Jump to content
GIGN Forum

Mr.Kill

Mirstīgais
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

About Mr.Kill

  • Birthday 12/19/1991

Profile Information

  • Location
    Latvija --> Riiga

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Mr.Kill's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. Mr.Kill

    Fokusu Triki...

    Jau redzēts Bet ar nesaprotu kā ! Nu to ka jau viņai ir salikti tie entie lakatiņi , tas jau skaidrs . Bet kur viņa aizmet vai spaslēpj to ko iebāž rokā ! ??!!! Jo īpaši , kad viņai vairs nav drēbju !
  2. Mr.Kill

    Provaideri

    me 2 !!! No Interneta 512 Kbit/s Internetā 512 Kbit/s Cena 6.98 Ls Vo tas ir man . Bet atrumi ir x3 labāki īstenībā !! Bieži vien kačāju ar 1 Mb/s ātrumu !
  3. Overheating ! Ja esi overclockojis PC , tad nav ko brīnīties . Bet ja arī neesi nav par ko brīnieties , jo ar laiku saiet putekļi datorā un sāk uzkarst . Es iztīriju savu PC un man no 70 grādiem nokritās uz 45 . Un ja nelīdz iztīrīšana , tad jauns , normāls ventilators maksā kādi 15 Ls .
  4. vsync = vertical sync to izslēgt var video draiverī !
  5. Vecīt tev kaste pa vāju priekš stabiliem 60 FPS . Ja vien neesi ar mieru ar ūūūber "reālo" grafiku spēlēt !
  6. Mr.Kill

    Cfg

    cfg ir kā advanced options uz CS . Vari vairēk čakarēt CS . Toskaitā grafiku , skaņu u.t.t .
  7. Mr.Kill

    Mans Cfg

    o.k slowbrain . Ceru ka apmeklēsi !
  8. Mr.Kill

    Mans Cfg

    Ja esi tik tizls , ka nemāki pareizi uzrakstīt nikus , tad ej uz Latviešu valodas konsultācijām . Un gl_picmip vienkārši padara tekstūru draņķīgāku un palielina FPS , un vai tas palīdz ir atšķirībā no gaumes . Un tas mans cfg , par ko te ļautiņi runā jau ir diezgan pavec un gl_picmip man jau labu laiku ir pazudis no cfg .
  9. Mr.Kill

    Mans Cfg

    cEncoRe^ ......... man pat nav ko teikt . Tikai nāk šausmīga smieklu lēkme !! Ar tevi viss ir jasna . CFG identisks , pēc bindiem . Protams pašlaik esmu modificējis savu cfg un to neesmu uplodojis . Un , kas attiecas uz ping --> NAV TĀDS 1 CFG , KAS VISIEM UZLABO PING !!! JO KATRAM IR JĀTROD SAVI OPTIMĀLāKIE RATI PRIEKŠ SAVA INTERNETA !
  10. Mr.Kill

    Quotes

    Nu cilveeks regulāri pubā izceļās ar savu "milzīgo" IQ .
  11. Jā , piekrītu par visiem 100 % ! Bet es visu vainu veļu uz krieviem . Viņi ar saviem PēeSeRes , vai kā tur bija , laikiem . Latvijas attistību ir ļoti ietekmējuši ! Pēc tam uzrodas daži indivīdi kā repše un padara dzīvi vieglāku - SEV !! Un kādēļ neviens neko nedara lietas labā vai arī saka , ka nevar neko darīt ??!!! Jo tas pats indivīds arī attiecīgajām amatpersonām , kas "atbild" par to , lai "nenotiktu" valsts apkrāpšanas ir palaizījis dirsu , vai piebāzis to pilnu ar smukiem pāpira izstrādājumiem . Vienvārd sakot , ja nebūtu notikusi tā rusifikācija un visi tie shiti . Tad mēs pašlaik dzīvot kā Dānijā !! Un nebūtu jāuztraucas par tautas izsīkumu un tādām lietām !
  12. Iztīri savu PC !! Atver kapotu un izsūc ar putekļu sūcēju vai notīri ar sausu lupatiņu !! :0 Man palīdzēja , jo man PC visulaiku overheatojās . Un tādēļ bija nestabils FPS
  13. Pārliecinies , kas tavs cfg atrodas Valve/cstrike failā ! Jo bieži ir , ka vnk cfg atrodas Valve failā . Un ja tu savu cfg taisīja no config.cfg un vnk noseivoji un pārmainīji nsoaukumu , tad tas var nederēt . Nada save as un tad noseivot , kā atsevišķu
  14. Mr.Kill

    11. Septembris

    Vēlāk obligāti noskatīšos . Bet es esmu arī redzējis neilgu filmiņu par to kā 11.septembrī iepiļīja pentagonā ! Filmiņa saucas : "Pentagonstrike" , ķipa , tā vispār nebija lidmašīna , kas tur iepiļīja , bet gan kaut kāda raķete ! Un FIB visu ķipa tur slēpj !
×
×
  • Create New...