Teddy Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Man te noobi izdomaajushi dumpi taisiit gribeeja manu armiju patiiriit, tikai vinjiem tas suudiigi sanaaca, labi, bija nelieli zaudeejumi kaa jau visos karas, tagad ir pienaacis laiks dot prettriecienu. Pirmie cata wave celjaa, naakamos taisiishu gaulam, kursh padirsa savus TT uz maniem speariem reports zemaak. Taa bija laikam vinju ceriiba mani iznest bet es kaa (ruudiits) travian speeleetaajs tieshi jutu - armiju vaig izsuutiit pirms guleetieshanas. Taa arii izdariju, rezultaataa - izniicanaats mans defecne, bet paliek offence http://s6.travian.com/berichte.php?id=10084324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) nja blin dirsaa ir http://travilog.org.ua/en/9941293/bf5a2603...a881dfac999c80c galvaa piemetu, ka vareetu ar kataam naakt, jo skautoja naktii, a es tikko tik pie pc pieseedos ehhh mani siteri vareetu ieiet un kautko pachubinaat manaa acountaa, jo tuvaakaas paaris h netikshu pie pc. Edited February 1, 2008 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 es zināju, ka man nāk liels bars virsū http://s6.travian.com/berichte.php?id=9726002 izrādījās, ka nemaz tik liels nebij ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Forshi, ne? , kaa rezultata esmu padirsi praktiski visu savu armiju(defense noteikti), no offens veel kaut kas ir palicis paari. Tachu neuztraucaties es rokas neemsu nolaidis, es tieshi esmu gatavs vinjus dauziit, un kaa veel... Tachu un jaa man buus kluudas tekstaa, bet es tiko parrados no 30 h darba dienas, ta kaa nedirsh Benciks - drīz tu būsi jau saucam par labu spēlētāju. Vēl tikai nedaudz pieslīpēties un būs ok! Tā bija laba mācība - tas ir viens. Viņš resursos pakāsa aptuveni tik pat daudz cik tu. Tādēļ viņam ir tāda kā morālā kompensācija. Par izvairīšanos - tieši tā - palaidiet iekšā - paskatieties cik daudz viņam armija ir un tad savāciet defu uz nākamo uzbrukumu. Mūsu alliancei ir speciāla sadaļa, kur mēs vācam kaitnieku uzbrukumu reportus, lai zinātu, kas lācītim vēderā. Pie kam - pasekojiet pretinieku uzvedībai - varbūt viņš ir Multi! P.s. Vakar vienam sanāca plāni - dabūja banu par MULTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 he, mūsu alliancei izskatās, ka piebiedrojušies divi kanādieši - BaconSlice un el_lobo - mans un Benčika sitters. un Bencik, vēlāk aizsūtīsu 1h production. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Uz s4.com ir spēlētājs sasha - viņš vakar pakāsa turpat pie 40k armijas pret Phoenix spēlētāju - starpība - a starpība tāda ka tā ir visa armija no viena ciema = bet defs ne viss bet no visas alliances. Ir looooti grūti uzturēt lielu armiju vienā ciemā - prasa daudz laika - un kad tādu atsit .... uzbrucējam ir sabojāts noskaņojums uz ilgu laiku - uz s7.com daži pat no lielajiem brāļiem izdzēsa akku .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 un Bencik, vēlāk aizsūtīsu 1h production. Shie divi cilveki, ir pieemti loti lielaa iznemuma kartaa, jo jau vaiaku meneshu laikaa dazhiem cilvekiem ir izveidojushies labi kontakti un labs komandas darbs. Jaa vinji nav latvieshi, bet necerat, kad veel kads inzemum kartaa tiks pienemts, taa nenotiks !!! Karoch man ir dirsaa mati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Bencik, nosūtīju tev, un sūtīšu vēl. No vienas puses ir prieks par tiem defense reportiem, tas vien viņiem liek apzināties, ka mazs cinītis ir spējīgs gāzt lielu vezumu. Tātad tikko nosūtīju 450 spearmenus wilmaram. Sūtam labāk kopā, lai neiznāk tā, ka mūs pa vienam atdauza. Es tagad meklēju tuvāko upuri, jo mani axemani ir nobrieduši kaujai. Apskatieties manu rajonu, un ja kāds varētu iepostot, kam vajadzētu uzbrukt + vēl pretinieka armiju, ar prieku būtu gatavs iznest viņu. Bet ne pārāk tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Tikko atnāca vēstule dday says : he will attack again unless you leave LV and stay out of any alliance connected to ac or aow.. Tagad sāku domāt, ko īsti darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Daļēji tā ir provokācija - izspiest no alliances, lai saspiestu - ar domu - vairāk nav iespējams redzēt reportus alliances ietvaros. Ja tas tā ir, tad es redzu pirmo reizi, ka lieli bosi šādu taktiku piemēro. Mēģini blefot - divi varianti - atbildi vēlāk - pajautā ko stulbu - piemēram - a kas būs - vai jūsējie man neuzbruks - tu esi tāds spēcīgs ar tevi kašķi negribu - nedaudz paglaimot jau arī var - paprasi kādu padomu - kuru off armiju labāk celt - vai ari kaut ko nopietnāku - galvenais novelc laiku - ir maz profesionāļu kas prot wordingu piekopt labā līmenī lai blefotājus nošķirtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Pirms neilga laika uztaisīju ciemu. Visus levelus resursu lvlus uzceelu uz 3. Man iznīcināja ciemu. FFH, protams. ..tagad mēģinu atkal sataisīt stlerus, bet tas ir šausmīgi lēno, jo resursu lauki tuvākajam ciemam nav attūistīti pietiekoši, tāpēc lūdzu palīdzībū ar resursiem ciemam 12|30. Jebkurš res daudzums man palīdzēs ātrāk tikt pie 3. ciema. Palīdziet lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Officiali pazinoju, kad shovakar CHilli picaa, veiksmigi noriteeja High Council sanaksme Ka rezultata tika izlemti vairaki svariigi jautajumi, un iespejam driiz notiks nelielas izmainas, so be ready p.s. Es eedu Liepajas ups.. srry lauku picu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Nav smieklīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 ew ka es varu uztaisiit sentaorus vienreiz jau uztaisiju, un uzliku jaunu pilsetinju, bet nu man vairaak neraadas ka varu uztaisiit vinju! jaauztaisa academi lvl 20 vai kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 atdodu savu 2. acc s6 serverī. Ja ir kādi jautājumi, prasiet! Esmu A*M*P alliancē. Tiešām gribu tikt no tā acc vaļā... Tur ir ļoti daudz fermu ko vermot, bet man nepietiek laika lai spēlētu ar trim akkountiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Piesakos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Vienkarshi gribu izmantot izdevibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Lai vinu sachakareetu? Kamer tu nesasniegsi vissmaz 1 k populaciju un nesajutisi speles garsu , tev var tikai uzticeet ciemu ar 0 - 20 populaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Par vienu ciemu mazāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 2 level up Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Tiko atnaca kautkada hujna , lai varetu pieteikties par multihunteru un parejo shitu. Pie manis jau vareja nakt pedeja bridi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 tas visiem pienāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) pienāca ta visiem, a es sākumā no pārsteiguma gandrīz no krēsla nokritu ----> nodomāju, ka banu uzlikuši Edited February 5, 2008 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 the same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Es ari nodomaju ka atkal pimpji banu iebazusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now