Jump to content
GIGN Forum

Pa Labi Vai Pa Kreisi?


TI-83+ Silver
 Share

Recommended Posts

Man ne sūda nemainās. :)

AAAAAAAAAAA man j@sn@, tur kur tās darbības rakstītas ir matemātika, nu vot es sāku domāt par skaitļiem, galvā šo to paskaitīju un tad novērsos, kad paskatījos griezās uz otru pusi. :)

Edited by jonass
Link to comment
Share on other sites

Ej, tu nost. Reāla fiška. B) Kā tas iespējams vispār? Ka te griežas uz vienu, te uz otru. Pasaucu bračkuiņu, viņš pēc kādām 5 sec jau pamanīja, ka griežas gan uz vienu, gan otru, laikam svaigas smadzenes. :)

Link to comment
Share on other sites

Ierubīju viņu - griezās pulskteņrādītāja virzienā. Pagriezos, lai apskatītu to tekstu, tad paskatījos uz viņu, šī griežas pretēji pulkstenim. Un tagad vairs nekādīgi nevaru viņu dabūt pulksteņrādītāja virzienā. Jau kādas 5 min mēģinu.

Link to comment
Share on other sites

O, tikko piedabūju viņu griezties otrādi uz pāris sekundēm :D

Tipa ja skatos uz tekstu, nevis uz viņu pašu, tad varu ļoti vienkārši piedabūt viņu griezties otrādi, bet kad paskatos uz viņu, tad atkal griežas pa kreisi.

Ok, tikko iemācījos viņu pagriezt pa labi. Tagad vajag dabūt atpakaļ pa kreisi, ko es vēl tik labi nemāku :D

Apnika čakarēties, brīžiem sanāk pagriezt, brīžiem nesanāk.

Link to comment
Share on other sites

es blenzu un blenzu uz viņu, griezās pulksteņrādītāj virzienā, ja paskatās uz ēnu lejā, tad redzēt sāku, ka griežās pretēji :D paskatos prom un neskatoties uz ēnu uz attēlu - atkal pa plkst. rād.

Link to comment
Share on other sites

Kā pirmo reizi pieķēros, tā pablenzu 15 sec un sāku koncentrēties uz pamata pēdu. SAnāca diezgan viegli likt čiksei griesties pretējā virzienā un otrādāk. Mazliet parotaļājos, aizgāju uzvārīt ūdeni un tad biju zaudējis savas "spējas"

Tagad itkā ar mocībām sanāk. Koncentrējos uz pamata kāju un tajā momentā, kad atslābinos un novēršu uzmanību, viņa maina griešanās virzienu :D

Link to comment
Share on other sites

ja es gribu anti plksv. - tad arii taa griezas

ja es gribu plkstv. - tad arii taa griezas

man ir optiskaa iluuzija ar taadu pashu domu tikai mazi apliishi griezas ap vienu lielu apli . tur var mazliet vieglaak izveeleeties pusi :) te vel mazliet smadzenes jaapierunaa lai grieztos izveeleetaja virzienaa :)

Link to comment
Share on other sites

Skatījos uz pašu ķermeni kādu minūti - nekas nemainījās. Tad sāku blenzt uz to ēnu, un pēc kādām 15 sekundēm uzreiz mainījās virziens. Vispār foršs prikols, kas ātri apnīk.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...