Koshkers Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Kā tad lai viņi iepazīst kādu, ja ne aizbraucot uz tusu? Kad gāju uz "Tornado" tusu, es pazinu +/- nevienu. Tad jau man ar vajadzēja tupēt mājās un neiet, jo kaķiem nepatīk jaunie nuubiki P.S. LOL? Lai vinji padrochijaas forumaa un chataa, man iipashu uzticiibu neieviesh nepaziistami cilveeki. Buus veel kkaads netgames partys kuraa visiem pazuda mobiilie. (ja nemaldos tad tas arii bija net games partys) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 eee macho tas goots mosh ar buus ? gots ir nedaudz mainijis imidzhu.. pashlaik seezh blakus un domaa vai braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 da lol, kāds viņam sakars ar gignu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 da lol, kāds viņam sakars ar gignu? Tāds, ka viņš pagājušajā tusā bija tusa simbols, talismans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 tusa talismans bija gabals taas sienas ko tu noveemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 tusa talismans bija gabals taas sienas ko tu noveemi OWNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 es nebūšu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 da lol, kāds viņam sakars ar gignu? da nemīz lola Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Man arī ir gribēšana braukt bet no Liepājas vienam negribas kratīties! Ja ir kāds , kas ņemtu mani koferī tad var visu sarunāt! Ja vispār esmu vēlams tur braukt!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Man arī ir gribēšana braukt bet no Liepājas vienam negribas kratīties! Ja ir kāds , kas ņemtu mani koferī tad var visu sarunāt! Ja vispār esmu vēlams tur braukt!? Neikeds Tevi piekaus . Bet ja nopietni - protams, brauc tikai. Mklē variantus un aidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 pirmais posts apdeitots. I need volunteers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 teeks, bildiishu savu visuresosho vaardu: muuzika - peern pie dailjaa naita ar muuziku bija tiiri ok (lai gan izskatijaas, ka gjitaaru piekriteeju bija vairaak) - tb daudz muuzikas no vieglaa smagaa gala, bish mazaak blingeru ritmelju, tautasdziesmas un citas zinjgjes orienteetas uz izreekshanos. par guleeshanu - izskatijaas ka macho tiiri labi patikaas pa nakti kost, aber guleet pa dienu futbola laukumaa. lai gan tagad teltis pa leeto iet... par konkurentiem - protams, nav forshi, ka daudz visaadu kreiso purnu rinjkjii buus no citiem kempingotaajiem (kemperiem?), bet ko nu dariit, ja viss jau izlemts? par njuubikiem - nu, buus, nebuus, kaada starpiiba, ka tik nau paaraak daudz. saaks zust mantas - jaariiko buus kratiishana un grupveida spaardiishana par mani - nezinu, kaa buus ar darba grafiku, bet nu tos paaris ls varu paarskaitiiti, dizhi nabagaaks nepalikshu. uz talsiem vilcieni arii staigaa? un vai stacija ir taalu no autoostas? mani chot nje prjot ar paarbaaztu autinju kratiities... Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) duh, nee, vilcieni uz Talsiem nebrauc! Tad kaa?! tu parsutisi visu un pec tam tev visi atdos?! vai ka?! edit: © darek Edited July 18, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 nu, 45 ls varu atljauties samaksaat. jautaajums par paareejo staffu (mochi shmochi/katamaraani/troses/karaatavas/zaarki) ir jaamaksaa arii uzreiz vai uz vietas naljikaa? varu iemaksaat tos 45 ls un iemest te savu konta nr (ir man taads speciaals tuksh konts) lai man maksaa atpakalj. vairaak gan nevaru atljauties, jo man veel k-kad baigaa kaudze par elektriibas paraadiem buus jaablekjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 shmochi/katamaraani/troses/karaatavas/zaarki) ir jaamaksaa arii uzreiz vai uz vietas naljikaa? in cash un uz vietas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 tobish, 45 ls par teltiim un viss? nojume/galds arii uzvietas jaapikjo? btw - no kurienes shis mistiskais skaitlis - 45? cik cilveeki buus, cik nee? need more info. k-kaa man suudiigi dalec peec 2 darba sutkaam p.s. iemet konta nr/regjistraacijas nr un ko rakstiit pie paarskaitijuma apraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 nu tas gan tev macho japrasa, jo vinjsh zvanijas un jautaja pa visu! © darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 iedo man macho nr priv, man tagadeejaa telefonaa nav, piezvaniish un iztaujaash Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 vobšem naudu visi (to uz vietas rēķinās) dos duham. Tie kas tagad zin ka brauks varēs pārskaitīt jau tagad caur banku. (precīzu infu cik katram jāmaksā ielikšu rītdien). tur sanāk 1ls pa telti +1ls pa cilvēku un kaut kāda nauda par nojumēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja kaadam ir veelme noreekjinaaties jau tagad: Banka - hanzene sanjeemeejs: KASPARS LAIZĀNS p.k./reg.nr.: 080686-12254 konts: LV36HABA0551011506576 pieziimes - niks un par ko maksaa (teltshu skaits + cilveeku skaits) paaris reizes diennaktii postoshu nikus/summas no kaa cik sanjemts. kad buus rekviziiti, uzreiz paarskaitu tos nelaimiigos 45 ls (kas itkaa ir saakuma droshiibas nauda, pilnaa summa buus lielaaka) vietas iipashniekiem. buus iespeeja maksaat uz vietas naljikaa man, vai, ja manis nebuus - macho (ar kuru mees noreekjinaasimies veelaak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 duh, man kautka tas bankas pedeja laika besi daudz reekjinu es tev labak uz vietas iedoshu, ok?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 apdeitots pirmais posts. Vobšem ideja ir tāda - mēs varam tusēt defaultā vietā, kur ir cilvēki riņķī un mums ir muzons. Muzonu mēs pārāk skaļi tāpat nevaram likt, jo cilvēki riņķī. Šodien pazvanīju, parunāju, un ir otrs variants - iet nostāk no cilvēkiem, bet tur nav elektrības. Es personīgi atbalstu tādu variantu - viss kas tur būs - laukums, kur uzcelt teltis, ezers kur iet peldēties un ugunskurs pie kura vakaros sildīties un cept desiņas. Tā ka es domāju parakstīsimies uz to otru vietu, jo lieka burzma apkārt tikai traucēs. Joprojām škrobe tāda, ka nav nekādu mājiņu, tādās tomēr patīkamāk gulēt... Teorētiski varbūt pat varētu izskatīt citu vietu variantus, ja tādi ir. Jo iepriekšējos abus gadus par vietu neko nemaksājām un bija ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 (edited) nu kruta vieta bij ka bij merniekiem svertki!! bij gan laukums teltiim gan ezers gan futbol laukums gan maja!! tika tur saliidzinoshi dargaaks bus...bet lvieta smuka!! liela!! visvieglak atrast taa -ieej google un uzraxti - atputas bazes vidzeme! edited : http://www.viss.lv/index.php?ek=1&Rez=p&ac...D=589&Skats=kat luk links kur ir lidz kaklam piedavajumi! cesu rajona tie avotiji izskatas tadi ka vaig - ezers - daudz nojumes izstabijas ar ir telshu vietas ar..kr4 palastat - http://www.viss.lv/index.php?ek=1&ek=1&Per...ersApr〈=lat foto ar klat! pa majinju 4 ls no cilveka!! Edited July 19, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 nu hainija spotu es domaaju gruuti buus paarspeet, un taakaa taas vietas vieniigais atziitais miinuss bija attaalums, bet shie Godelji ar nav tie tuvaakie, ta mosh var padomaat, par to pashu vietu.. bet nu tas tik taa, filozofeejot Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 gots ir nedaudz mainijis imidzhu.. pashlaik seezh blakus un domaa vai braukt Gots izskatas peec maartinja.... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now