traktorists^ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 normalna kkur ap 7.30 beidzaam, un tagad atkal esmu up Link to comment Share on other sites More sharing options...
-alnami- Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 man veel galva saap ! sakaavos XD savaa kompanija es vs plikais un tad es vs HUSEINS XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) Sākām jau ap 21iem Aizbraucām līdz vecrīgai bet viņa bija totāli izmirusi o_0 visi cilvēki kkur bija pazuduši :/ tā nu nolēmām doties uz āgenskalnu kur arī pie kārtējā martini asti ar sagaidījām jauno tālāk jau atkal devāmies uz centru (tauta bija bikinj vairāk ) iegriezāmies frančos kur patīkami tieši pirms mūsunienākšanas vienu meiču 3 džeki vienk iznesa ārā bļaudami lai palaiž lūzušos nu ok bik iemetām centrā, paslidojām, manam līdzpaņemtajam biedram tā bija 1 reize un norm nosmējos :D un devāmies uz purvciemu jau ap 2iem, bet nu vakaru jau vēl nevarēja tā beigt tad nu izlēmām doties vēl uz berģiem kur tad arī patīkamā kompānijā sagaidījām 10 no rīta ... mazliet pagulēju un nu jāmācās uz sesiju Laimīgu visiem jauno žurkas gadu EDITS: bik par daudz smailji :/ Edited January 1, 2008 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Labas riiitas Ibio leo,kadas man galavalomkas Labi ka pie gultas mineraaliits bija Tiko pamodos Pusi vakara nemaz neatceros,bet spriezhot pec telefona zvaniem,6:00 esmu zvanijis TAXIM :DTadj ap to laiku majas esmu bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Saku svineet looti aatri un beidzu arii. Iisumaa ar vienu dzeku pa celjam uz Ogri (30min) laikaa izdzeraam 1l Jim Beam, kas beidzaas man ar jaunaa gada sagaidiishanu pilniigaa paaalii No riita klausiijos ko esmu darijis, plikam kaajaam pa mezhu skraidijis, izlietni pieveemis utt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 dancoshana, sampaniesha kaujas pirti un piedzershanas lidz pedejam robezham kopsumma izvertas par vienu forshakajiem jaunajiem gadiem pedeja laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 dzeeraji :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Piedzeršanās līdz bezsamaņai.Ceru, tas nebiaj spams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Neesmu guleejis jau gandriiz 21 stundu.. ne reakcijas ne kā vairs nav Csā arī izgāzos.. Neredzēju kur uzlikts c4 Iešu nokrist uz kādām 12h, čau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Sēžu pie PC, klausos mūziku un domāju nahuj man vajadzēja dienā gulēt, jo tagad nespēju aizmigt. Šodien jāaizbrauc uz centru jāuztaisa Hansabankas ISIC un jānopērk braukšanas kartiņa. Rīt jāuzraksta mazā autoskolas ieskaite, 4dien jāiet tresīt uz esīti, a 5dien jādomā kur esmu padirsis visas brīvdienas. Tas ir psc! Visu brīvlaiku vnk nogulēju (burtiski), tās pāris iedzeršanas neskaitās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 aizvaaleeju pie viena drauga, savaacaas kopaa astonji cilveeki. iemaaciijos kichiigu karshu speeli, kur nevajag pat izgjeerbties. ar shampanieshiem izgajaam ielaas, lai gan skatoties vieteejos saluutus atsaldeeju nedaudz rokas, peec tam bija mazohistiski patikamaa "dur kaa ar adatinjaam" sajuuta. un tad es centos dazhas stundas aizmigt, kameer divi dziivi palikushie tresii aiz sienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Par sho dienu varetu teikt - mana muuzha garlaicigakaa diena, pamodos pusdienas laikaa aizgaaju izdariiju neko Tad aizgaaju lidz veikalam un atkal pec tam izdariiju neko Vakaraa ieshu uz darbu un tur dariishu kaut ko kam nav nekada nozime, respektiivi darishu neko Ceru, kad jums kaut kas notika, jo man nekas Edited January 3, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Tad aizgaaju lidz veikalam un atkal pec tam izdariiju neko Vakaraa ieshu uz darbu un tur dariishu kaut ko kam nav nekada nozime, respektiivi darishu neko Ceru, kad jums kaut kas notika, jo