Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Vasara 2012...

posted by worm 25-05-2012, 11:06


UPDATE
Ņemot vērā, ka ir "nenormāli milzīga" atsaucība, tad termiņš iesniegtajiem palagiem par "Izsaki savas domas" tiek pagarināts par vienu nedēļu līdz 8.jūnijam 23:59.
Es ļoti gaidu šajā topikā arī ieteikumus no mūsu esošajiem adminiem, foruma moderatoriem u.c. augsti stāvošiem praņikiem.



Čau dārgo GIGN apmeklētāj!

Ir pienākusi vasara, to var manīt arī visos serveros, jo cilvēku daudzums ir jūtami samazinājies. Tomēr GIGN nekur netaisās pa vasaru pazust. Šajā sakarā jau ilgāku laiku forumā figurē topiks par ikgadējo GIGN All-Star maču. Ir skaidrs, ka siltajās brīvdienās neviens (ar atsevišķiem izņēmumiem) netupēs pie datora un negandēs savas aknas ar pārmērīgu alkohola lietošanu (jo kāpēc lai to darītu pie datora, ja to var izdarīt pie kādas upes/ezera?). Ieplānot pasākumu lietainās brīvdienās būs samērā sarežģīti, tāpēc manā skatījumā vislabākais laiks ir kāds darba dienas vakars. Visādā ziņā forumā ir topiks, kur var izkratīt savu sirdi par vēlamajiem datumiem un laikiem. Lai dotu laiku visiem apdomāties un vispār arī pamanīt, ka šāds pasākums notiek, tad laiki agrāki par 11.jūniju netiks izskatīti. Un lūgums izvairīties no liekvārdības - ieraksti topikā datumu un laiku un kādu teikumu ar komentāru, nevis troļļo. Aiztaupīsi laiku adminiem topika izskatīšanā...

Nedaudz par citu lietu... tā kā ir bieži dzirdēts neapmierinātu spēlētāju balsis forumā par pastāvošo iekārtu, tad nāku klajā ar piedāvājumu - uzraksti īsi un kodolīgi ko tu gribētu redzēt GIGNā nākotnē, ko tu gribētu mainīt GIGNā tagad, kas tev nepatīk/patīk un ko tu negribētu mainīt GIGNā. Apspriežamās lietas nav ierobežotas - var izteikties gan par adminiem, serveriem, citiem serveriem, kā arī par dažādiem pasākumiem, pakalpojumiem, etc. Viss kas ienāk prātā. Saturam nevajadzētu būt pārmērīgi garam (līdz 2000 simboliem būtu ļoti labi). Izteikties vajadzētu skaidri un kodolīgi (piemēram, uzskaitot pa punktiem visas sasāpējušās lietas, nevis sarakstos visu vienā garā palagā). Labāko ideju/ieteikumu/kritikas/etc autoram tiek piedāvāts reģistrētā nika abonēšana bez laika ierobežojuma. Otrās un trešās vietas ieguvēji saņems reģistrēta nika abonēšanu uz gadu. Deadline - 1.jūnijs 23:59.
Sadrukātos palagus vērtēšu es, bet manu lēmumu var arī ietekmēt tas, cik daudz konkrētam autoram ir saspaidīts "Like This".
Topiks priekš tavām idejām ir atrodams šajā te vietā.
Atceries: pirms kaut ko raksti, izdomā kārtīgi visas lietas un tad spied pogu "Reply". Ja gribi kaut ko pielabot, tad editē savu postu nevis spied vēlreiz "reply"
Savukārt, ja ir kādi jautājumi/komentāri, tad vari rakstīt šajā te topikā.

Let the fun begin :)
Read comments (7)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN