Jump to content
GIGN Forum

Pulkvedis

Mirstīgais
  • Posts

    562
  • Joined

  • Last visited

About Pulkvedis

  • Birthday 11/16/1988

Profile Information

  • Location
    Sigulda.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

2855 profile views

Pulkvedis's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. Atbalstu. Jo cik man sanāk uzspēlēt war3 serverī, viņš vienmēr ir pustukš, kā jau viņš minēja - 4x4 5x5
  2. Tieši par to iet runa, acc man bija, bet tgd skatos nav. Tapēc, arī nācu ar jautājumu, kur palicis acc.
  3. Nu pēdējā laikā, manuprāt, esmu diezgan bieži redzams serverī
  4. Atradu arī savu Pulkveža accauntu
  5. Pulkvedis

    Amazon.co.uk

    Es gan pasūtīju no amazon.com, bet man grāmatu vienkārši atstāja pastkastītē (ok, nebija liela, bet tāpat)
  6. Ja tu esi VIP klients (vai ar biznesa) tad tev nav jāņem iStyle, bet gan vari vienkārši iegādāties iPhone par 205 un 265 LS (8 un 16 gb), tā kā uz tevi tas viss neattiecas.
  7. Tad pasaki cilvēk mīļais, kādi būtu jebkura no augstāk minēto telefonu minimālie izdevumi? Mazāki? Stipri šaubos. Nedomāju, ka, ja tu sasummētu izmaksas par 100 zvanu minūtēm + 100 sms + 100mb tad sanāktu daudz mazāk par 20LS (ja ne pat vairāk).
  8. Lai nu kā, viedoklis te katram savs. Nekādā gadījumā neņemiet HTC Diamond. Lai arī cik smuks tas neizskatītos un funkcionāls neliktos, viņš ir sūkājoši bremzīgs. Vecīt, tev sūdīgi ar redzi un/vai matemātiku. Tā mēneša maksa ir par bezmaksas min/sms/mb, nevis par pašu telefonu. Kad pērc jaunu telefonu, tad arī pieskaiti pie summas naudu, ko potenciāli samaksāsi rēķinos 2 gadu laikā?
  9. Ļoti labi, ka ņēma. Tā pat kā tagad neviens neizmanto DDRI tā pēc gada viars neviens neizmantos DDRII. Tas drošībai, lai varētu pēc kāda laika, kad tev RAMs būs par īsu, piemest vēl pāris GB klāt.
  10. Par video karti - ieteiktu ņemt 4870 (vismaz vienu), bet mātes plati izvēlēties ar crossfire atbalstu. Pats nesen nopirku PC ar 4850 un ja vajadzēs vēl jaudu - piepirkšu otru, kaut arī saslēdzot CF video kartes jauda nedubultosies. Par procesoru - ieteiktu ņemt QC 9000 sērijas procesoru - agri vai vēlu nonāksim pie programmām, kas atbalsta visu 4 kodolus un gan jau arī vēl vairāk. Jau nākamajās paaudzēs Intelis sola 8kodolus. Par HDD - Ņem vien 7200rpm cietni. Nedomāju, ka 10000rpm HDD tev dos ievērojamu performances uzlabojumu. Un jā, ramums moš vari paskatīties DDR3 - tie arī sāk palikt lētāki. Tas tā, mans viedoklis. P.S moš varēji arī nosaukt savu budžetu. MaX - iedod linku uz testu, kur dubultojas jauda slēdzot SLI. Un par enerģijas nepatērēšanu es neesmu rakstiijis
  11. Sveiki mākslinieki! Gribēju piedāvāt kādam labdarim, kuram nav ko darīt un ir iemaņas darbaa ar grafiskajām programmām uztaisīt komandai logo (izmēros no 100x100 līdz 180x180). Komandas nosaukums ir SIG, spēlē CS1.6. Tas tā, lai zinātu kāda tipa varētu Ja nu kāds tomēr atsaucas - paldies jau iepriekš!
  12. Vecīt, ar tevi viss ir kārtībā? Izskatās, ka tava dzīve ir nožēlojama, ja nākas pīpēt katru augu, kas uz 10min tevi apdolbī.
  13. Te varētu varbūt nepiekrist. Ūdens un ledus savstarpēji visu laiku cenšas izlīdzināt temeratūru, tobiš, ledus cenšas atdzesēt ūdeni un ūdens cenšas sasildīt ledu. Tātad ja ledus izkūst, ūdens temperatūra pieaug, jo tiek mazāk dzesēta. Protams, te nav runa par stundām, dienām vai nedēļām, bet gan par mēnešiem, gadiem vai gadu desmitiem. Es arī varbūt kļūdos, bet no fizikas viedokļa tā tas varētu būt.
  14. Pulkvedis

    Nike Apavi

    Pa manam caur eastbay nevar nopirkt, tobish vari vinjiem suutiit naudas cheku un tad tev atsuutiis botas. Pats meegjinaaju suutiit ( jaa, ar krediitkarti VISA, nemiizhat ) un atsuutiija meilu, ka vinji netic Latvijas krediitkarteem, nu apmeeram. Tas pats arii footlocker.
  15. Es apdirsu mazu pusiīti un vēl pasaki ka nebija pelnijis.
×
×
  • Create New...