`MaX` Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Iisteni ticiigais: Muusu teevs debesiis, sveetiits lai... Dievs: Nus, ko vajag? IT: Eee, kas jautaa? Dievs: Kaa kas? Es tas esmu - Jahve. Ko vaig? IT (met krustus): O! Kungs! Dievs: Iisaak. IT: Kungs, tu esi pieveersis man savu sveetiito vaigu! Dievs (veershas saanjus): Shie ko, neviens normaali runaat nemaak? IT: Kungs, lauj man luugsnu skaitiit tev par godu! Dievs (ieintereseeti): A ko ta skaitiisi? IT: Muusu teevs debesiis. Dievs (viilies): Atkal? Da pieriebies. Tuukstots gadus vienu un to pashu malj. Da shajaa hiitparaadee man taa jau liidz broshai. IT: Tad lauj man luugt, kaa sirds veel. Dievs (zhaavaajoties): Nu skaiti, skaiti. IT: Ak luudzu tevi pieveerst savu vaigu kalpam savam, ak suuti jel debesu mannu, lai vareetu es slaveet tavu vaardu un nest ljaudiim labo veesti, lai sadzirdeetu... Dievs: Aber konkreetaak? IT: Naudu! Dievs: A ar zibeni pa pakalju? IT: Sapratu! Dievs: Nu labi. Nafig tev naudu? IT: Bazniicas Tev par godu buuveet, baareniishiem paliidzeet. Labdariibai, taa teikt. Dievs: Es, vai zinies, it kaa augstaakaa buutne buutu, ij tavas domeles redzu kaa uz kino ekraana. Tev taas baareniites nezin kaapeec ar D izmeera pupiem figuree. IT (kriit celjos): Nedusmo, ak Kungs! Saatans mani kaardina! Dievs (veershas saanjus): Ei, Luci, te viens uz tevi bumbas velj! Lucifers: Taa ar pierakstiisim: uzdirsa Tumsas Valdniekam. IT (triicot bailees): Kungs, pasargi mani no ljaunaa! Dievs: Nu, ja dariisi man tiikamu darbu, varam arii dzeest. Es, lai esmu slaveets, neesmu tak nekaads maita. IT: (met krustus un sit pieri pret griidu): Lai naak tava valstiiba un... Dievs: Toch debiils. IT: Iztiiriishu dzimto zemi no zhiidiem/pagaaniem tavaa vaardaa! Dievs (atkal veershas saanjus): Ei, Moishe, tu dzirdeeji ko tas gojs te melsh? Mozus: Veiz! Da pie pakaljas man shis shlemazls. Ja es katru reizi, kad ko taadu dzirdeetu, atliktu malaa vienu shekeli... (saak reekinaat). Dievs (veershas pie IT): Vienas luugsnas laikaa divas reizes auzaas iebrauci, dunduk. Kaa teikts: kam neesmu smadzenes devis... IT (ar ceriibu balsii): Luuk, luuk, ak Kungs! Savaa neizmeerojamajaa gudriibaa neesi devis man sapraatu. Neesmu tak vainiigs, jo nesapraatiiga buutne esmu peec tava giimja un liidziibas! Dievs: Tu pats saprati, ko nupat teici? IT: Ai! Dievs (saak uzskruuveeties): Njaa, par pamulkji mani veel neviens nav liidz shim nosaucis. (paluur saanjus uz Lucifera pusi) Nu gandriiz neviens. IT: Ak Kungs, esi visuzheeliigs. Tu tak esi visuzheeliigs! Dievs: Es?! IT: Tak Rakstos taa teikts. Dievs: Da mazums tais rakstos samelsts. IT: Bet kaa tad bausliiba? Dievs: Man ir atljauts. Nu labi, tinies no shejienes. Tipa, tev tapis piedots. Tak mazliet sodiishu gan, taa teikt, pedagogiskos noluukos. IT (izbijies): Kaa?! Dievs (sviniigi): No shii briizha tu, greeka pagale, nedaliisi savu guljvietu ar sievieti, bet gan tikai ar viirieti! IT (shausminoties): Koa? Dievs: Da zilais buusi, aapsi. IT: Ak, Kungs!!! Dievs: Labi. Audience beigusies. Jaajozh ar Muhamedu karinju uzspeeleet pie liicha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 lielākā daļa joku man likās točna reāli debīli, bet bija atsevišķi piedūrieni, teiksim kur mozus rēķina šekeļus Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 IT (kriit celjos): Nedusmo, ak Kungs! Saatans mani kaardina! Dievs (veershas saanjus): Ei, Luci, te viens uz tevi bumbas velj! Lucifers: Taa ar pierakstiisim: uzdirsa Tumsas Valdniekam. ahahhaha smiekliigi ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Dažas vietas bija tādas pusdebīlas, bet kopumā labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 rēcīgs gabals Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 pats izdomaaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miiljaaa Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 (edited) Ir ok, tik daži tiešām likās mazliet padebīli [atvainojos] Edited September 5, 2006 by miiljaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 nesen lasīju versiju krievu valodā (sulīgāki izteicieni ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 5, 2006 Author Report Share Posted September 5, 2006 nesen lasīju versiju krievu valodā (sulīgāki izteicieni ) Jaa, krievu versija arii laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Najsix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 -Tev taas baareniites nezin kaapeec ar D izmeera pupiem figuree. -Taa ar pierakstiisim: uzdirsa Tumsas Valdniekam. -Labi. Audience beigusies. Jaajozh ar Muhamedu karinju uzspeeleet pie liicha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Biju lasijis visadas parodijas par lughsanam, bet nu shitaa bija vienreizeja kompozicija shis man vislabak patika => Ei, Luci, te viens uz tevi bumbas velj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 IT: Bazniicas Tev par godu buuveet, baareniishiem paliidzeet. Labdariibai, taa teikt. Dievs: Es, vai zinies, it kaa augstaakaa buutne buutu, ij tavas domeles redzu kaa uz kino ekraana. Tev taas baareniites nezin kaapeec ar D izmeera pupiem figuree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 (edited) pats izdomaaji? shaubos. Edited September 5, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Man tas viss likaas tiiri intresants, bet nekas nebija paaraak smiekliigs. Blood, bet beigaas gan vinju nevajadzeeja par geju padariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1caLL Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 var normāli ierēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 (edited) nājsiks! nezinu kapēc, bet kautkā atgādina southpark(laikam vienā sērijā bija līdzīgs bullšits) vari iedot krievu versiju? edited: fui, nevis southpark, bet simsoonos Edited September 5, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidarasS Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 tur nau nekas reecigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 IT (kriit celjos): Nedusmo, ak Kungs! Saatans mani kaardina! Dievs (veershas saanjus): Ei, Luci, te viens uz tevi bumbas velj! Lucifers: Taa ar pierakstiisim: uzdirsa Tumsas Valdniekam. Šis patiešām bija labs. Vienīgā lieta par ko smējos. Pārējais liek pasmaidīt brīžiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Vienozīmīgi naisiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 šitas bij labs, šur tur normāli pasmējos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 tur nau nekas reecigs nu neesi tik Kristigaa garaa , kad lasi shis rindas, tad liksies tas viss smiekligaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 5, 2006 Author Report Share Posted September 5, 2006 tur nau nekas reecigs Tu, man liekas, esi tas "Iisteni ticiigais", kam beigaas nepaveicaas! Vismaz peec Tava nika taa var spriest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now