Jump to content
GIGN Forum

MadMan

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MadMan

  1. s6 - Immortal , speed - jaspis
  2. MadMan

    Diablo 3

    Atzīstos Lietoju krekoto cd-key
  3. MadMan

    Rohan

    Laikam arī man būs jāsāk te uzturēties un iespējams arī varēšu jums palīdzēt ar kādu padomu. nu tad par tēmu, kesh, rohanu tev noteikti pavilks, jo ar manu pieticīgo PC Rohan iet kā smērēts. Mana PC tehniskie parametri: Intel Pentium 4 3.0 Ghz, 512mb RAM, ATI Radeon X300 video karte 256MB DDR
  4. MadMan

    Saavaadi Gan

    Vecums nenāk viens.
  5. MadMan

    Beyond

    Pievienojos, paldies Traffic, pulciņam
  6. Klasspasrts - kaspars
  7. Es arī ieteiktu Hogs Of War. Tiesham laba spēle
  8. Spēlē tiesham normāla. Vismaz man sākumā gadījās tīri normāli pretinieki. Sākumā kkādu latvieti sabāzu 0:1, tad ar poli nospeleju 0:0, tad angli kaa mizzeli 0:3 uzvarēju, un tad kkadam nezinu no kurienes 2:0 papisu. Man jau liekas, ka sākumam tas ir tīri normāli. Gribētu ar kādu gignieti uzkapāt
  9. nu taa bija tikai mana prognoze
  10. s6 LV allianci sagaida tāda pat nākotne kā s4
  11. MadMan

    Demo

    http://yy.lv/download.php?f=94012 Nu lieta tāda. Jau kadu laiku speleju vienaa serverii, un pedejaa laikaa admini mani saka uzmanit. Shodien jau tiku nepartraukti veerots caur spectate un pēkšņi mani tomeer izdomaja nobanot par wh. Pieradijums bija shis demo. Skatieties un sakiet savas domas. P.S Varu zvērēt pie mātes, tēva, brāļa dzīvībām, ka ne4iitoju.
  12. MadMan

    Liecība

    Skatos, ka man tīri normāla liecība. Vidējā 8,47. Latviešu valoda 8 Literatūra 8 Angļu valoda 10 Krievu valoda 9 Matemātika 8 Bioloģija 8 Fizika 8 Ķīmija 9 Ģeogrāfija 9 Vēsture 8 Sociālās zinības 10 Mūzika 7 Mājturība un tehnoloģijas 7 Vizuālā māksla 8 Sports 10
  13. MadMan

    Baudam Muziku (^^_)

    Njaa kaut ko tādu vēl nebiju dzirdējis XD
  14. Jums ir garlaicīgi? Apkārt visi apsperti? Vēlieties kādam pabojāt dzīvi? Tad uzbrūciet BOS alliancei (it īpaši mattme) un visas jūsu problēmas būs atrisinātas.
  15. Es noteikti palīdzētu, bet man tikai atliek sākt taisīt armiju un viens pipsis ar 400 teutonju otrajiem zirgiem man visu izbojā. Tā ka sorry no manis nekāda normāla palīdzība nesanāks
  16. Nu tā. Pirmo reizi par cs laikam uzzināju apmēram pirms 2 gadiem (varbūt nedaudz ātrāk). Biju aizgājis pie Traffika un skatījos kā vinsh spēlē cs_assault. Tajā dienā spēlēt vinsh man nedeva , bet pēc pāris dienām atkal aizgāju pie vinja, un beidzot arī dabuju paspēlēt. Mierīgi vācu savējos un domāju, ka esmu baigais pro Spēle uzreiz man iepatikās. Nevarēju vien sagaidīt, kad arī tādu dabūshu. Tad beidzot no Dr. Pepper dabūju CD ar CS 1.6 Neta diemzhēl man tad vēl nebija, tāpēc nācās spēlēt vienam pasham. p.s Es vēl nezināju kas ir boti Vēlāk jau draugi izpalīdzēja un tiku arī pie botiem. Protams ātri vien man piegriezās tie boti, bet tādā 4uhņā kā Vecbebri internetu piedāvāja tikai Lattelecom, un vinju internets jau bija pārslogots. Tā nu es 4akarējos ar tiem botiem kādu gadu(reizēm tiku paspēlēt netā pie dazhiem 4omiem), līdz beidzot uzradās vēl viena interneta firma, un beidzot varēju cs kapāt netā pats savās mājās.
  17. Es taa skatos, ka oaazes jaacenshas ienjemt peec iespeejas aatraak, jo tie nature troopi peec kaada laika saak vairoties.
  18. Man ir viens jataajums gudrajiem. Ja es uztaisu setlerus, un man kaads uzbruuk, vai setleri arii tiek iesaistiiti ciinjaa?
  19. Sāku spēlēt no sākuma. Tagad vismaz vieglāk, zinu kur kas būs. Izskatās, ka big cheese arii nositishu
  20. Nu taa, vienam (-223|189) Otram ir divi ciemi bet capital (-222|182) Pārējie mani pagaidam neaiztiek
  21. Man te ir viena aliance, kura mani jau divas dienas dauza un aplaupa. Šodien no rīta man atnaca vestule no viena vinju membera. Mēs tev uzbrukam, jo tu uzbruki mūsējam bla bla bla tagad mēs piedavajam jūsu aliancei kljut par mūsu NAPs Tag: BOS Name: Brethren of Sparta Rank: 178. Points: 9741 Members: 27 Ko juus sakiet?
  22. Nu skatos, ka man ir divas iespejas, lai izietu big cheese. Vai nu pardot kadus strokjus un uztuuneet vinciiti, vai vienkarshi sakt speli no jauna un izskatas, ka buus janjem otrais variants.
  23. Ievērtējiet sho http://s4.travian.com/berichte.php?id=25311171 Daudziem tas noteikti ir sīkums, bet man liels zaudējums. Un shtaa vinsh man uzbruuk divas reizes dienaa.
  24. Jā, labi teikts, lieto nazi Ja nelidz vinciitis, tad jalieto nazis. Labs padoms
  25. DJ MUman par to bugu es jauzinaju, bet tad, kad bosam nokrit kajas un vinsh sak skriet pa griestiem, tad man ir psc, jo man ir jaizdzivo ar vienu first aid spray un vienu zaljo augu
×
×
  • Create New...