b0r1ng Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Paskaties vērīgāk Bloku uztaisīja. No reizes piektās pamanīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) Šodien mēģinājām ievilkt sagrabējuša busu ar smago. 3 reizes pārtrūka trose, visas tieši pie draugiem.(2 ceļinieki un 1 pašvaldība) Kāda iespēja? Edited January 22, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Šodien mēģinājām ievilkt sagrabējuša busu ar smago. 3 reizes pārtrūka trose, visas tieši pie draugiem.(2 ceļinieki un 1 pašvaldība) Kāda iespēja? Tā ir karma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Kāds nezin kādu privāto ziedu kurjieru, vai to pašu i-bodi, kur var iegādāties ziedus un par cilvēciskām summām viņus piegādā? Prosta rokas neceļās maksāt 30 ls par ziedu piegādi uz manu lv bedri. (braucamais ceļs ir tikai +/- 70 km). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 UK noliktavniekiem tak tā ir sīcene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Pirmkārt, nehuj dirst? nav apnicis šo tēmu malt? (par postu virs manis) Otrkārt, pirmais google rezultāts - http://www.pukukurjers.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Otrkārt, pirmais google rezultāts - http://www.pukukurjers.lv/ es jau sazinājos ar vairākiem šiem kurejriem, ko google izmeta, visur ceņiks +/- vienāds, tāpēc jau šeit prasu, vai kāds nezin kādu privāto vai kko tamlīdzīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Kāds šeit lieto ISIC kartes? Būtu jauki, ja kāds varētu man nopirkt divas biļetes, naudiņu pārskaitīšu, ISIC karšu lietotājiem atlaide ir (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 +- 70 Km tas ir uz vienu galu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 +- 70 Km tas ir uz vienu galu? jep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) jep. Tad 30LS nemaz nav tik sālīti. Edited January 22, 2013 by FBI.Informant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Tad 30LS nemaz nav tik sālīti. nu hvz, jo ne pirmo reizi pērku puķes netā (ar visu piegādi), parasti sanāca izslīdēt līdz 15 ls, tik šoreiz kkādi vijiboni uznākuši. LV atkal benzīna cenas augšā vai, ka viņi šitā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Tas ir takša princips, noteikts cipars km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 ja es būtu piegādātājs, noteikti pat dirsu nekustināt pa 15ls plivināt vismaz 140km.. (firmā, kur strādāju, Rīgas teritorija ir 12ls piegāde) ja vel jābrauc tāds gabals, jāsmaida pie durvīm, kad dod puķes pa 15ls.. nu paldies, nē. 30ls jau ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) šaubos vai Tu atradīsi kādu, kas pa 15 Ls mauks tādu gabalu... Rēķini, vismaz 5 Ls puķes, un apmēram 10Ls degvielai... Kur peļņa? Jebkurā gadījumā, ja tas ir par piegādi tikai, tad tāpat nav gluži lielas jēgas Edited January 22, 2013 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 pag, pag.. 15ls takš tik pa piegādi.. ja tas kopā ar puķēm, tad vispār man jautājumu nav kā jau teicu, firmai tik pa piegādi 30ls ir ok.. es varētu brīvdienās pa 22ls aizplivināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 jep. Rēķini pats - degvielā vien vidēji nedaudz vairāk par 10 LVL aiziet + ceļā jāpavada kādas 2h, kuru laikā neviens cits pasūtījums nav iespējasm attiecīgi 30 LVL ir ļoti normāls cipars. Ja tur iekšā vēl ir paši ziedi tad vispār jautājumu vairs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Pietaupi ziedus - netraumē meiteni. Uzdāvini labāk mammai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Tad jau labāk uzdāvini vienkārši naudu. Lietderīgāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Tad jau labāk uzdāvini vienkārši naudu. Lietderīgāk! Sievietes bieži vien ir neracionālas būtnes, kam lietderības jēdziens mēdz būt krietni nesvarīgāks par subjektīvu patikas jēdzienu. Vēl aizvien ir aktuāls jautājums par to, vai kāds šeit nelieto ISIC studentu karti. Man vajadzētu nopirkt divas biļetes, ISIC kartes lietotājiem ir normāla atlaide. Būtu jauki, ja kāds man varētu nopirkt, naudu iedošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 LOL, paliek 600-700pundi pāri, bet nevari puķes nopirkt un samaksāt 30ls? aahahhahahaha UK here i come! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Tom. iespējams Manuprāt, reāls slimiķis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 pievienojos komentāriem par ''naudu pelna dahrena, bet 30ls vel zhmogs maksāt'', stāsts galīgi nelīmējas kopā. Afro tu gribi tallink prāmja biļetes pasūtīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Jūs nu gan. Nav jau runa par to cik pelna, bet vienkārši taupīgs (vai skops. kā es) cilvēks. Man ar rokas neceļas 30lvl par puķēm atdot. Ne jau žēl. Bet izmesta nauda. Es kaut vai nopirktu kaut ko par 300 lvl, tik man vajag to apziņu, ka tas ir bijis naudas vērts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Sievietes bieži vien ir neracionālas būtnes, kam lietderības jēdziens mēdz būt krietni nesvarīgāks par subjektīvu patikas jēdzienu. Vēl aizvien ir aktuāls jautājums par to, vai kāds šeit nelieto ISIC studentu karti. Man vajadzētu nopirkt divas biļetes, ISIC kartes lietotājiem ir normāla atlaide. Būtu jauki, ja kāds man varētu nopirkt, naudu iedošu. Man liekas, ka jāparāda ISICs, kad ej uz pasākumu, lai tevi ielaistu ar tām biļetēm. Ja neko nepārpratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now