Jump to content
GIGN Forum

Barclay

Mirstīgais
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Barclay's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Barclay

    Kavacky

    labi, nerunaashu par to vaajpraatu ko tagad saceela par taam "pateiciibaam", jo tas nebuutu taa kaa korekti njemot veeraa to, ka man visa gjimene ir aarsti. tas ir pilniigs sviests ko tur muld. bet pirms juus nodirshat zatleru par idiotu, geju utt., atceraties pirms 8 gadiem kas taa vairinja taada bija - skaitiija tautasdziesmas un no politikas saprata tieshi tikpat daudz cik tagad jebkursh no abiem kandidaatiem. nav taadas skolas kur iedod diplomu - tagad tu esi prezidents. nesaku, ka zatlers bija vispiemeerotaakais kandidaats, un veel nevaru saprast nah vinjam tur vajadzeeja liist, bet nu endzinju es arii noteikti negribeetu redzeet kaa Latvijas prezidentu. vieniigaa ceriiba ir, ka zatlers nav stulbs, gan jau aatri iemaaciisies kas un kaa, un mugurkauls jau nu vinjam tochna ir. veel debiilaak buutu, ja par prezidentu ieveeleetu kaadu no tiem ieprieksheejiem trim kandidaatiem, tomeer ir jaabuut cilveekam kursh na seedeejis ne saemaa, ne bijis kaadaa partijaa. peace. par tauatas veeleetu prezidentu - Latvijai tas buutu paaraak liels risks atkal kljuut par Krievijas pavadoni, njemot veeraa to kas sheit daraas. jo tautas veeleetam prezidentam buutu automaatiski jaapalielina pilnvaras, principaa buutu jaamaina visa valsts iekaarta.
  2. Barclay

    Kārba

    nu lol, juus apmeeram runaajat taa it kaa vinjsh taisiitos pirkt porshe, ferrari vai veyronu. logjiski ka tur cels labaak ja taa kaarba ar paareejiem suudiem maksaa tikpat cik normaala mashiina. nevajag jaukt pimpi ar pirkstu plz. probleema jau ir nevis tehnikaa, bet bliivee starp stuuri un seedekli, kas arii nosaka uzvareetaaju. jebkursh idiots var iespiest pedaali griidaa, bet reti kursh pareizi un laiciigi maak paarsleegties ar manuaalo. un kaads sakars abs ar paatrinaajumu ? iesperat man, bet visi tie anti izsliideeshanas suudi man ir tikai trauceejushi.
  3. Barclay

    Kārba

    nu nav taa, ka ar manuaalo celj leenaak. tas varbuut 2007gada s klasei varbuut taa ir, bet principaa zaudee ~0.3 sec.
  4. man jau apmeeram gadu ir copperhead un pilniigi nekaadu probleemu. prieksh manis daudz eertaaka nekaa jebkura logitech un kvalitaate ir uuuber.
  5. Barclay

    I-net

    kuraa aarzemju ? origjinaalajaa vai kaa, jo man uz blizz ap 7 vakaraa ~1k
  6. Barclay

    I-net

    ok, varbuut debiils jautaajums, bet tomeer. attiecas uz tiem kas speelee wow - kaads jums i-neta piesleegums un ~latency ? vienkaarshi mdsl taa zb, ka gribas ar aamuru modemu sadauziit.
  7. Barclay

    New Topic

    Qpad man ir shaads, imho labaaks nekaa Qck. kaukaads mistiskais materiaals, izturiigaaks nekaa qck un skeiti arii nafig nav vajadziigi.
  8. bla mashiinu jaasavaac
  9. taatad, sazvaniijos ar blood un tas kjeems neko nav ierakstiijis. buushu un savaakshu gan vinju gan ali, jau sarunaajaam kur un kaa, nav skaidrs par uyinatoru, vajag savaakt vai nee, savu mob jau esmu aizsuutiijis vinjam. neesmu samaksaajis taapeec, ka esmu viens no idiotiem, kam besii i-bankas un deelj chirika vloms braukt. taatad, luc nemizt, bus klat ar visiti, ko dzers daudz daudz.
  10. magi nav nemaz tik kruti BG kaa tu domaa. pagaidaam kaadi 80 proc ir nomirushi ~2 sec laikaa. ambush ~1700+ backstab 1200 = beigts mags. suudaa tagad ir ar (un bija) ar warlockiem. un arii pirms tam magi vieniigais ko vareeja bija duelii izjaat.
  11. man ir taada aizdomiiga sajuuta, ka tur buus brutaala nodzershanaas... DER !!!!!
  12. Barclay

    Wow Bc

    labaakais ka uz USA kexi aizgaaja uz bwl (hordes pusee) un vinjiem 2 paladinu t2 izkrita P.S tagad tik farmot BG ^^
  13. ar mani brauks bloods un neatceros kas + uyinators. taa ka biljetes izpaardotas, vietu nav.
  14. Barclay

    Pro

    man jau liekas, ka ja mAn's nebuutu aizbraucis uz USA tad tepat kaut kaadaa vieteejaa komandaa veel jo projaam suukaatu ledu, taa ka vinju nevar skaitiit ar to bija domaats, ka lv nav pro speeleetaaju. otrs - rez un sens nav nekaadas noziimes - kas 1nam labs, otram pakaljaa pilnigaa. un ja nu tu tieshaam gribi pacelt skillu un pa chempjiem vazaaties (tas protams ir beztolks), tad nespeelee pub vismaz liidz taadam momentam, kad tas notiek relaksaacijai. speelee gatherus, 2x2, tagad ar to vispaar nav probleemu. P.S es arii gribu buut kaa macho !!! (man tagad ir +10 ?)
×
×
  • Create New...