Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Labi eksaminatori pat kļūdas pieraksta tikai eksāmena beigās, nevis bļaustās pa mašīnu, vai arī jau sāk skribelēt uz lapas savu viedokli :) Nē nu ir arī atsevišķi indivīdi, kas strādā tikai naudas pēc un kuriem šis darbs nav gana piemērots, jo uz katru mēģina atrast kādu zobu uz kura uzēsties :)

Link to comment
Share on other sites

Nesen čoms apkurījās Spice un nolikās pa trepēm. Pārsita uzaci, dabūja 9 šuves un bonusā nobrāztu vaigu. Lieki teikt, ka neviens netic stāstam par trepēm x)

Anyway kārtējo reizi esmu bez naudas. Pāris CV nosūtīju, bet huju kādam šajos laikos esmu vajadzīgs. Nedēļas laikā būs kaut kas jāsagopī, jo nākam 6dien, tam pašam kadram, kurš nomaucās pa trepēm, paliek divdesmit. Būs jāpasvinās. Sen neesmu bijis uz nevienu normālu pasākumu. Cerams pēc nedēļas tas mainīsies :)

September - End Of The Rainbow

Link to comment
Share on other sites

:( Liekas, ka tūlīt nomiršu, neko negribas darīt, bet miegs arī nenāk, aij koroč dirsā! :blelohs: Pirmdien tikai pie ārsta tikšu :fsckinsad: CS arī negribas spēlēt, reakcija zudusi!

Vakara pa dienu bija 38,2... aizgaju ap 12iem guleet... veel 5os murgoju par pokeru bezpridjelii... zimeriju temperatuuru 39.2 WTF ! PAarsvidis, nomocijies... padomat vispar nevar... domas ir tadas itkaa kads cits vaditu... koncentreties vispar nevar... vienu bridi domaa par pokeru, otara peksnji tu esi amerikaa un gopii banku... visu laiku mainaas domas !

No rita savukart temperatura 35,2 WTF ! pa nakti bushu visu izsviidis...

Uzpipot ari nevar... hotj ari gribas...

Izdomaju CS uzspelet... viss liekas tik labi, ka pashaut pat neavr... reakcija vispar dibuaa... laikam karteejaa diena pie TV... + CS niks tikai 4h vel atlicis... jauzliek, lai netiek neviens iekshaa ar manu niku, lai nebutu kadam aapsim jaizdoma uzspelet !

Link to comment
Share on other sites

Rise Against youtubā piedāvā uz 3 dienām LIVE koncerta ierakstu, labā kvalitātē. Ir pēdējā diena un es jau vairāk nekā stundu velku visus 20 video mp4 formātā, lai saglabātu kaut kādas atmiņas. Pietiekami daudz naudas esmu uz šiem tērējis, tā kā varu atļauties arī nedaudz nozagt. :)

P.S. Trešā diena bez alus. It's hard.

Link to comment
Share on other sites

ES gan jau 2. nedēļu bez alko turos un man patīk tas. Vakar ierāvu 100 gramus boņuku siltumam. Vispār nedzert arī ir labi, bet teikšu tā, ka gribās.

Man jau liekas, ka ziema nebūs šogad, jo kaut kā neizskatās, nu vismaz te Kuldīgā. Riktīgs pavasaris ilga laika garumā. Kā jums liekas?

Link to comment
Share on other sites

Lab ka es pa to vel nedomaju :DD Ka riiitaa uz darbu it kaa jaaaiet :P Pamodos atveeru mineraaliti,bet pec tam sapratu ka tas neliiidz un nacaas kjerties pie parbaudiitaam vertiibaam - ALUS :P Apaaac....Man nav cigareshu :( Ko nu>? Uz veikal galigi nevaru aiziet :( Lab ka vel l 4 ali ledusskapiii :DD ko tik es neesmu visur saraxtijis,bails draugos pat ieskatiities! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Vakar no dimano spēles parados no rīta un tiko pamodos ;D Šodien neko negribas darīt, ka sedēt dīvāna un iedzert kautkādu aliņu, par to naudu, kas vakar vel palika pāri ;) Dīvaina sajūta, ka gribas rītdienu atrāk un doties uz darbu :) Un kaut būtu visu laiku šāds laiks, vakar mierīgi naktī varēja pa centru džemperi staigāt un nesalt, kādi 8~~ grādi bija.

Link to comment
Share on other sites

:DD Ka riiitaa uz darbu it kaa jaaaiet :P Pamodos atveeru mineraaliti,bet pec tam sapratu ka tas neliiidz un nacaas kjerties pie parbaudiitaam vertiibaam - ALUS :P Apaaac....Man nav cigareshu :( Ko nu>? Uz veikal galigi nevaru aiziet :( Lab ka vel l 4 ali ledusskapiii :DD ko tik es neesmu visur saraxtijis,bails draugos pat ieskatiities! :unsure:

Haha, vai ne, es arī draugos vakar pa nakti esmu brīnumus sarakstījis. Nē nu tā jau ir, kamēr tu dzer, tikmēr viss itkā ir kārtībā. Un tad pienāk rīts un atkal nekas nav kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

uiii, shodienas diena ir ljoOti izdevusies, tikai vakaru bik' iespeejams kaads sachakareeja.. beet tas nemaina to, ka riit buus veel svariigaaka diena ^_^ taa kaa, ja viss notiks taa kaa es gribu, tad es noteikti ar to palieliishos jums :group:

aa un veel, jauku vakaruuu

Link to comment
Share on other sites

Jau kādu nedēļu nespēju normāli aizmigt. Miegs uznāk tikai ap četriem rītā, ja vispār uznāk. Beidzot man tas apnika un tagad dzenu bezmiegu projām ar krietnu devu [sveiciens GooD MeN'am!] šņabja (pārcentos šķaidot) un pašspiestu ābolu sulu.

6dien jādodas uz Vecrīgu svinēt čoma 20tā dzimšanas diena. Paredzēts sākt bārā, pie pazīstama bārmeņa, kur mūs sagaida foršas atlaides. Pagājušo reizi bija 40%, šoreiz būšot 80%. Atļurbene, here we come! Kā var nepiedzerties, ja šotiņš maksā 40 sant. un alus kauss 25 sant.?! Man ir bail.

Kad mēs brauksim uz Liepāju? Kas brauks uz Liepāju? Džimijs jau tagad ģimenes cilvēks. Monta būs?

Man ir labi.

Link to comment
Share on other sites

hmm, un ko tu domā izdzert kādu enerģisko un negulēt 2 naktis? zinu izklausās tizli, bet tad būs reāls nogurums un po defu gribēsies gulēt.

EDIT: bļā, siers beidzās, visu sieru apēdu jo negribas neko ēst taisīt :/

EDIT2: sieviete starp vīriešiem? http://bildites.lv/images/2hcajaz8g75hpmq80ylg.jpg

Edited by Liztikz
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...