NoLiFeR` Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Čaļi, kāds var pateikt kāpēc man rāda ka cs.gign.lv serveris no šodien izslēdzās un rāda not responding, bet apskatos webā viss iet, caur consoli ar nevar ieiet un pie favorītiem ar vairs nevar pa jaunu pievienot ! wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Nez kad tad gign sāks domāt pārtaisīt servera listi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Šodiena vnk ideali pavadīta!!! No sākuma šance tad naudiņa saņemta... alcīši sašļiks sapirkts un aidā cepam sašļikus!!! Vnk garšīgi sašļiki ar aliņu!! no sākuma cepot arī aliņš virsū un vnk burvīgi!!! Tagad vēl pat sašļiki cepās laikam bik pa daudz nopirku kkādus 20kg sašļiku uz 7cilvēkiem, bet tas tā dzerot aliņu gribās doties arī kko uzēst, bet vienu vārdu sakot diena vnk izdevusies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Deem... atkal kaut kur esmu padzirdējis par fakino vulkāna pelnu mākoni !!! Varbūt kādam ir kāda info par ši nezvēra atrašanos vietu un par iespējamajām lidostām, kuras varētu būt slēgtas @ UK ? P.S. fakin auksts :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Juhuuuu man no shodienas ir ievilkts MDSL Atteicos no kernel un izlemu panjem MDSL ar 10mbit/s atrumu Lidz septembrim man rekjina vispar nebuuus nahaljavu dzenashu internetu bet septembra viduuu kad liepajaa bus optiskaa linija tad arii bus jasak pikjot 11,90 pa 100mbit/s Ceru ka nebus problema noraut kaadu banu P.s. taa banu neesmu noravis tas jau priecee Bet faking shit ja man ieprieksh latency bija 15-18 tad tagad ir no 60-80 tas tak ir zhopnjiks! tas nozimee kamer nebus optiskais nets es buushu lagojoshs bots... Afigetj... Es shas saakshu raudat,bet STOP es dzert vel 2vas dienas nevaru Edited May 5, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Uh, es gan vēl jo projām uz kernel sēžu. Jau no kādas 3ās klases. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Mamma salauza kāju, tagad esmu slave šodien pie brāļa pc 4.5 h nonstopā, vienā serverī cs nokapāju, huh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Es viss saaaku atlaist jau bet relax tikai Ritaa vel mazliet un 6dien ugunjoshana saksies: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 hmmm, atkal jau havana un 7 cilvēki serverī, ar hltv. how cool is that? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Yeah, beidzot +27 grādi. Var sākt normāli dzert, čillot un grillēt. Drīz jau varēs peldēt. http://www.tvnet.lv/tehnologijas/internets...rnetam_ikvienam Iepriecinoša ziņa? Edited May 7, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Šī gada pirmais pērkons jeje + 21 grāds, vienkārši laba diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Kurā vietā ir 27 grādi, te kur es esmu ir kkādi padsmit meteo.lv vispār rāda 9 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) +27 grādi kur? kur? kur? kur ? Pie radiatora +27 ? Šodien maksimālais bija 23 grādi kad klausījos radio teica. Edited May 7, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Šodien maksimālais bija 23 grādi kad klausījos radio teica. Jelgavas rajons, Ozolnieki, stabili bija 25. Vienu brīdi, diezgan īsu arī 27. Manējais termometrs nemelo! Edit: Un nēsmu debīls, temperatūra nebija saulē. + Laika ziņas - DIRŠANA! Vakar teica, ka visur līs. Edited May 7, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Saki ko gribi, bet man te bļin visu dienu tikai kādi 9-15grādi :/ Saule vispār visu nedēļu nav redzama!!! Edited May 7, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 termometrs saulee vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Saule vispār visu nedēļu nav redzama!!! Epix es editoju postu. aM`, kur tu dzīvo? Man piemēram visu nedēļu pie Jelgavas, bija auksts un lietains bez saules, bet tagad pēkšņi karsts [cik nu karsts, un vienu stundu]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Nav pirmais pērkons. Ju dārdēja nedēļu atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 aM`, kur tu dzīvo? Man piemēram visu nedēļu pie Jelgavas, bija auksts un lietains bez saules, bet tagad pēkšņi karsts [cik nu karsts, un vienu stundu]. Kā jau profilā redzams... Kuldīgā.. Pērkons ir bijis, bet visa nedēļa lietaina un sūdīgs laiks... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Šodien ir piektdiena, mana dzimšanas diena. Man ir pilnīgi tukšs ledusskapis un ārā pie mājas stāv nepazīstama rotvelleru izcelsmes kuce, kura mani nelaiž ārā no mājas + vel mājās suns ieraudzīja un saoda, un tagad skraida pa māju, smilkstēdams kā bērns ziemassvētkos. and how is your day going? varbūt izlaist savējo, lai to kuci kārtīgi izbliež? :/ Edited May 7, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Laikam jabrrauc uz ozolniekiem,saule griež kā traka. knds, Sveicu dzimene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 knds, apsveicu. Šodien vienkārši silta diena, mmm... Pēc piecpadsmit minūtēm sākās hokejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Apsveicu knds! ModeratO, esi nokavējis, un tomēr saule un karstums, bija tikai kādu stundu. Ja nemaldos ap pieciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Iedod linku kur skatīties!! ja ir tāda iespēja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 TV6 Pa dienu bija diezgan auksts, tagad ir tāds foršs siltums ārā. Alus ir iepirkts, var sākt skatīties hokeju. Nu vismaz gribas redzēt 1.periodu stadionā. Pēc tam gan jau kāds atkal gribēs ar mani ietriekt un būs jādodas piektdienas gaitās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now