Jump to content
GIGN Forum

VitolsM

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

VitolsM's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. zvani uz lattelekom vai apollo un diic lai tev iedot statisko IP adresi :DDD neko citu tu padariit nevari...
  2. itkā visi viņi gļukojot... es pats uz amdx2 uzliku 32bitu win un man nav nekādu prob...
  3. saliec drivakus no http://www.guru3d.com vai kautkur citur pameklē! man savu laik mu greizās bez problēmām uz am 1.4xp, geforce 2 440mx, 256ram
  4. tu zidariiji ko tev cilveeki teica ? ieliec savas vistas cd ieksha noformate disku, tad rr pc un liex xp disku ieksha un pamegini uzinstaleet! es shaubos ka worms ir daudz gudraaks par maniim!
  5. Idejiski IPB Admin CP var pameklēt... es kautkru tur redzēju, aa pie language pameklē... tur kautkru varējio editēt, ņem un tulko... ja neatrodi.. es pastīšos un varu sīkāk uzrakstīt kur...
  6. tas var palidzēt tikai tad ja ir mdsl...
  7. kapeec man buutu kautkas jameklee ? es paudu tikai savu viedokli!
  8. lai radiitu hitbox vajag pielikt ieksh plugins.ini stats_logging.amxx...
  9. ņju tad jarakājas oo.lv opcijās vai vari savu ip apmainīt...
  10. nu tad tev vajag pastiities sav kopmja lokaalo ip adresi, Start>Run>cmd> ipconfig /all , tur tu redzesi savu ip adresi, bet to tikai tad ja tev ir DHCP, ja ir ar roku rasktriita adrese tad viss ok! pectam ieej sava routeri, http://192.168.0.1 or ka nu kuram bet parstava beigas ir 1.1, 0.1 , 2.1 ka kurai firmai! un tev vnk uz savu ip adresi ir jaatver 80 ports!
  11. es nekad neesu taisiijis nevienu karti... bet iespeejams ka meklee kautkaadu kompilaatoru ar ko atkompileet *.bsp failu un tad tu vinu ar cs karshu editoru vari pamainiit un sakompileet atpakal... vienvaardu sakot lieto googles tanti!
  12. tur bija kategorija downloads zem kuras vajadzeeja veelvienu kategooriju tiasiit... sanaka ka jau te teica subkategorijas taisiit!
×
×
  • Create New...