DoubleT Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Vakardien normāli nokodām. Intro daļa - @ stenders 4-5 kausi alutiņa. Vidus - 1 litras Maskavieša vodkas ( nu negaršo man ;D ) Fināls - pāris 1.5 džini un vārdā nemināms 2l. alus Sekas - da nekādas, viegls sausums mutē un mazs "trīceklis" Kevin, šodien turpinam, ja? Edited March 21, 2009 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Tom, normāli arī vakar nodzērām sākumā pica + 3 ali velāk viens 2l alus "garias garāks" vakarā vel divi 2l un pāris ali beigās, pakāsu savo labo džemperi "jack & jones" :@@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Akdievs šitie kūldīgas dzērāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Vakar - neatceros beigas, zinu, ka bija kādi 4 brendiji, kautkāds pusotrlitrīgs džins, 3 ali, vēl kaut kas ,ko es lāga neatceros un tālāk tože lāga neatceros... ārprāts, man liekas, ka vēl esmu mīksts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Es vnk velos pec iespejas atrak aizmirst sho visu. BLEEEEEEEG tads moraļņiks ka psc ((((( Kadu laiku toč vairs nelietoshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) šodien diena ir laba. beidzot izejot ārā var sajust pavasara gaisu. tik ja vēl tā vēja nebūtu vispār perfekti būtu. šādu dienu nedrīkst truli nosēdēt pie datora. Noteikti jāsavācas ar draugiem un pa jāiedzer pa aliņam. Edited March 22, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 sākumā pica + 3 ali velāk viens 2l alus "garias garāks" vakarā vel divi 2l un pāris ali beigās, pakāsu savo labo džemperi "jack & jones" :@@ JEEE, šodien aizgāju uz stenderi un tur karājās manu džemperis Esmu laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Piektdien aizlēju seju un sataisīju sūdus. Sestdien to kompensēju ar mājās sēdēšanu un neko nedarīšanu. Nejauciet alu ar šņabi, šāda kombinācija liek jums darīt stulbas lietas un garantē amnēziju nākamajā rītā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 acido, pilnīgi piekrītu tev ;DD rekā pieplē jaspēlē cs ;D 13 : 37 (l33t) http://bildem.lv/bildes/52ed62730a564c2257deb7d49e778cb6.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 hi hiii^^ uz visu kriizi valstii, taapee lai kaa arii nebuutu , es smaiduuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Kartejo reizi izdzesos no dr.lv un domaju ka kadu laiku dzivoshu bez shitiem iepazishanas sudiem... druļishu uz omem gribu.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Eh pirms piecām minutēm pabeidzu dzert 4 tos jaunos dzērienus ''D-Night'': ķipa D-Light tikai stiprāki. Un tagad mierīgi čillā izbaudīšu šo dienu. Iesaku jums to pašu darīt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Kā var būt stiprāks par neko? Man otrais alus un jau miegs nāk, pāris filmas un pakaļ aliem, mož lielo H tože jāpaņem, bet tad dziedamais uznāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Nu jaunais ir ar šņabi un alu. Un otrs ir ar rumu un alu. +uz pusi vairāk %.. Normāls. Priekš šodienas laika tīri nečevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 šodien biju pie friziera nogriezu savu tck asti un uzčinīju normālu def pričeni.. ir ok ! chilleris skilleris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Nu tā, kaut kā, HEKTORS atkal palēnām pārņm manas miesas, velk uz trulībām, bet es tak protu savākties Kā jūsmājās? Klāstiet kas uz sirsniņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) sēžu un štukoju par skolu. jūtu, ka man viņa nav reāli vajadzīga, jo tur tikai lieki atsēžu. ? Hiid.E Edited March 23, 2009 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Jā, jā kārtējā amerikas atklāšana... Vispār bija domāts tikai uzdirst kādam, bet ja jau te visi stāsta savus krutos stāstiņus tad es arī meiģināšu: Kr4 aizvakar ar mazo lāci, lielo džo un ārčiju reāli kapājām kr4 piens+saldējums+ledus+vannīlīja - kr4 VNK PSC, es nevienam neiesaku šito miksēt, vienkārši pižždetccs, rītā no rīta pilnīgi neko neaceros vnk dirsā, kr4 kapājām ja, un tad mēs vel kāpājām, un tad vsp kr4 reāļna, kr4 coool! Y0000! Vispār tikko nostijos jhona vecos labos gabalus ( , ) un vnk izrēcu dirsu, pēc būtības būtu jājiet gulēt, BET CS dara sava Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ? Hiid.E cik sapratu šito rakstīja "AIVIS" tad man tev jautājums.. bļin tu tač ej 10 klasē.. pofigā ej mācies kautkādu profesiju + 12 vai arī vnk atsēdi tas 12 klases un ej strāda kur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Un otrs ir ar rumu un alu. +uz pusi vairāk %.. Normāls. Priekš šodienas laika tīri nečevo. Vispār viens ir alus + tekila ar citrona garšu, bet otrs alus + degvīns ar greifrūta garšu(mēsls). Kaut arī tam mēslam ir rakstīti tie 5,5% grādi viņš ir tāds pats sūds kā d-light - der tikai uz pohām. Un jā - tas otrs ar greifrūta garšu vispār pēc kaut kādām ziepēm smaržoja. btw, kārtējo reizi neesmu pamanījis, pa kuru laiku ir pagājis šis mācību gads, jo ir palicis mācīties mazāk par 2mēnešiem un jāsāk kaut kas darīt, lai būtu labāka vidējā atzīme. Savādāk pašlaik pirmajā vietā ir aiziet uz kādu klubu, vai piedzerties ar draugiem, bet mācīties tā arī nemācos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 uiiiiiii kaa iet? saap mugura, un varbuut vareetu kaadus maizes grauzdinjus iekost Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Roy. ā nu poh sajaucu nevis rums bet tekila. es jau nesaku ka tie mēsli kaut kas baigi labs. tāpat praktiski pats starp viņiem nekādu dižo atšķirību nejutu (d-gaisma un d-nakts.) Bet priekš vakardienas laika tie man likās piemēroti. +1 tas ar greipfrūtu tiešām smirdēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Vai draugiem.lv dzimšanas dienu ? 24. martu vajadzētu: (48536) Atzīmēt kalendārā kā oficiālu draudzības dienu (54%) Atzīmēt tikai tuvāko draugu lokā (12%) Uzskatīt par parastu dienu (34%) Es no krēsla nokritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Pie reizes gribu.lv dzimšanas dienu atzīmējiet kā oficiālu kniebiena dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Atzīmēt kalendārā kā oficiālu draudzības dienu (54%) Atzīmēt tikai tuvāko draugu lokā (12%) Uzskatīt par parastu dienu (34%) Es no krēsla nokritu. Pati aptauja jau ir stulba, bet nu atbildes.. Vienvārdsakot - pizģets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now