Epix Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 (edited) Būtu jauki satikt cienījamo dzērāju GOOD MEn, Tārpu (WORM), Episko onkuli, Samuraj šāvēju, un tā tālāk. Tiešam, būtu tas pasākums šķiet diezgan interesants. Protams dāudz alus, kāda mūzika, un aiziet. man tie gign tusi vienmer iekrit tiesi dz/d taapec ari tie netiek apmeekleeti, bet nu savadak, ja dzivo riigaa, var gandriz jebkuraa laikaa p.s. pohas, tuljiks mazais litrinjsh, biju uz iki pec pohzaaleem(alus), jutos neerti, jo esmu vel normala reibonii Edited June 17, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Shodien varda diena,buus nedaudz jaatlaizh,bet taa lai ritaa uz darbu speetu aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 es saprotu, ka tu katru dienu atlaid, tad kaa shii diena atshkjirsies no paareejaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 (edited) Tig Ol' Bitties Apsveiiiiicu gūūūdijuuu!!! Edited June 17, 2011 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Sveicu Goodmenuuu. es a vakar bik paālējos pa v-rīgu. joprojām reibonī esmu. jāiedzer kafija un ta jāmeklē alus. vakar runcī bij normāls reids. visu un visus izkratīja. k-kādi 10 menti un kādi 5 tie pārbaudītāji. vairāk kā stundu ņēmās. bij jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Par Ārčiem! Bučas gūdijam... Liepājā šodien būs vētra, it īpaši centrā, blakus Universitātei Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Nabaga GooD MeN's, tārpos pa zemi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Sveiciens goodijam un pārējiem Arturikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Eu TomasS, es 22. būšu Rīgā, nezinu cik ilgi, bet varbūt vari atmest savu numuru, just in case! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Sveicieni pjankam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 SJo, eju korkjeet shampiiti valjaa, jasak sadzert ar darba kolegjiiteem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Good men Tev gan ātri sanāk korķēt vaļā, man vēl savas vārda dienas svinības jāgaida līdz kādiem 22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Eu TomasS, es 22. būšu Rīgā, nezinu cik ilgi, bet varbūt vari atmest savu numuru, just in case! damn you. Man 22. ir jāstrādā. Citas dienas nebūsi pa Rīgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Nu no 23-26/27 ir jāņi, kas pēc tam būs, nemācēšu pateikt. Nu katrā ziņā, ja būšu tur tad mēģināšu kādu ziņu padot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Nu jā, es ar pa jāņiem būšu ārpus zonas. Iedošu privā nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 kur vel var netā paņemt kredītu? tā lai nav jāraksta darbs ķip, nevienā nevar paņemt, jo vajag darbavietu, bet man nav oficials darbs un ķip tapēc nedod. smscredit ir ok, bet to nevajag, vajag vel kadu citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Labāk vispār neaizņemties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Kas vainas sms credit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Uhh, pedejais overtaims janostrada un tad jau riitaaa salecam auto un jadodas uz to Latviju..28 stundu brauciens izspridzinaas pakalju. JOmajo, pusgads jau te pavadiits.. Latvijaa silts? KO var labu apmeklet tuvako divu nedelju laikaa? Ta lai var pa skaisto atpuusties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Uhh, pedejais overtaims janostrada un tad jau riitaaa salecam auto un jadodas uz to Latviju..28 stundu brauciens izspridzinaas pakalju. JOmajo, pusgads jau te pavadiits.. Latvijaa silts? KO var labu apmeklet tuvako divu nedelju laikaa? Ta lai var pa skaisto atpuusties ? atbrauc un paskaties kā blondais dzīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 IIsteniibaa ir plaanos to rezgali satikt.. Tikai sen jau numurs pakaasts.. vispaar sen esmu kautkur noziedejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Rīgā ir +15 un fucking lietus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Rīgā ir +15 un fucking lietus. Jau visu dienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 weather sucks hard dirty ass!!!!!! Man rīt zaļumos jabrauc atpūsties! Šads laiks nu galīgi nav manā modē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ara ir silti un es nezinu, viss garsho labi, cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now