Epix Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) vakar biju uz šito http://www.amoraexperience.lv/lv/ jasaka, ka ar draudzeni labi atrēcām, kokčas vel pa lēto piedāvā, normāli staiga un kvasī laikam šodien pēdējā diena, bet nu bija vērts aiziet. b0r1ng tavs lido ir neciešami dārgs, man tāda sajūta, ka krasta lido ir lētāk p.s. pārsteidzoši liekas tas, ka gūdmens ik pēc nedēļas saka, ka tik daudz vel nebija dzēris, tad interesanti būtu zināt lidz kādam tilpumam jau ir ticis Edited June 17, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Epix, lido pie manīm ir nežēlīgi hujovijs... kā jau visi ,izņemot krievu sētu... Es tur nekad needu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) nu kartoška bija laba, pārējais nu tā, ēdams jau bija, bet nu sorry, par tiem ~pieciem kartupelīšiem prasīt latu(precīzi neatceros), pilnīgs psc Galvenais pie kotletēm, gaļām samētājuši cenas randomā, kā pie velna, lai es zinu kura ir vistas kotlete un kura ir cūkgaļas vai pildītā ar sieru Principā sūdīgi viņi tur strādā, kā pirms pāris gadiem, tā vel šodien. Edited June 17, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Tur vienīgais ēdamais ir vistas giross... Pārējo var pie manis mājās - pabarošu un iedošu alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Kādam nav uz PayPal 3.50EUR? Aizsūtīšu uz kontu 2.50Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Piecelies pirmo reizi ar masīvām, depresīvi nomācošām paģirām. Atlūzti uz 2h, un, vualā- nekādu paģiru. Win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Piecelies pirmo reizi ar masīvām, depresīvi nomācošām paģirām. Atlūzti uz 2h, un, vualā- nekādu paģiru. Win. Paģiras nav modē.... Tagad visi lāpās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 jaaa pohas bija, nokupinaju blantu un nu ir zajebiss, tulit bong jauzrau un cerams kads atsutis uz pajpalu 5euro, vajag aktivizet tf2 bet nevaru no seb to izdariit, heeelp aizsutishu uz pokera vai konta naudinjuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Kur nopirkt Lucky strike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Latvijā nevar... un ko tāds sūdabrālis darīs ar amerikāņu primu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ja nevar lavijaa, bet mosk driz vares, mes te koļijām pardevejas lai mekle galus un suta tadus, ka ahun pirks, mosk bus, kad bus padoshu zinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Guys guys... you heavent heard bout BELOMORKANAL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Kur pa labu cenu nopirkt logus (pakešniekus) Rīgā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 PM, ir labs meistars... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Problem solved Aizgaju uz darbu a mani jau sagaidija ar shampiiishiem Normali dabuju salapaaties Nebiju gaidijis ka jaunie kolegji mani apsveiks varda dienaa n1ce... Tagad jauzcep lauku oliņas, jo nekā cita ledusskapi vairs nav...Jaizdzer mans alēns un jāiet čučēt Rītā atkal uz darbu Es šogad laikam Jāņos tomēr dzeršu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Holande. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Iemet aci spēļu sadaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 pff, vakar labi atpixaats, tikām padzert pat samagonu +70 ar apelsīnu smaržu un medu... (mm) Tagad vēl mazliet jāpapļauj ar trimmeri un tad vēl daži darbiņi... and vakarā atkal tautu dejām jaiet.^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 galīgi krāsaina tā diena jāmūk bik pagulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Šodien tizli nofeiloju - uzliku ūdeni vārīties, lai pelmeņus uzvārītu. Vēl nesāka tas vārīties, izslēdzu ārā, cipa pārdomāju. Uztaisīju no karstā ūdens kapučīno, pēc tam aizmirsu par to. Pofiq, atcerējos, sāku dzert teju atdzisušu un izspļāvu visu ārā - ūdeni es jau biju paspējusi pasālīt.. bēe Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Puikas! Kur šonedēļ Kurzemes pusē varētu aizbraukt? Nav kādi pilsētas svētki vai kāds pasākums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Puikas! Kur šonedēļ Kurzemes pusē varētu aizbraukt? Nav kādi pilsētas svētki vai kāds pasākums? Brauc ar savu sirds dāmu uz Jūrkalni. Pasēžat saulrietā pie jūras, pakūpinat Jāņa zāli . Nekas vairāk nav vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Bļin, gribu redzēt to pāri, kur dāmai nebūtu nekādu iebildumu pīpēt zāli saulrietā. tāda meitene ir zelts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Tādu atrast būtu īsts izaicinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Manējai nav nekas pret zaļo maģiju. Bet man laikam ir stipri paveicies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now