{AppoLLo 13} Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 kaa var... ? piemeeram es gribeeju mapi de_assault_upc bikin uzlabot... kaa es varu vinjaa pielikt kaadu jaunu eju/šahtu/tuneli.u.c ??? un ar kaadu programmu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 atvaino bet tam tew jaaiet uz mapju nodalju loli :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 tajaa sadallaa manu postu neieveero .. taapeec naacu paliigaa sheit ... plz paliidziet .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitolsM Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 es nekad neesu taisiijis nevienu karti... bet iespeejams ka meklee kautkaadu kompilaatoru ar ko atkompileet *.bsp failu un tad tu vinu ar cs karshu editoru vari pamainiit un sakompileet atpakal... vienvaardu sakot lieto googles tanti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Vitol, ja tu esi tik gudrs, tad sameklee google atbildi. Iedosi linku. Maupraat, tev mapju sadaljaa tiiri saprotami atbildeeja, dekompilee izmantojot bsp2map un ar hammeri editee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitolsM Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Maupraat, tev mapju sadaljaa tiiri saprotami atbildeeja, dekompilee izmantojot bsp2map un ar hammeri editee. kapeec man buutu kautkas jameklee ? es paudu tikai savu viedokli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) Liekat viņam atvaļinājumu par šo tekstu --> tajaa sadallaa manu postu neieveero .. taapeec naacu paliigaa sheit ... plz paliidziet .. <-- XD Laikam jau ir grūti dzīvot ja tev ir tikai 8.gadi Ja, kas pa lietu tu tajā pašā sadaļā Kartes un to taisīšana pie pamācībām ir pamācība tieši tam ko tu prasi. Sīkāk neteikšu jo tu esi un nesaki ka e snezinu bļe ko tik vieglu nav neiespējams atrast protams ja tev ir 8.gadi tad ir tā kā ir pagrūtāk sadzīvot ar savām smadzenītēm. Edited June 15, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Matioza - smailiju daudzums Tavā postā apzīmē Tavu vecumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Prasi autoram mapes VMF/RMF failu, ja nedod, vinjsh neljauj, ja neljauj, tu nedriiksti neko dariit ar karti. Entities loti viegli samainiit/nonjemt/pielikt. Paareejais gan 4akars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ar shitto vai tad newar bsp2map ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: Zini ko nizimee vaards LOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 bļaģ, kā tev šķiet kapēc es karšu sadaļā tavu topiku aizvēru āpsi! par šo tēmu ir runāts! lieto smadzenes un meklētāju! un karšu sadaļas FAQ arī tu neizlasiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts