Jump to content
GIGN Forum

Tamerlan

Mirstīgais
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

About Tamerlan

  • Birthday 11/28/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Tamerlan's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. Procesors man stāv šis tā ka domāju ar to viss ir oki doki
  2. Man stāv DDRIII 2000Mhz RAMS, tāds jautājum, kur BIOSĀ var apskatīt ar cik megaherciem viņa reāli strādā? Mātene GYGABYTE X48T-DQ6
  3. Tauta varbūt kāds zin kādu labu programmu, kura izsūta e-mailus un kura nebūtu īpaši sarežģīta lietošanā. Man pazīstamajam vajag reklāmai, tā teikt uzņēmumu pareklamēt.
  4. Man tāds shits bija kad termopasta izkalta arī viss gļucīja un lēni strādāja. Man procesors ir pentium darbnīcā paskaidroja, ka pentium procesoriem ir tāda hjnja kad sāk karst automātiski nomet jaudu lai nesadegtu. Pamēģini paskaties procesora darba temperatūru ja ir vairāk par 60 tad lieta ir vai nu kulerī vai arī termopastu vajag jaunu uzziest
  5. Dzēs to AVG nah. NOd32 rlzz. Domājku ka sapratīsi pats kā uzstādīt tur viss ir sarakstīts
  6. Vīrusi vīrusi. Kacā kādu antivīrusu un skenē kompi kautkāds shits tev ir iekšā. Ja nepalīdz tad format C/ only
  7. Skaties te vesela virkne ar AMD procesoriem
  8. Ja esi reģistrēts file. lv tad lūk jaunā nod versija ar fix failu. Derīga līdz 2050 gadam Pats uzliku viss strādā.
  9. Nē man firewall vispār nestāv. Katru reizi pēc PC ieslēgšanas nākas taisīt reinstall steam un tikai tad varu kapāt cs. Un update manuprāt nevar atslēgt stemam.
  10. Ar to dll failu tiku galā, bet ko ar to steam darīt. Viis pārinstalēju viss ok cs iet. Tikko pārstartēju PC tā atkal tas udate rādās.
  11. Man te shiti notiek kautkādi maybe kāds varēs izlīdzēt ar padomu. rādās tāds vot shits Ar antivīrusu pārbudīju viss ok. Skenēju ar progām itkā kautkādus errorus labo bet nelīdz nekas. Un vēl tādu hjnju rāda kad cs palaižu paprasīju pazīstamajam tam ar steams tāda shita ar steamu nav. Varbūt tas ir dēļ tā errora? Varbūt var kautkā ar recovery dabūt to failu atpakaļ kautkā negribas formatēt cieto. Un ar to steamu vakar pārinstalējku viss ok vakarā bija. Šodien no darba atbraucu domāju kādu demku paskatīties palaižu cs atkal tas pats
  12. Man tāds shits bija, jo vīruss bija iekšā tikai man resartējās ik pēc minūtes. Pamēģini kulera radiatoru iztīrīt ja laiciņu neesi tīrījis tur visdrīzāk pilns radiators ar putekļiem un gaiss netiek līdz procim tāpēc tas pārkarst.
  13. iet tāda ka šodien atveda man juno Logitech MX518. Nevarēju noturēties un ielku smukulītes foto hjnja tād akd uzinstalēju draiverus viss strādā visas pogas utt. Bet hjnja tajā ka nav opciju setpoint menu, kur var uzlikt peles atmiņu lai viņa atceras sensivity priekš katras spēles un vēl tur kautkādi shiti bija. Man ir tikai Instrumenti un viss Bet lieta tāda ka skatījos netā tur vēl jābūt gam My mouse controls Mouse memory un vēl kautkas. Xz reizes 20 laikam pārinstalēju draiverus saliku updeitus no Logitech mājas lapas tapat tikai viena opcija pieejam kaut tu šaujies nost. Maybe kāds ir ar tādu hjnju saskāries un varēs palīdzēt.
  14. Tas viss protams ir labi kad cranny liela līmeņa sēdi un poh uz tiem uzbrukumiem. Man arī cranny jau 8līmeņa sēžu visi uzbrukumi poh. Bet var rasties tāda situācija kad pretinieks atnāk tev uzbrukumā ar katapultām un sāk jaukt tev mājās visas ēkas un tad jau cranny nepalīdzēs un būs pilnīgs ānuss.
  15. xz man laikam būs paveicies arī pieregojos north east. Tajā kartē apkāt vieni bomāri man otrā lielāka bāze. Pārējiem pa 15-20 population. Vienīgais ja kāds no lielāka attāluma atvilksies un sados pa galvu Starpcitu kā pie jums bandā var tikt?
×
×
  • Create New...