samuray Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 tu aizmirsi pateikt, ka tu zaudēji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Apsveicu visus lieldienās dogijs arī mūs saimniekus apsveica Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 kads neskatijas zelta talantus ? varetu pateikt ka sauc to dziesmu kura tas dzeks ar riteni trikus taisija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Tizla diena. Tagad vakarā iegāju gign forumā spam sadaļā un sāku justies vēl sūdīgāk šajā sūdīgi sūdainajā dienā, jo atcerējos, ka šodien bija khl fināla spēle, bet es visu vakaru truli atsēdēju par draugiem un skatījos, kā viņi piedzeras un gvelž stulbības...nedaudz vēlāk, kad jau taisījos braukt prom viens tizlenis izgājis ārā ar savu šņabja pudeli sadauzīja manas mašīnas stiklu. Cool. bļin, tizlas brīvdienas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominic K. Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Garigais galigi sudigs! Sorit spelejot wow un cs un TF2 bija norm garigais! Viss palika slikti kad atcerejos kad garlaiciga skola! :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 No rīta pieceļoties, jeb pareizāk sakot- mani piecēla pazvanot, piegāju pie pc un pastoties utorrentā ieraudziju ko patīkamu- inperil.lv torrentam uzsīdoti 36gb. Forši. Tagad vismaz inperilā normāls ratio ir. Neesmu radi celties ap deviņiem, bet nu, jāsāk radināties skolai. Sestdien un svētdien biju laukos. Atklāju beidzot šašliku sezonu.Diezgan normāli bija. Sēdēju ar senci ārā pie grilla, ik pa brīdim ieskrēju iečekot kāds rezultāts hoķī. Normāli ar senci parunājām par visādām lietiņām. Man jau patikās. Labi, jāiet mazgāties un vēlāk ārā jāiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 es te neko nebiju raxtijis jo shodien jau piecdiennieks aizgajis,ja ieprieksheejie kodieni bija trakaki,tad shodien ir maigaks kodiens,lai gana vinsh tiko tikai ir saacies Un zeme zem kajam saak zust vismaz darbu apvienoju ar patikamo un lietderiigo dzershanu vel 6h bus jaturaas,tas neizskataas ceriigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ĒRNĪJS Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 LIeldienas pavadīju samērā skaidrā un tas mani apmierina + lēkāju pa Purvciema garāžas jumtiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Goodmen, cik dienas bez alkohola vari izturēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 jauki apsveicu ar ko, da ar neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Čau, es tože no 3dienas esmu čau, šodien tik tāds sakarīgāks izskatos un vismaz vairs nelietoju Oldienas pilnīgs fufels šogad, vot v/d 48stundu auts, ārprāts, vienkārši necilvēcīgi, vakar bija tāda sajūta, ka man kādu brīdi vajadzētu pamosties un atrasties slimnīcā, pēc nolekšanas no kāda jumta, bet laikam bija vienkārši smagi... karoč, piu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 es griezos pie speciālista un mēs nolēmām, ka tas man ir visiem jāizstāsta. vienu dienu, laikam aizvakar, es dušā aizdomājos par to, kādēļ man viens pups ir spalvaināks par otru. kādas reizes trīs noteikti. spalvaināks, ne aizdomājos. p.s. skrubis ouvno seju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Pokerā vinnēju 35 eiro. Visus arī pēctam padirsu Bet laikam jau nav slikta, ņemot vērā to, ka pirms nedēļas nezināju neko par pokeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 caur ko un kuraa viet? bljin ka ieskaiti naudu, un kura portala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 ej tu nost!tu pat nevari iedomaties kaa es ieniistu alko!tatad pec 1dienas kodiena,2dien bija mana sudigakaa diena dzivee es jau pamozhoties zinaju,ka nebus labi ,ka bus dupsii!Tagad tikai reali jutos atgaajis un jutos pec cilveka! Un alko vnk vairs negribu redzet!ilgakais laiks bez alko?mhm! Alus tak cerams nav pie alko pieskaitams? Ja ir,tad no reali maybe kadu nedelju,bet paga,ja negribas alu tad parasti panjemu kadu sidru! Nu lab dienas 5cas varu,bet vai tagad es nez! Vakar pie vakarinjaam 3 alinji