Jump to content
GIGN Forum

{AppoLLo 13}

Mirstīgais
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

{AppoLLo 13}'s Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. // Restore Life taken away by a Team Attacker (0=OFF or 1=ON) atac_ta_restore 1 Set Slapping when someone Team Attacks (0 DAMAGE TAKEN AWAY) (0=OFF or 1=ON) atac_ta_slap 1 pareizi sapratu ja.?
  2. Man uz servera ir uzlikts ATAC. kaa es varu nomainiit kad tas komandas biedrs kurš šuj lai vinjam atnjemtos dziiviibas un palidotu pa gaisu, nevis to ko šauj tam atņemaas dziiviibas. ?
  3. nav liels. piemeram man 30kb sec. nav vel kada cita hosta.?
  4. es banoju caur to amxmodmenu. :/ EDIT: banoju shadies caur konsoli : amx_banip niks laiks iemesls
  5. kad es esmu serverii man darbojas rank top15, bet nedarbojas /me /hp utt. raada ka taa iespeeja ir izsleegta. es piemirsu to amxx komandu kas jaraksta konsolee, tipa taja izvelnee vareeja uzlikt vai atlaut raadiit me top15 rank visadu soundus utt. atgadiniet man vinju!! "
  6. kaads zin kaadu aatru latviešu ftp vai kaadu citu hostu, ar lielu pieejamo vietu apmeeram kautvai no 50MB ? ja kaads var dat iedodiet kautvai savu hostu, es tikai uzlikshu mapes lai taas aatraak velk.
  7. nu bet es neemu to hlguard ja man naw amx bans. (idiot) kaa es varu izdarit lai banotu.?
  8. man ir uzlikt hlguard`s (novilku vinju tepat iepriekšējā rakstaa) uzliku viss iet, kad ienaak kaads ar cd hack man kreisaja sturi uzraada ka vinsh lieto cd hack vai kko citu, bet man vinsh vinju neizbano. ka es uzlieku lai vinsh vinju izbano. kkaadu pieeju vajag uzlikt.?
  9. Vai var izdariit taa ka serverim uzlieku tikai portu 27015 un vinju nevar nomainiit uz 27016 jo man draugs vienmeer maina pie taas serveris.exe target rindinjaa to portu un sleedz otru serveri cw. :/ P.S. vnk serveri turu uz drauga PC.
  10. kapec es nevaru cs spelet uz OPENGL ??? kapec ta ir ?
  11. nju bet MAN LABAK PATIK VISTA. vai to visp. var labot ?
  12. kadam iet cs 1.6 uz windows vista ? es nevaru paspelet uz openGL grafikas. kaapec ?? llauj tikai uz software un D3D . ka to var labot ? P.S. man ir windows vista.
  13. tajaa sadallaa manu postu neieveero .. taapeec naacu paliigaa sheit ... plz paliidziet ..
×
×
  • Create New...