RiSKS Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 man tuvaakais ffhaatietis jau saak nest cropu nost... tagad esmu maajaas tapee taisu trapus un tureeshos cik ilgi vareeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 @ Bencik Eu mees varam riskam kopaa sasutiit 500 phalanx vismaz? Mees nevar atlaut FFH taa vnk iznicinaat muus playeri !!! Pagaidaam man ir 150 phalanx un veel deadalie 100, tos jau mees izsuutam, vajag veel kaadus 400. Runajot par gludekla, tur paliks pagaidaam deadalive un shakala troopi veel kadas 8h. Parejos es sutu majaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Mainu 13 lvl armor falanksus pret skautiem! Kontaktēt spēlē - Ziedonis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) risk buvee granary un dabuusi cropu ! Pasaki mums tagd cik tev liels granary @ BENCIK Edited January 24, 2008 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 no riita biju diezgan izbriiniits ka pat manaa cuhnjaa man uzbruuk FFH ar 58 klubime 1627 aksmenjiem 102 teutonju knaitiem lieki piebilst protams ka vinjsh iznesa visu manu armiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Taaatad es nosutiiju 200 phalanx ar 1.5 cropu, buus peec 10 h. Buutu labi ja veel kaads izsuutiitu taadu daudzu phalanx ar taadu pashu daudzumu crop, jo ja vins ir saacis riskam naakt virsuu vins to turpinaas darit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Man uzbruuk nauruto , naaks 19 h. Tas nozime ka pie tam 19 h pievienosies vel daudzi uzbrukumi. Tas nozime ka ir sudigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 viss, kas man palicies no ffh uzbrukuma ir 200 phalanxi, kas bija pie gludekļa. Sūtīt riskam? btw es mierīgā ceļā laikam sarunāju ar savu 7x7 kaimiņu, jo, ja nebūtu, tad jūs no manis varētu atvadīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) eu juus uzmaniigaak... man jau tas argentieties vienreiz nonesa visu cropu lejaa un tagad kad tiku uz kaajaam vinsh man atkal taa pat.... mosh vnk traucee atiistiibu, jo shodien otrs bija cita ffhaaiesha uzbrukums kursh man taa ik pa 3 dienaam uzbruuk.... ja kaads veel suuta tad vislabaak buutu uz kautkadu riitriitu lai pa velti crpu need... vismaz parasti citos laikos vinsh neuzbruuk.... aa un granary man 7800 kad pabeigs cropu buuveet tad veel bik attiistiishu edit: 3 uzbrukumi no mana tuvakaa kaiminja :/ suudi buus... cerams granary nenonesiis tad jau mosh kautko vinjam ar izdariis Edited January 24, 2008 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 izskataas ka jaasaak draazt ffh neskatoties uz to ka mani vareetu izdraazt veel jo dziljaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 sen bija laiks, mums ir jāriskē, jo viņi negaida, ka mēs uzbruksim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 *** ***** granary izshkaidiija psc ap 4000 crop pazuda s***ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Probleema, kad mums nav offense nekada vaditaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Esmu sarunājis ar savu 7x7 lauciņu , kad viņi man sūtīs savus reinforcementus, tākā ja uzķeršu , kad man uzbrūk būšu gatavs Edited January 24, 2008 by PliKaiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis. Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Izskatās, ka ne tikai mums ir problēmiņas jo arī kaimiņš no cita -AC- winga ar 4 ciemiem 7x7 sāk vērsties pēc palīdzības.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tiko mans jaukais kaiminsh mani rainforcoja ar 300 clubswingeriem nezinu speciaali vai arii lai mani demoralizeetu mosh suutiit atpakalj toos 4uvakus un koncentreeties uz 2. ciemu ( bik tirgu atiistiit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 jēga 0 no tiem 300 clubiem. sūti nah un attīsti otru ciemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 bļēģģģģģ, viens pimpis nogaidīja momentu, kad esmu visus aizsūtījis reidot un normāli mani nofarmoja. http://s6.travian.com/berichte.php?id=9066297 par cik es pats neesmu uz offensive troopiem orientēts meklēju palīgu, kas varētu viņu palīdzēt nonest! neks dižs viņam nav: http://s6.travian.com/berichte.php?id=9065112 varētu kāds palīdzēt armiju nonest, tad es ar ktām viņu piebeigtu, viņš man blakus lauciņā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 http://s6.travian.com/berichte.php?id=9066297 par cik es pats neesmu uz offensive troopiem orientēts meklēju palīgu, kas varētu viņu palīdzēt nonest! neks dižs viņam nav: http://s6.travian.com/berichte.php?id=9065112 varētu kāds palīdzēt armiju nonest, tad es ar ktām viņu piebeigtu, viņš man blakus lauciņā! Nu vājš viņš nav. Viņš labi uz defense ir orientēts, un šaubos vai no mūsējiem kādam ir tik liela armija, lai srazu viņam iznestu. Būs lieli zaudējumi offensive armijai. Bet, ja kādam ir liela offensive armija, tad piesakieties. Ejot ciemā pie viņa tikai ar kājiniekiem ir tīrā pašnāvība... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Vot āzis ielogojies Sorry par doublepost. Tātad, kam ir liela offensive armija, un, kurš tiešām var palīdzēt, lai piesakās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 lol, bet tikko pamanīju, ka vienīgie, kas ciemā cīnījās bija 4 leģionāri un tie novāca 4 Headuanus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Re kaa riskam palidzejaam un dzeks aplauzaas ar saveim klubiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 tu labaak domaa kur pudeli dabuusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 nosaciiti :/ buutu vinsh aatraak uzbrucis, aizsuutiit paaari palikushos maajaas, jo vinjam naakamais solis jau bija skaidrs... sor par zaudeejumiem... tagad gaidu 3attack apmeeram peec 1h- zna4it catas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 njā.. risk, tavs liktenis zināms mums ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now