vienalga aizgaja!un shodien varetu panjemt brivdienu,bet hokejs un tad ir vasara skjiet rekordu man tuvakaa laikaa neuzstadit Nu reali 5dienas varetu bez,bet nu nav jau taa ka nevaru,nu alus jau nav alko...bez shnjabja varetu ilgi,jo ikdienaa vinju nelietoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Nu es nepareizi noformulзju. Cik dienas vari izturзt nepiedzeroties kв lops? A, tв aliтр vakariтвs vai spзlзjot bоиiтu/streetbфlu ir svзta lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 A, tв aliтр vakariтвs vai spзlзjot bоиiтu/streetbфlu ir svзta lieta. ja nav japiedzeras kaa lopam tad varetu paris nedeljas izvilkt Nu viegls komenieks,jau neskaitiisies-pielieties kaa lopam nee nu 1reiz menesii jau prasaas aizliet muuli Bet parasti no 1dienieka ievelkas dazhos diendieniekos vairak Bet tagad gan alko negribu redzet kadu laiku! La igan jau tagad zinu ka uz hokji sanaaks aizlieties uz nebedu,ja vel piedomaa ka maijaa man atvaljinajums oij oij oij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Nu viegls komenieks,jau neskaitiisies-pielieties kaa lopam nee nu 1reiz menesii jau prasaas aizliet muuli Bet parasti no 1dienieka ievelkas dazhos diendieniekos vairak Bet tagad gan alko negribu redzet kadu laiku! La igan jau tagad zinu ka uz hokji sanaaks aizlieties uz nebedu,ja vel piedomaa ka maijaa man atvaljinajums oij oij oij Ja tevi atlaidīs no darba tu nomirsi lomkās pēc alkohola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Labrīt. Galva sāp un vel pie tam ir atslēgts siltums no radiatoriem un tagad diezgan pavēss majā Tagad skatos jauno Prison Break seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 psc, tiko izveseļojos, bet dūša tāpat nav no tām labākajām, laikam pavasaris tomēr ir sūdīgākais gada laiks priekš manis, jo es katru gadu pa deffu pavasarī vienu vai vairākas reizes slims. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) šodien bija jaudīgi. izgāju no mājas 2:30 pa nakti un tikai tikko atvilkos mājās. Gulējis 10 min. Edited April 18, 2009 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Galva sāp un vel pie tam ir atslēgts siltums no radiatoriem un tagad diezgan pavēss majā Tagad skatos jauno Prison Break seriju. aaaaa,PALDIES TEV! Domāju,ka būs tikai otrdien. jau velku nost PB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Galva sāp un vel pie tam ir atslēgts siltums no radiatoriem un tagad diezgan pavēss majā Tagad skatos jauno Prison Break seriju. laBz vakarS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) sēžu ar draugiem uz kkāda soliņa dzeram alu... viens izdzer un met pudeli kkur uz aizmuguri , un tieši LOGĀ biggrin.gif nu neko padarīt , džeks aizbēg , mēs sēžam dzeram tālāk.. iziet vecis [kkur 40 gadi] tāds kalns psc biggrin.gif mums mīziens , prasa kurš meta , mēs sakām nezinam , šitais domā domā , pierādiet! mēs parādam savas pudeles ko dzērām. nu ok čalis iet iztabā un lidina pudeli pa logu atpakaļ biggrin.gif un otrs... sēžam vasarnīcā , ārā zem jumtiņa , runājam.. pieiet 3 gopi un sāk kko dirst krieviski , mums poh runājam tālāk , pēkšņi sāk dirst latviski [mēs visi WTF?!?] sāk 1 ar kuru sēdējām teikt nafig diršat latviešiem ja paši latvieši ? šitie padomā , parunā un saka , nu ok džeki , sorzz! mēs rēcam kad šitie aiziet! skatamies tur gāja 2 urļiki , tie 3 kuri pie mums bija aizgāja ar tiem runāt biggrin.gif:D edit: Alisei nice titties Edited April 18, 2009 by Kilersxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 un otrs... sēžam vasarnīcā , ārā zem jumtiņa , runājam.. pieiet 3 gopi un sāk kko dirst krieviski , mums poh runājam tālāk , pēkšņi sāk dirst latviski [mēs visi WTF?!?] sāk 1 ar kuru sēdējām teikt nafig diršat latviešiem ja paši latvieši ? šitie padomā , parunā un saka , nu ok džeki , sorzz! mēs rēcam kad šitie aiziet! skatamies tur gāja 2 urļiki , tie 3 kuri pie mums bija aizgāja ar tiem runāt biggrin.gif:D edit: Alisei nice titties ES TEV NOTICĒJU!!!1111oneoneviensviensadinjadinj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now