man nekas Vai joprojām nekas labs nav izdarīts? Nju vo parbraucu no Rigas izdzer u2vus Fizz sidrinjus pachekoju jaunumus un nju jaiet skjiet chuchet,jo jutos sakjeris kaut ko Ienistu sho aukstumu -13,shoriit vnk tas biaj vaaks,domaju ka sasalshu uz vietas!Nezinaju kur likties!Ehhhhh!Aij.. Jaiet vismaz TV iechekāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ai kā man patīk tāds aukstums. Šodien beidzot varēju aiziet paslidot un nedaudz hokeju uzspēlēt, protams, neiztiekot arī bez mazām traumām. Nekas, rīt atkal jāiet spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Shii nakts bija viss forshakaa Aizgajam uz vienu poker party.... (sakums ir labs). Gajaam kopaa 3jataa(ar ceribu, kad viens vinnes). Tas parvertaas par to, kad 1.palikaam bez naudas 2.Taa nauda, kas bija - padirsaam 2 dzekiem pilniigaa palii 3.Ta kaa nebija naudas -15 graados 1h uz majam nacaam kaajaam 4.Pa celjam iegajam maxima un kaa riktiigi bomzhi nopirkaam 2 kukulus baltmaizes,tomatu sulu un majoneezi(jo kabata bija 1.80 ls) Peec tam tur pat uz soliniem apeedaam. 5. Man peec 4h jabuut darbaa Rezumee - naudas NAV miega NAV meitenes NAV Es jums saku mana muzha laimigakaa diena (nu var teikt nakts-riits) Edited January 5, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 johoho benār mēs līdz 4 nakti ar žigu ārdijāmies, būtu piezvanijis, savāktu. pagājušo nakti tika slīpētas stāvvietas ar supermegalabo žiguli labākā bija Elkor stāvvieta, jo tur pavadījām kādas 2 h un gandrīz pārkarsējām motoru : pēdējā topā bija k-kādas 30 saules uz vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) Jee beibiii jee!Atigraajos CS lidz shim briidim!4h rovna!Nju sjo gerai gerai-pietiek!fiks uz gult!Shodien atkal neko ipashi nesadariiju,vienigi pa centru pakliidu un forshi atpuuutos!Shitais auxtums nerullzzz reali un nekur negribas iet pat P.s. FUCK garumzīmes nerukā P.p.s. jaiet čučēt Edited January 6, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 sodien no rita 9os bija jabrauc futene speleet(Valdemaarpilii), un protams ka aizguleejos Vakar pirksti apsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 good men - tu spēēji csu līdz četriem +šodien paklīdi pa centru? cik ilgi tad tu guli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 bla nahuuj es veel negulju... laikam neuzspiedaas kaartiigi uz bogas un neizleedzu datoru una izgaaju tv skatiities blja ..... buus riit suuudiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 pirmā skolas diena šogad, un, protams, tieši šodien man vajadzēja aizgulēties (neskatoties uz to, ka es speciāli vakar aizgāju gulēt 22), un nokavēt pirmo pusi no stundas + jau paspēju pabūt konsultācijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) tai skolai tomer nav ne vainas chiki, chiki un diena pagajusi... un dias brivstundas aizgajam uz Feniksu, kas ir skolai blakus, izvilku 15ls ak, jaa, un varetu beigt snigt, jo uzminiet, kam tas viss bus jaskure Edited January 8, 2008 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Mle tiko parrados kluba, suudi taadi kalku vaartus aiztasiijushi ciet bija jaiet uz essential, kur kaa parasti nekas iipash nenotika, iznemot to kad piedzerushaas blondiines visu laiku met acis uz tevviim... Nebut es meitenju kompanija vabruut neseedeetu sheit un sagaidiitu jaunogadu kadaa, bet diemzheel kaa riktiigs nuubs seezhu majas un rakstu sho fignju Un pats labakais, kad peec 3 h jacelaas uz darbu Tas arii vis ko gribeju apteikt, jo alika shis ir iistais briidia, kad raksiti nakts riita spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nesen piecelos, besis jo jabrauc uz laukiem , Pirms 15 minutem speleju Evolution GT. Ta spele ir galigs suds Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Mēs ar gājām uz kaļķu vārtiem un aplauzāmies :/ tikai uz esi gan neaizgājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now