MeGaPiiLe Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 pasties visus vinja postus un veel tur kur pasakumi ka vinjsh apdirsa macho.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) vecīt (hollow), a tev vispār ir tie draugi kas tevi aizstāvētu,ja tevi nāktu sist? Edited May 25, 2007 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 pirms to darat vel noskaidrojiet vecaku darba vietas, mosh sencis vinjam ments vai swats Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 brālis apsargs Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) ... Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ooo tikko palasiiju ko hollows sarakstiijis... bija labi veciit, es domaaju, ka tu vareetu dirst ja nebuutu uz pusi mazaaks nekaa tavs "pretinieks"(deeveesim to taa shajaa jaukajaa gadiijumaa)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Es Visu Izlasiju un atrecos lidz navej... It Ipashi par to forumu... Atrodiet vinju un nosviediet video!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 hollow, tev nu gan ir duusha. tikai zheel, ka nav neviens, kas tevi vareetu pasargaat no taada cilveeku kvantuma. it iipashi taapeec, ka pats esi mazs perdelis. P.S galvenais tajaa foto reportaazhaa censhaties dabuut arii skanju. lai visi var dzirdeet, kaa vinjsh luudzas neaiztikt vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 hollow es tev kājas izlauzīšu. P.S. gaidu adresi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Hollow Prieksham Nikus Zodz??? Savus Izdomat nevari?? Kaut Tevi Neviens Nesistu...Bet Pa Taisno Autobuss Nobrauktu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ha ha, labs topiks. hollows ir vienkārši unikāls + vēl viņa angļu valoda šitāds daunisms 15 gadu vecumā sen nebija redzēts. ai, gribas zināt kā viss beigsies GL hollowa apciemotājiem, galvenais uzmanieties no viņa urlu armijas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 halow kroplis to jau visi sen zina Bet es saku ka šis topic ir jāliek PINNED ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 halow kroplis to jau visi sen zina Bet es saku ka šis topic ir jāliek PINNED ! Pirmais posts , najse`g! Es ar labprāt iedzītu tam daunelim skaidrību galva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Pirmais posts , najse`g! Es ar labprāt iedzītu tam daunelim skaidrību galva. nu jaa, tagad gaidam visu nervozo padsmitnieku naaviigo draudu postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ha ha, labs topiks. hollows ir vienkārši unikāls + vēl viņa angļu valoda šitāds daunisms 15 gadu vecumā sen nebija redzēts. ai, gribas zināt kā viss beigsies GL hollowa apciemotājiem, galvenais uzmanieties no viņa urlu armijas ! kam tad es niku zogu e? vai tu doma kad es niku zogu tam kurs man nozaga? vot tagad es nesaprotu :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Tu ble draugos pēc tāda bomža izskaties. Kauns nav likt bildi kur tu ar sapslēstm biksēm pie netīra loga stāvi. Es naturā saku , Tu man neko nēesi izdarījis. Bet ja dzīvot kaut kur mana apkaime , Tu dabūtu ne tikai jebala. Atvičaju par vārdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Kirdihh vinam IR!!!! macho esi tik labs un pectam shitaja pasha topika saliec ASINAINAS bildes no savas kameras!!! P.S. hollow have a nice day...and don't brouk(salauz, nameku angliski) your legs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Kā tu vispār savos 15 gadiņos sasmēlies drosmi šitā runāt ar tiem kuri ir daudz vecāki par tevi? Tu domā, ja jauns, tad nevar tev profilakses pēc pāris vingrošanas stundas pasniegt? Citreiz vismaz domāsi pirms kaut ko rakstīt. Edited May 25, 2007 by Klients Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nu jaa, tagad gaidam visu nervozo padsmitnieku naaviigo draudu postus Aizpis muti lauķi. Neesi ieinstresēts dabūt galva ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) ... Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) 18 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users) Visi gaida adresīti. zis is geting six Nē nu vispār Edited May 25, 2007 by conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) 21 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) +2 sec 24 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users) Edited May 25, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ieveerojiet: tikko visus citus par CS-freekiem nosauca dzheks, kursh draugos ir kadas 40 ar CS saistitas domubiedru grupas Un puisiit, neuztraucies, tik viegli tu no pasha savaariito suudu katla laukaa neizkjepurosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 zis is geting six kurs teica kad augot pratins naak, manliekas kad iet gan tomer taij vieta lai naaktu, bet nu tas taa. vnk rekas naak kad uz pasaules ir tadi dolbajobi kam besij kad uz viniem dirs+ tas kad 18+ gadnieks draud sikajam pa purnu sadot tas to4na ir kriminali... 1. man nijibjot ko juus kropli sakat 2.man piedrast ko juus sakat 3.juus esat slimi cs freeki 4. nepiekriiti man esi lielaks idijots neka tu izliecies kad esi, vismaz neradi to visiem 5. tev nepatik mana atieksme aizej ized savu essu losi un tas ar vis... zb jav ar totaliem cs freekiem te runat, 4sta vieniiigais ko dara pie sava pc seez un pisas taja smirdigaja gign serveri un blato. paldies par uzmaniibu un nu man totali pox pa jums, un es atvados. latviesu & anglu valodas lietprateejs.. itseviski impone p0k3 saisinajumi un "j" lietosana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Jā, diemžēl atpakaļceļa vairs nav... nāksies tev tomēr pilnīgi reāli sākt domāt par to urlu bara vākšanu, jo tādu knēveli vienu pārmācīt jau nav interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts