtīju 450 spearmenus wilmaram. Sūtam labāk kopā, lai neiznāk tā, ka mūs pa vienam atdauza.

Es tagad meklēju tuvāko upuri, jo mani axemani ir nobrieduši kaujai. Apskatieties manu rajonu, un ja kāds varētu iepostot, kam vajadzētu uzbrukt + vēl pretinieka armiju, ar prieku būtu gatavs iznest viņu. Bet ne pārāk tālu.

Link to comment
Share on other sites

Daļēji tā ir provokācija - izspiest no alliances, lai saspiestu - ar domu - vairāk nav iespējams redzēt reportus alliances ietvaros.

Ja tas tā ir, tad es redzu pirmo reizi, ka lieli bosi šādu taktiku piemēro.

Mēģini blefot - divi varianti - atbildi vēlāk - pajautā ko stulbu - piemēram - a kas būs - vai jūsējie man neuzbruks - tu esi tāds spēcīgs ar tevi kašķi negribu - nedaudz paglaimot jau arī var - paprasi kādu padomu - kuru off armiju labāk celt - vai ari kaut ko nopietnāku - galvenais novelc laiku - ir maz profesionāļu kas prot wordingu piekopt labā līmenī lai blefotājus nošķirtu :)

Link to comment
Share on other sites

Pirms neilga laika uztaisīju ciemu. Visus levelus resursu lvlus uzceelu uz 3. Man iznīcināja ciemu. FFH, protams.

..tagad mēģinu atkal sataisīt stlerus, bet tas ir šausmīgi lēno, jo resursu lauki tuvākajam ciemam nav attūistīti pietiekoši, tāpēc lūdzu palīdzībū ar resursiem ciemam 12|30. Jebkurš res daudzums man palīdzēs ātrāk tikt pie 3. ciema.

Palīdziet lūdzu!

Link to comment
Share on other sites

Officiali pazinoju, kad shovakar CHilli picaa, veiksmigi noriteeja High Council sanaksme :) Ka rezultata tika izlemti vairaki svariigi jautajumi, un iespejam driiz notiks nelielas izmainas, so be ready :D

p.s. Es eedu Liepajas ups.. srry lauku picu :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...