Jump to content
GIGN Forum

briedis

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

briedis's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Ja kādam ir apnicis spēlēt, labprāt atņemšu kādu ciemu ar pavairāk populāciju Ir brīvs slots un chiefs. PM: briedis
  2. Davai tad es arī pievienojos, jo man tas chuvaks arī sāk uzbrukt! Es netaalu no kercha esmu, taka lidzigs laiks. Vajag izdomat uzbrukuma laiku!
  3. Pirms neilga laika uztaisīju ciemu. Visus levelus resursu lvlus uzceelu uz 3. Man iznīcināja ciemu. FFH, protams. ..tagad mēģinu atkal sataisīt stlerus, bet tas ir šausmīgi lēno, jo resursu lauki tuvākajam ciemam nav attūistīti pietiekoši, tāpēc lūdzu palīdzībū ar resursiem ciemam 12|30. Jebkurš res daudzums man palīdzēs ātrāk tikt pie 3. ciema. Palīdziet lūdzu!
  4. Viņš mēroja 30h ceļu līdz manim. Iedomājies cik būtu ar Ramiem (Ram nav rāmi ) 170 skauti tika paspēlti, vai man žēl pārīša? Vismaz zināšu, ja kāds skautos pa to laiku ..tika paslēptas arī katapultas, 1,5k clubberi.. Man visime 10 lvl off/defenss,
  5. Hardcore uzbrukums man uz s4 (hero no 10 uz 14lvl )
  6. Palīdziet kāds iznest vienu džekiņu. (Iznesiet manā vietā, man viņš nonesa visu ) http://s6.travian.com/karte.php?d=288810&c=26 Čuvaku viņam nav daudz. Aptuveni: varbūt 200 swordsman 140 Theutates thunder Man viņs zb. Nekāds krutais jau nav.
×
×
  • Create New...