EDD Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 pidiņi, es arī taču gribēju kopīgi waxxēt... gamerx tāpēc, ka tur tad daudzi no GIGNa varētu savākties. bet nu ok, po. nākamreiz, kad jūs jau sākat priekšdarbus waxxēšanai, NOTEIKTI atsūti man sms. nu tagad gan mēģināšu kaut kur paspēlēt, laikam jau viens. gamerx btw pa nakti ir ļoti labs, tur tad lielākoties amīši spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ar ko jūs atverat skrīnšotus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 irfanview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Vot tas gan ir stulbi, ka man tagad jākačā infranview, lai tikai apskatītos screenshotus. āā un vēl viena lieta - jūs tur teicāt, ka komanda -dxlevel81 baigi uzlabo fps. Es kad viņu ievadu man pasaka, ka tāda komanda neeksistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 1) tā nav komanda bet flags (ko ieraksta shortcutā, nevis konsolē). 2) pareizi ir -dxlevel 81. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 jūs te tā fanojat, ka man pilnīgi gribās aizbraukt pie Testa un uzspēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 DARI TO!!! Btw es jau tev ar varu iedot uzmaukt btw http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173373 es esmu diezgan pārliecināts ka pretinieku dispenseri hīlo spiegu, jo es kā spiegs tiku hīlots (teorētiski iespējams, ka kaut ko jaucu, bet tomēr esmu diezgan pārliecināts par to). un par to mediķa ūbercharge - ka diviem var likt - vajadzēs iečekot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 es tagad instaleju...gribu redzet lielos lagus..bet pec video youtube spele izsatas dziezgan kruta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 btw http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173373 es esmu diezgan pārliecināts ka pretinieku dispenseri hīlo spiegu, jo es kā spiegs tiku hīlots (teorētiski iespējams, ka kaut ko jaucu, bet tomēr esmu diezgan pārliecināts par to). un par to mediķa ūbercharge - ka diviem var likt - vajadzēs iečekot. Tas viss ir taisnība netgames tos 15 faktus bija pārtulkojis. Savās 50h spēles laika esmu daudz ko redzējis: kā spiegs izārstējas pie pretinieku dispensera SD laikā un pēc tam to iznīcina kā spiegs bļauj pec ārsta, un kad pretinieku ārsts viņu izarstē - tas tiek backstabots XD2 pats ar ārstu esmu turējis divus heavy, un arī ar UC parsledzies no viena uz otru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Oddish nevari plz iemest adresi no netgames? Es izķemmēju to forumu, bet neko neatradu, ja neskaita vēlvienu topiku, kur ir salikti screenshoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 kārtējo reizi rakājoties pa steam forumu uzdūros mazam failiņam, kas spēles čatam nomaina fontu izskatās daudz stilīgāk ja kādam interesē - failiņu var novilkt te un jāiekopē tf/resource/ source topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 tā arī vajadzēs darīt btw kā spiegs izārstējas pie pretinieku dispensera SD laikā un pēc tam to iznīcina nu re - tad jau spiegs ārstējas pie pretinieka dispensera nevis kā faktos teikts, ka pretinieku dispenseris viņu neārstē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) damn, lasot jūsu komentus ātrāk gribas uzspēlēt tf2 Orange box jau ir iepirkts...vēl tik nieka 13h jāgaida, kamēr dawnlods beigsies Teddy - Steama katalogā var nopirkt arī atsevišķi TF2...maksā nieka 29$, tobiš pitnāriks. Edited October 24, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Godiigi sakot, juus mani esat tik drausmiigi sakaardinaajushi uz sho speeli, ka vnk visu laiku no galvas nepamet doma - JAANOPEERK... Uzskatu ka nonsteama jeegas speeleet ir nulle, tapeec man jautaajums vai atsevishkji viekalos,iznjemot steama, iegaadaaties vinju ir iespeejams? It kaa jau vareetu njemt to orange box, bet man nepiesaista HL2, ne portaals... P.S. gign nedomaa atveert TF2 serveri? Edited: Max, man ir taada lieta ka man patiika aiziet uz veikalu, samaksaat mazliet vairaak, bet dabuut smuku kastiiti ar speeli cd-key utt. Lai atnaakot maajaas man nav jaagaida 13h lai tiktu pie speelees Caur mersy dabuuju outlawa ieluugumu, kaut gan torrenti nekad nav patikushi, velku orange boxu.. Viens pluss ir taada ka zinaashu vai man taa speelee vispaar velk, vai var normaali paspeeleet.. nevis skraidot lagodromaa, fanojot par speeli kura man nemaz nevelk Vieniigais par ko es pashlaik uztraucos ir - vai mans uuber 1.8 pavilks Cs'a un css probleemas ar lagiem nav.. taa kaa ceru arii uz sho speeli Edited October 24, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 mani sakārdināja pirmais macho posts, bet es pat pasapņot nevaru par tādas spēles spēlēšānu, jo mans PC ir megamēsls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 kārtējie frīki Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 bet ir līdzība taču Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 a kur tie skrīni saglabājas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) c/games/gamerx/team fotress 2/tf/screenshots. un lūdzu Oddish vai kāds cits iedodiet adresi uz netgames, kur ir iztulkotas tās 15 lietas par tf2. bija dažas vietas, ko nesapratu. EDIT: nu bāc, tad nevar izdomāt, kur tev varētu būt????????? 7gadīgs bērns saprastu. pateikšu priekšā - D:\CONTRA TF2\tf\screenshots Edited October 24, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) a man nav tāda mape games iekš C: diska! Man spēle ieinstalēta D:\CONTRA TF2 kāds var pateikt kur man tie skrīni atrodas? EDIT: atradu! Edited October 24, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 DAMN 4ista gribas 30 dolaari sanāk apm 17 ls Es nemāku tik ļoti ar ibanku strādāt, kā sūtot lai pārveido dolāros? vai viņš pats pārveidojas ? AAA tiko atcerējos pie maksājumiem tur var izvēlēties $ Ls vai eiro tur ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Man ar TF2 ir baigā problēma. Visus patchus itkaa esmu salicis kaa vajag, bet ieejot kādā serverī un nedaudz paspēlejot, kompis restartējas. Lūdzu izpalīdziet ja ir kada nojausma par to kas varetu nebut kartibaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ja caur steamu gribi pirkt, tad nekāda ibanka nederēs. tur tikai caur kredītkarti ( nē visa electron neder). Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 tiem kas grib speeleet un nav stiimots tf2 bez outlaw un gamerx vel ir tf2.battle.lv tikai tur ir tikai 20 sloti ja uzzinat vel kadu nestiimotu un normalu serveri tad sakat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Es visbiežāk spēlēju technonet laikam ka 24 sloti, bet nēsmu redzējis ka serveris būtupilns, tāpēc pagaidām tur arī spēlēju, jo gamerx lielajā burzmā fps ir vnk lielisks. IP - 81.198.186.122:27015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts