Guest darek Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 macho, kadelj pardomaji, kas tur par lietu?! flashback, skatos, baigais jokdaris palicis, tik biki sac daunim lidzinaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 macho, kadelj pardomaji, kas tur par lietu?! tādēļ ka mājiņas nevienas nav un tādēļ ka tur burzma (ja negrib burzmu tad nav muzona). vobšem sax. katrā ziņā - pirmdien izlemsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) a vaitad nevaresim sarunat, lai mums tas telshu vietas ierada ta patalak, lai to muzika ari varetu likt?! kautvai ar pagarinataju aizvilksim, nu iespejas tak vienmer var atrast! nu, pff labs muzons : ballite 2 - ja es butu bagats virs edit: nu ok, tad 1dien! Edited July 20, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ai braucam kur nodomaats..lai ari cik idealu vietu atradiisi visu padariishanu var sa4akareet neiista kompanija...tak ceriet ka buus laba kompanija un pa vietu mazak uztraucaties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ai braucam kur nodomaats..lai ari cik idealu vietu atradiisi visu padariishanu var sa4akareet neiista kompanija...tak ceriet ka buus laba kompanija un pa vietu mazak uztraucaties... Tu jau laikam neesi lietas kursaa, ka te lielaakaa dalja jau ir tikushies un zin, uz kaadu kompaaniju parakstaas. A par to vietu man pilniigi vienalga, zinu, ka izlems braukt uz normaalu vietu. Es tikai gaidu datumu un tad jau tik alus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 nu datums jau laikam ir zinaams, domaaju ka to nevajadzeetu mainiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Tu jau laikam neesi lietas kursaa, ka te lielaakaa dalja jau ir tikushies un zin, uz kaadu kompaaniju parakstaas. A par to vietu man pilniigi vienalga, zinu, ka izlems braukt uz normaalu vietu. Es tikai gaidu datumu un tad jau tik alus. 1) viņš neteica, ka kompānija nav pazīstama, bet gan laba. Un pareizi vārdi vien ir, ja laba kompānija tad poh kur. 2) datumi jau sen izlemti 18-20 augusts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 1) viņš neteica, ka kompānija nav pazīstama, bet gan laba. Un pareizi vārdi vien ir, ja laba kompānija tad poh kur. 2) datumi jau sen izlemti 18-20 augusts. dooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 kur duh's ? , karo4 es pierunaas blody , kaut vai aiz kuusas aizvilks vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Es parunaju ar Hainy, lai vins apskatas to vietu kuraa vins taisiija pirms paris gadiem, varbuut vins kaut ko sazimees tuvakajas dienaas Pagaidaam tas viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 varbuut arii braukshu, vieta it kaa pox, vienmeer ir sarkanaa telts liidz ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Shogad atkal bez manis . Nu kaapeec datumi vienmeer iekriit taadi, kad es vairs neesmu Latvijaa. Nu varbuut naakamgad.. Jo tad es uz Vaaciju atpakalj nebraukshu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 es laikm netik6u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 es laikm netik6u jabano chiteri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 aiii, anfisa nebus , tad nau verts braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Tāk... sanāk tā , ka Es negribu viens pats no Liepājas kratīties! Tāpēc , ja drīgst es paņemšu vienu draugu , tas tā ja drīgst!? Nuu... uztraukuma nekāda , jo viņš arī CS fans , bet lielākā nodarbošanās ir litrobols! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 jabano chiteri? vo vo , savaadak afraid deriibas buushu pakaasis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 vo vo , savaadak afraid deriibas buushu pakaasis ko juus dereejaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ai tev nezinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 /me atzīmē kalendārā datumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 /me atzīmē kalendārā datumus tev jau sen vieta mashiinaa ir sarunaata, ko tur veel daudz atziimeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 tad paliekam pie taas pashas vietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) macho, shodien jau ir 1diena un es nebiju uz darbu(bleeh)... Kautko esi izdomajis?! edit: pain, a jus to "peticiju wcg" nodevat? Edited July 24, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 pain, a jus to "peticiju wcg" nodevat? diemzheel vai par laimi man bija svariigaakas lietas daraamas, par kuraam neviens neruupeejaas (aiziet uz veikalu, nopirkt fantinju un kauko klaat lejamu). Tad nu petiicija beigaas galiigi no praata izkrita (taapat kaa viss paareejais) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 tad paliekam pie taas pashas vietas? aha. rīt visu nokārtosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now