Jump to content
GIGN Forum

deeler

Mirstīgais
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

About deeler

  • Birthday 11/28/1994

Profile Information

  • Location
    U.K.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

deeler's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. deeler

    Nakts Riita Spams

    tie krievi paši saprot ka tikai kaunu dara savai tautai? Kur tu redzēsi vēl kādu kurš nēsā savas valsts karogu uz mieta kurš nepārsniedz antenas biezumu, pie tam vēl pilnīgi greizās proporcijās... Labākais moments protams ir 1:05 - 1:08 spaiss.ru Pie viena gribēju pajautāt vai kāds nevarētu pateikt priekšā radio staciju pa kuru var klausīties informāciju par šodienas hokeja spēli? Diemžēl pie TV nesanāk tikt.
  2. Žēl ka tev ralliji nepatīk, CMR 2 tiešām ir vērts ar stūri braukt. Vēl varu ieteikt Driveri.
  3. Es piekritu tam ko tu saki, bet lieta ir tada ka sis ir majasdarbs. Un laika macities man tagad HTML nav XD Un mums bija teikts lai taisa ar frontpage.
  4. Galigi neko nejedzu no sita front page, bet informatika vaig uztaisit majaslapu. Kads varetu palidzet, un izskaidrot man kadel es nevaru izveleties "List form..." ?
  5. Tatad nopirku so muzikas centru. Iesledzu datoru, saliku visus vadus ka vaig, skana strada. Tomer, es to skanu nevaru regulet caur to centrali, bet gan tikai caur datoru (Volume). Es varu to pulki grozit cik man uziet, bet nekas nemainas. Skan vins ari nezeligi skali, nedomaju ka ta tam ir jabut. Ceru ka ideju sapratat.
  6. deeler

    Portativais Dators

    Garantijas nav, bet ja jau officialais vaidzes pameginat. Izskatas ka matesplate nodegusi, isti nezinu.
  7. Es gribetu atrast labu, uzticamu veikalu kur var salabot portativo datoru. Ceru uz atsauksmi.
  8. Vakar iesledzu televizoru, skatos vienu no saviem milakajiem raidijumiem, un sadzirdu "I'm from Latvia". Es tik tiesam biju parsteigts. Ne tikai tas ka vina tur uzstajas, bet vina ari tika uz pusfinaliem. Nu tagad jacer ka vinnes. Nezinu cik daudz no jums ir dzirdejusi par Britain's Got Talent bet man vienkarsi parsteidza tas ka cilveks no Latvijas ari sados sovos uzstajas, un vinai noteikti ir talants. http://www.youtube.com/watch?v=IvDSt7AzATg...A1E&index=0
  9. Man ir tads jautajums, vai ir tads softs/bots kurs visu laiku klikskinas vienu linku ar savadakam IP adresem.
  10. Cik es saprotu tas filteris nav tik vecs. Jo es esmu no anglijas lietojis irc.lv. Tulit ieiesu irc.lv pastisos kas un ka, aizsutisu emailu. EDIT:: irc.lv tiesam neizskatas pec ta kam tam jabut. Izskatas pec karteja draugiem vai one paveida. Sis luk ir screenshots no http://www.irc.lv Tas tak nav pareizais saits. Ta nu luk, man ir jautajums, kads ir pareizais?
  11. Citi irc serveri man strada, tikai irc.lv neiet. Pat pameginaju irc.lt, tas strada. Pedejo reizi kad biju irc, man bija cits provaiders, tas tiesa. Nu paraknasos pa tiem irc Faq. EDIT:: Starpcitu, man nikam prieksa nav "~". EDIT2:: FORWARD AND REVERSE DNS DO NOT MATCH *** Your forward and reverse DNS do not match, ignoring hostname. Closing Link: 116.5.194.147 (You are not authorized to use this server) The server can not (properly) resolve your IP Number to an IP Name. Your Internet Provider has to fix his DNS system. Until then try another server on the same IRC network. Atradu luk sadu informaciju. Bet vai man tiesam tagad jazvana savam provaiderim? Ir iespejams ka es pats kautko varu izdarit?
  12. Es esmu vienkarsi izbrinits... Kadu gadu nesmu lietojis irc, un tagad izdomaju pameklet kadu MU serveri. Garlaicigi man tagad. Noladeju mIRC, ieinstaleju, sarakstiju visus to informaciju. Tad rakstu /server irc.lv, man preti izmet * Connecting to irc.lv (6667) - -irc.lv- *** Looking up your hostname... - -irc.lv- *** Checking ident... - -irc.lv- *** Found your hostname - -irc.lv- *** No ident response; username prefixed with ~ - Closing Link: deeler[82.28.144.87] (You are not authorized to connect to this server) Cik es saprotu bans? Varbut kautkas cits, nekad ieprieks tads nekad nav bijis. Ka jau teicu, irc nesmu gadu bijis, neko nesmu lsliktu darijis.
  13. Worms kaca nekjitras lietas ^.^
  14. Liels paldies, palidzeja, viss iet ka vaig.
×
×
  • Create New...