Outlawz Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 btw, tiem kas prot lasīt krieviski ir viens labs rakstiņš no rufabula: http://rufabula.com/articles/2014/10/01/west-be-strong moš paies kāds laiciņs un mēs visi kopīgi meklēsim darbu angļu noliktavās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 aha, tiku atšūts, jo man ID kartes ar nav nu kā šitā varēja sanākt. lab, vismaz pierunāšu kādu iet nobalsot, kurš grasījās neiet, tā būs mana balss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Tak ja pasi taisa, vai tad ID karti neuztaisa uzreiz uz vietas? Ja ta, tad jabut iespejai ari dabut to velesanu atlauju/bileti vai ka vinu sauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Es pat nezinu uz kuru iecirkni man jaiet Kaut ko dzirdeju ka drikst iet tik kur esi deklarets bet neko sikak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 http://www.cehs.lv/2014/10/neapstiprinatie-partiju-plakati/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Šajās vēlēšanās var doties uz jebkuru vēlēšanu iecirkni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Tak ja pasi taisa, vai tad ID karti neuztaisa uzreiz uz vietas? Ja ta, tad jabut iespejai ari dabut to velesanu atlauju/bileti vai ka vinu sauc. Nē, 10 dienas abiem sviestiem. (Nu ja nepiemaksā par ātrumu) Kopā taisot 35 eiriki, atsevišķi dārgāk. Pašam šodien jauna pase + ID karte tieši uz vēlēšanām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 http://www.ir.lv/blo...svariga-pieradi http://satori.lv/raksts/8017/Nebalso Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 http://satori.lv/raksts/8017/Nebalso Labs raksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Man ir sveša politika, bet man liekas pievilcīga Suverenitātes programma. Vai ir kāds iemesls, kāpēc nebalsot par viņiem? Tā kā nezinu nevienu no kandidātu vārdiem, tad nezinu vai kādu svīrot laukā vai likt plusiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 (edited) Tā kā nezinu nevienu no kandidātu vārdiem, tad nezinu vai kādu svīrot laukā vai likt plusiņu. Es svītroju ārā visus, kam nav latvisku uzvārdu, citos gadījumos arī vārdus. Simpātiskiem uzvārdiem, kā Krūmiņš, Bērziņš un Kalniņš, es lieku plusa zīmi.Padara izvēli ļoti vienkāršu. Edited October 3, 2014 by kaamis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Es varētu svītrot laukā tos, kam nav augstākā izglītība. Kaut gan ne vienmēr tas ir rādītājs par cilvēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 da iemetīšu tukšu aploksni, lai es nebūtu melnajā sarakstā un visa balsošana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Es svītroju ārā visus, kam nav latvisku uzvārdu, citos gadījumos arī vārdus. Simpātiskiem uzvārdiem, kā Krūmiņš, Bērziņš un Kalniņš, es lieku plusa zīmi. Padara izvēli ļoti vienkāršu. facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 (edited) Balsojot par partiju, kura nesasniedz 5% barjeru (piemēram, Suverenitāte), liela Tavas balss daļa aiziet uz lielajām partijām. Un pie pašreizējās situācijas, lielākā daļā aiziet Saskaņas centram un sekojoši nāk citas lielās partijas, tāpēc par partijām, kas nesasniegs šo 5% barjeru nevajag balsot. Edited October 3, 2014 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Nebrīnos, ka čikāgas piecīši tiks pāri 5%. (godmanis, kalvītis u.t.t) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Balsojot par partiju, kura nesasniedz 5% barjeru (piemēram, Suverenitāte), liela Tavas balss daļa aiziet uz lielajām partijām. Un pie pašreizējās situācijas, lielākā daļā aiziet Saskaņas centram un sekojoši nāk citas lielās partijas, tāpēc par partijām, kas nesasniegs šo 5% barjeru nevajag balsot. Vai tad šāda balsošana jau saknē nav sadirsta? Esmu to novērojis, ka daudzi tieši tāpat arī dara, citiem saka, ka balsot par tiem, kas zem pieciem procentiem nevajag un protams balso par tiem, ko uzskata par procentuālajiem uzvarētājiem. Un kas ir pats interesantākais, ka lielākā daļa šo pašu cilvēku kladzina, ka "tava balss ir svarīga", "ej balso", "ja nebalsosi tad raudāsi visus nākamos četrus gadus". Bet ja šod lielo procentu balsotājus savāktu vienā lielā maisā, tad jau sanāktu diezgan liels procents no kopējā balsotāju skaita. Tātad šie cilvēki principā balso par to, ko īstenîbā līdz galam neatbalsta. Es laikam tomēr uzskatu, ja vēlies tiešām palīdzēt, tad nevajag kultivēt tālāk šo trendu par procentu karaļu ievalsošanu, bet balsot par to, ko vēlies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Tā varētu darīt, ja saskaņa būtu 10% vērta, ne 30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Tā varētu darīt, ja saskaņa būtu 10% vērta, ne 30%. Kas tev ir pret Saskaņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 (edited) Krievi, bet tev to nesaprast. P.S. Rakstot iepriekšejo komentāru kaut kā zināju, ka no tevis varētu būt kaut kāds tāds komentārs/jautājums. Edited October 3, 2014 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 Iztirzāts Vienotības Rīgas saraksts. Paldies cilvēkiem no kaimiņu foruma. Diemžēl jāsecina, ka daudzi biedri mums šeit tomēr ir raksturojami ar šo karikatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Hmmm, kā var palikt bez valsts? Kas vispār ir valsts? Tā ir teritorija kurā ir kaut kādi savi likumi. Bet tu neesi tos peiņēmis, tos pieņem tavā vietā. Tu maksā par lietām, kuras tu neizmanto. Kāpēc tad jābaidās pazaudēt kaut kādu mistisku "Valsti"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Hmmm, kā var palikt bez valsts? Kas vispār ir valsts? Tā ir teritorija kurā ir kaut kādi savi likumi. Bet tu neesi tos peiņēmis, tos pieņem tavā vietā. Tu maksā par lietām, kuras tu neizmanto. Kāpēc tad jābaidās pazaudēt kaut kādu mistisku "Valsti"? http://www.youtube.com/watch?v=kx3HfmiSb6U#t=1184 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Iztirzāts Vienotības Rīgas saraksts.Eu panda kau kas nau riktīg, kur tas izķidājums palika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Nobalsoju par lra. Plusus saliku visam sievietem Butu default par saskanu balsojis mosh. Bet palavos uz gign vakardienas vote rezultatu. Vairums gribeja LRA. Tapec pienemu ka zin par ko balso pienemu ka 5% barjeru parsniegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now