eM` Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Dabūju tizlu temperatūru, visu rītu bija 37.1 jutos kā izdir** jāņoga, ap 9 bija 38.6 jutos daudz labāk. Tagad sēžu jo nenāk miegs :/ SR, apsveicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Jaa SR bildi un neviss kaut kaadu ar telefona bildeeto(bet kaa jau kazaas pienakas profesionala fotografa bildi). Un apsolu, kad dabuusi viskiju par kuru vari tikai sapnot(tekila netika neviena vietaa piemineta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Kas leeni naak, tas labi naak. Kaarteejaa neguleetaa nakts. Prieks vismaz, ka beidzot atkal snieg sniegs. Atkal varees mazliet pabraukaat pa ledu un paspeeleeties ar rokjeni. Lai dziivo ziema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 esmu piecelies, izmacijies matematiku ar privatskolotaju, noklausijies tris dazhadas versijas par to, kas notika vakardienas pasakuma, kura man vajadzeja but un tagad apbrinoju so lielisko vestuli draugos XD : No: Иева Kристина Брокса (wHat a BeauTiful liFe =*) sweix tu esi face lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Jee beibiii 3dien 2ziemassvetkus ķipa bija jastrada!Nu pirms tam 5dienas Liepaja biju atputies!Nu lab 3dien pirmais buss uz Rigu tikai 6:00 no Liepajas attgaja,no po..It kaa darba jabut 8:00 bet aizbraucu uz 10:00!Da pizdjec 1h pastradajam un 11:00 gajam uz budu ZOLI pusstundu paspelet un tad majas palaida!Nju ko atlika atkal 13:00 majas braukt uz Liepaju!Atbraucu uztaisiju karteejo iedzeriena vakaru pie sevis!Un 4dien atpakalj uz Riguuu no riiita,un shodien atkal lidz 14:00 pastradajam un majas tio atbraucu!tagad lidz 3janvarim taaa kaartigi jaietuseee,lai pec tam buutu miers kaadam laikam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Šodien noliku tiesības Esmu gandarīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Esmu gandarīts Kadas tieši tiesības?Ritenj vai automashinas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Es nezinu ko var nolikt 18 gados? Shodien sakaas gatavoshanas jaungadam , ceru ka viss shis pasakums izdosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 bwleeeee jābrauc samitrināties Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Hmm, vakar paspēlēju TF2 un nesaprotu, kāpēc visi ir tādā starā par viņu. Moš pa maz paspēlēju? Nu nezinu.. A tagad sēžu un gaidu, kad nokačāsies kārtējā Top Gear sērija Jāizmanto brīdis, kad bitkakā ir freeleech P.S. Kluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Haha, jā, riteņa tiesības nolikt gan ir baigā lieta, kas būtu pieminēšanas vērta Vai arī nē. Protams, ka mašīnas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Vai arī nē. Protams, ka mašīnas. 1kart. man nebija ne jausmas vai tev astoņpadsmit,trispadsmit vai divdesmitpieci... 2kart. nekadas īpāšu emociju uzplūdumu nepaman;iju no tavas puses 3kart.APSVEICU ar to pašu!Skaties nenodzer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Jāizmanto brīdis, kad bitkakā ir freeleech novelc arī Richar Hammond meets Evil Knievil Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 (edited) Tagad kačāju - James.May.My.Sisters.Top.Toys.WS.PDTV.XviD-REMAX.torrent EDIT: Nda, šodien mans nets vnk "lido" Edited December 28, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 izbaudu vakaru un iedzeru Inguer alu, kursh shobriid man liekaas nevareetu garshot veel labaak, nu tas noziimee ka pagaidaam visas manas shiii briizha veeleeshanaas aizpilda alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 un iedzeru Inguer alu, kursh shobriid man liekaas nevareetu garshot veel labaak, nu tas noziimee ka pagaidaam visas manas shiii briizha veeleeshanaas aizpilda alus un tik vien tu vēlies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 tagad veelos vel vienu pudeli shii briinishkjiigaa alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 alkohols dara savu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 runajot par to ka alkohols dara savu,tad tagad jau lenaam miegot ciet suucu 3šo FIZZ zemeņu sidru!Ibio leo no šī sidra un no mokas ar pienu sāku just nelielu atkarību Lab acis jau pavisam krīt ciet,und kāju krampī raut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Brīvlaiks ir vnk super. 4 dienas pie PC nebiju piesēdies... Vnk labi atpūtos + ar draudzeni daudz laika pavadīju kopā... šodien piesēdos pie PC un sapratu ka man ir apnicis CS Vnk pieriebies. Laikam būs jāmet CS pie malas... Šad un tad tikai jāuzspēlē .. Bet forumos gan jau sēdēšu (love to read) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Man tas Evel Knievel atstāja baigā mērgļa iespaidu pēc tās filmas. Vislaik atšuva Hammondu ar visu filmēšanas grupu, bet šis viņu turpināja dievināt kā savu bērnības varoni. Ok, good men, pīsiņš. Gan jau nenodzeršu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 no manas mutes plūst vārds šāds: lo*S un iedzeru Inguer alu, kursh shobriid man liekaas nevareetu garshot veel labaak, nu tas noziimee ka pagaidaam visas manas shiii briizha veeleeshanaas aizpilda alus principā, labākais alus p.s. esmu piedzēries, bet mierina doma, ka benčiks ir lielākā pālī : Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Speeciigs mierinaajums. Skatos, ka shonakt laikam atkal neaizieshu guleet. Taatad buus jau treshaa neguleetaa nakts. Kaut kaa diivaini, esmu aizmirsis kaa pareizi aizmigt. Skarbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Skatos, ka shonakt laikam atkal neaizieshu guleet. Taatad buus jau treshaa neguleetaa nakts. Kaut kaa diivaini, esmu aizmirsis kaa pareizi aizmigt. Skarbi Aizej gan gulēt... Tas var beigties slikti beigu beigās... Nu neesmu tava mamma lai mācītu... bet vnk stāstu pēc savas pieredzes.... PS savējais nevari aizmigt... vienīgi man pirmā nakts Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 es nevaru normāli aizmigt jau kādu nedēļu nu labi 2 dienas neskaitās, jo notusējos un pēc tam vnk nokritu gūltā un izrubījos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now