Jump to content
GIGN Forum

kinens

Mirstīgais
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

About kinens

  • Birthday 04/03/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

kinens's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. http://www.gign.lv/servers/11923 šis serveris jau kaads 4 dienas man naw tas biaj amsn veicais un vinjs kka ir uzkaaries un es newaru pievienot savu jauno jo Ip ta pati u negribu likt citu portu Admini izdesh to serveri vienreiz araa!
  2. :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: Zini ko nizimee vaards LOL?
  3. Luudzu pasakiet kaa nomaniit IP! Vai iedodiet link kur rakstiits!
  4. Kad iesldzam serveri!Tur ir: Server name Map Network Rcon password Player passowr Map cycle Tur kur ir MAP Jabuut mapeem bet man tur ir tuksh kapeec taa?
  5. nja to visu zinaju bet gribeju pariecinaties vai kkas nemanias pie lagi utt!Nu viss skaidrs
  6. Parsvara serverim ports ir 27015 a tas ko maniss ja serverim uzlikshu 27016?
  7. Man 1 problema!Nu ta man kadreiz bija serverim SuMMeR Izdomaju ka tas nsoaukums Smird!bija summer.oo.lv bet izdomaju ka vaig citu uzyasiju cs-player.sytes.net uztasiu viss ok tagat domaju likt to cs-player.sytes.net Gign serveru sarakstaa bet kad pievienoju man paradaaa manu veco Serveri to summer.oo.lv Ip ir ta pati bet tas summer.oo.lv sen ir dzeests bet viņš radas jau ieslegts vairaak ka1 dienu luudzu pameeģini pievienot serveri cs-player.sytes.net Un ja tew paradas ka taads serveris jau ir tas bus SuMMeR Idzeest To SuMMeR araa luudzu! Rakstu adminiem PM Bet neatbild!
  8. Nee!To SuMMeR Serveri sarakstaa newar atrast viņš vnk naw bet kad pievienoju to jauno tad paardaska etas serveis ir un ielsegts jau 1 dienu!Njaa Vnk vaig citu IP
  9. Nja slinki ir daudzi!Nu ja kaad jeega melket ja GIGN Memberi visu tev pateiks priekša!!
  10. es gribu pievienot *****-server.sytes.net Un radas ka tads serveris jau ir ar nosuakumu S****R.oo.lv tas SuMMeR Bija mans veicais!bet ka lai viņu dabun araa?No saraksta? Parstasi kad izsledz serveri pazud no gign Serveru saraxta bet mans veicais nepazud un nevaru pievienot jauno!
×
×
  • Create New...