flashback Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 http://www.delfi.lv/news/national/politics...php?id=17549971 http://www.walloftheworld.org/lat/ Ko jūs par to visu domājat? Es pagaidām pat nezinu, ko lai par visu šito saka un cik tas ir nopietni, bet katrā ziņā piķis jau varētu labs nākt no tūristiem, kad visi brauks šito skatīties. Laikam būs pašam arī jāpiereģistrējas tur kaut kad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 http://www.delfi.lv/news/national/politics...php?id=17549971 http://www.walloftheworld.org/lat/ Ko jūs par to visu domājat? normāls prikols diez kur tieši viņu cels Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 nu gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 normāls prikols diez kur tieši viņu cels Liepājas rajonā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Projekta organizatori ir noslēguši ilgtermiņa zemes nomas līgumu ar pirmpirkuma tiesībām par atbilstošas platības zemes gabalu Latvijā, Kurzemē, Liepājas rajonā. kā viņi šito bez elektrības uzcels Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 prikols būtu tad, ja tas būtu pa brīvu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Nu PSC ko tik taalu prom no civilizaacijas :/ Buus jaap4iito buus iistais vaards jaapiesaka un niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 Njā, ja 3 gadu laikā nesavāksies 2 miljoni cilvēku, tad nekas nebūs, pagaidām pa 7h 120 cilvēki jau pieteikušies. Laikam jāpiesaka vārds ātri, lai varētu vēl kādā no 1. rindām pierakstīties -edit- Palasot delfu komentus, izdomāju, ka labāk pagaidīt vēl kādu laiciņu, lai redzētu, kas tas īsti pa sviestu ir -edit2- Kurš gan cits?, 19.04.2007 21:49 Ierosinu neapstāties pie nožēlojamā 8.brīnuma, dāmas un kungi!!! Vajag pieteikt pasaulei arī 9.un 10.brīnumu. 9. piemēram, varētu būt - pasaulē lielākais kaku kalns!!! Reģistrējies internetā un par simbolisku (10 $) samaksu sūti savu kaku ar inicāļiem uz Latvijas institūtu, kurš blakus Gaiziņkalnam būvēs kaku kalnu - 9.pasaules brīnumu. Ja nekas nesanāks - atdos Sarkanajam krustam. Starptautiskā rezonanse garantēta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ehh buus vien tas 3,5ls jaanoziedo psc norm pa deshofku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 manuprāt - huiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Huinja, bet ieveribas cieniga Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 tāds projektiņš, nebūtu slikti, ja LV tāds 'būtu un vispār, 8. pasaules brīnums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 (edited) Liepaja attistas atrak nekaa JUS domaja naivie ridzinieki! P.s. Mana vieta jau ir regjistreeta Edited April 19, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Es piedaliishos... Jau ieprieksh lasiiju un liekas sameeraa reaali... pie tam Kurzemee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 MEGALOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Manas domas ka tā ir pilnīga hujņa. Man liekas ka mūsu valstī viss neiet tik labi, lai valsts varētu atļauties tērēt milzīgas summas visādu brīnumu celšanai. Nu tas ir tikai mans viedoklis. Edited April 20, 2007 by Tamerlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 nu kam tas ir vajadzīgs? Kā jau teica huiņa. Būtu kaut kur citur to naudu ieguldījuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 tamerlan, tu esi idiņš. nu NEKAD tu neizlasi visu un jau izliec savu nožēlojamo, nekam nederīgo viedokli. kāda tev valsts, durni, IZLASI NAX, tās ir privātas firmas un organizācijas. nodokļu maksātāju nauda tāpat nekur šitam neaizies. protams, tu jau tāpat nemaksā nodokļus... IDIOTS. enivej, man arī liekas, ka tā ir, citēšu, huiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 amerlan, tu esi idiņš. nu NEKAD tu neizlasi visu un jau izliec savu nožēlojamo, nekam nederīgo viedokli. kāda tev valsts, durni, IZLASI NAX, tās ir privātas firmas un organizācijas. nodokļu maksātāju nauda tāpat nekur šitam neaizies. protams, tu jau tāpat nemaksā nodokļus... IDIOTS. Man liekas ka IDIOTS esi tu ja tev problēmas ar pašsavaldīšanos varbūt aizstaigā pie psihiatra. Un to vai es maksāju nodokļus vai nē zināt labāk man pašam un tevi tas nerausta necik Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 redzi, puisīt, ja kādam ir problēmas ar pašsavaldīšanos, tad vispirms būtu jāaizstaigā nevis pie psihiatra, bet gan psihologa savukārt, kas attiecas uz nodokļiem, jebkuru Latvijas pilsoni visai lielā mērā rausta tas, vai citi pilsoņi maksā nodokļus. starp citu, tas ir jebkura latvieša pilsoniskais pienākums ziņot par nodokļu nemaksāšanas gadījumiem. ko tu tur īsti pukstēji? [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Puksti varbūt tu. Un man poh kur tu tur iesi pie psihiatra vai psihologa galvenais lai palīdz. Edited April 20, 2007 by Tamerlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 iebukārkosim un mēģināsim pievienoties otrajā miljonā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Nav hujņa . 1. Latvija gūs lielāku popularitāti 2.Samazināsies Inflācija 3.Latvija gūs lielu peļņu no tūristiem Tāpēc es domāju ka šis tāds nopietns pasākums un, lai viņiem GOOD LUCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Da labi , vini pat to suda bibloteku nevar uzbuvet kur nu vel kautkadu sienu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Da labi , vini pat to suda bibloteku nevar uzbuvet kur nu vel kautkadu sienu..... Viss labs naak ar gaidiishanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now