Jump to content
GIGN Forum

Cumshot

Mirstīgais
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cumshot

  1. Cumshot

    SR ir trollis?

    Da mani kāds izāzē, nedalec! Vecie opji zin kas esmu, kādam vnk rokas vaig salaust. nekādā cosmopolitenē es nēsmu! Da man vispār pofig ko tur manā nikname raksta.
  2. Ja tev ir kāda kaite, tad alus būs pirmais kas pasliktinās tavu veselību, un galva sāp, jo aknas nespēj atindēties!
  3. Cumshot

    SR ir trollis?

    Un tas nav mans raksts losi. Tas ir cits cumhots.
  4. Cumshot

    SR ir trollis?

    Ha Mahmed piedo, atvaino, bet kulakā sit visi!
  5. Cumshot

    SR ir trollis?

    Tom. Ja godīgi tu esi īstenākais kroplis visus nodiršot. Tu vispār pats savu māti nopārdosi, es vispār tev gribu sadot pa muti. Un SR tu esi trollis un kulakā sitējs.
  6. Da viss skaidrs adios amigos, kā jau reiz teica, pa velti neviens neko nemaksās, pie tās domas arī turos, jo pirmais prātā bija: ā forši viegla nauda katru mēnesi, bet pēc tam apsēdos uz poda un loģiski padomāju. Bet jūsu posti viennozīmīgi būs noderīgi arī citiem kuri ieskries garām.
  7. Vispār varat tēmu slēgt ciet, beidzot savu partenri ar kuru firmas pārdevām un meklējām, sazvanīju viņš uzreiz pateica, tā pati najebala kas bija labajos laikos, es būsu 100000 parādā un visas bočkas būs uz mani. Ļoti labs tuvs cilvēks, kurš zin kāaa drīkst likumīgi nepārkāpjot pelnīt PVN un pārdot firmas ja ir pieprasījums, viss es jau gaidīju viņa atbildi, bet tagad viss ir skaidrs, nav nekāds jaunais 2100 gadsimts, kā man dirsa čalis, ka tagad visu to var apiet!!!! P.S. Bet loģiski ka man nav pietiekamu gudrību vaitad to jau tu nepamanīji pirmajā posta??? Es zinu tikai par mazajām firmām kuras pārdodam Lietuvā, ito pēdējā laikā nav pieprasījuma.. NU kad piekeera mani ar narkaam man bija jau izdomaats kaa atrunaaties, bet tas bija koks, un es pateicu, savu variantu un tiku sveikaa cauri!!
  8. Man jau bija tāda doma pateikt un piekrist, : Nu davai iedo ma štuku eiro tad es piekritīšu, bet es aizmirsu to piebilst, vispār es patelefonu runāju, doma bija vienkāršā āta un vienkārša nauda, kad satikos, sapratu pēc sarunas,ka izklausās pasakaini, bet neies cauri, vajadzēja man piedāvāt lai tad pierāda , lai dod 1000euro, un viss. bet sapratu, ka ja viņšnedabūs losi kā es viņam naudu neviens par to nedos!!!! Jo tur stāv citi cilvēki, kas viņi meklē, kas ja atradīs tādu losi kā es, viņam par to būs laba nauda. A viņš man te dirsa pasakas b leeee!!
  9. vo noderiiga informaacija lai uz sevis neko nerakstiitu. thanks nightmare you always will be neutral
  10. da es neko netrolljoju vnk sanak ka neviena foruma neko nevar noskaidrot. gribejaas zinaat vaitad tas veljoprojam uzmetiens darbojas esat pieaugusi cilveki un saprotat par ko ir runa prieks kam piekasiities ka es rakstu, da es pildspalvu roka 100 gadi neesmu tureejis rokaa. nee nu principaa viiss skaidrs plus minus. var jau buut ka ir sisteema. bet tas tikai rere un merksam ir pa speejam viltot cekus ka peerkot polijaa materiaalus pa leeto. un pricom te uzreiz najezdi bija konkreets topika jautajums juus uzreiz grauzat. nu viss skaidrs ne turpinam diskusiju itka es te seezu un trolljjoju. man nav laika tam. man jastrada un berni jaudzina a juus tik nodirsat. nu kur tad ir istais trollis kurs nodirs vai kurs raksta pa teemu. viss pedeejais posts a to kadam nozagzu postu. da man pofig cik gribat tik rakstat.
  11. Nu te kad mēs pie manis aci pret aci runājām, viņš jā teica ka viņš uz sevi nevar uzstaisīt, jo viņam deklarētā dzīves vieta ir Latgalē, a es prasīju, bet kāpēc? Viņš atbildēja, tāpēc ka viss notikšot Rīgā, es uzreiz nesapratu varjau būt tur ir atšķirība. Man daži faktori lika atteikties. 1. Pašam ģimenes budžets 3 tūkstoši, bet pīpē garās More un lēto aliņu. 2. Pats strādājot, bet sakot ka visu nedēļu dzerot. 3. Sieva viņam strādā VID, bet iepriekšējā viņu pameta (tojau es pirms tam zināju) 4. Mīziens man bija pašam riskēt, ar savu ģimeni. 5. Sieva kategoriski teica nē. 6. Nāca kopā ar čomu kurš ir sēdējis, un kurš dzīvo manā mazajā krajā, bet es viņu nepazinu, bet kad prasīju kur strādā, teica ka Lietuvā Čomu protams nelaidu iekšā!! Nu tāds bija mans rezumē pēc sarunas, kas man lika atteikties, bet naudiņu jau gribējās, Alga+ Plus vēlviena haļava! Es ar tā padomāju pats nekur neparakstīsies, paraksti būs tikai mani un Valdes locekļa, tātad visas bočkas sanāk būs man ar veco čomu, jo kad būs sūdi pierādīt jau mēs neko nevarēsim. P.S. Bet galvenais ka ir mācījies ar maniem bračkām vienā klasē, skolā un labi visus pazīst, un vienalga sūds tāds ir gatavs apist cilvēku kā mani kurš no tā neko nesaprot!!!
  12. Da es taks tevi nemekleju bla bla bla paturi pie sevis, nezina nav nu tad topic close un visa probleema!!!
  13. Nē jautājums tāds kādam zinošam cilvēkam, vai tāda sistēma ir un var apieta godīgi likuma ietvaros tā ka nav ne vienam sūdi. Un nevinam neko nevar pierādīt, kur no valsts nodoklis nozagts? Varbūt te kāds Jurists? Vai VID pārstāvis
  14. Karo4 viens tipiņš pazīst manas bračkas no bērnības, caur manu draugu piedāvāja tādu variantu, reģistrēt uz manas adreses firmu, bet kā valdes locekli iecelt, manu čomu, čoms piekrita tam, bet mani viņš nepārliecināja, skaidrojot, kā tagad ar PVN viņš iegūst visu laiku naudu. Man liekas ka nav sistēma mainījusies, jā tu saņemsi minimālo, bet pēc tam es valstij būšu tāpat kā manam čomam 100 000 Ls parādā, viņš mani kautkā raustīdamies kautko stāstīja par to ko es nesaprotu, jo es tur neko nerubīju tikaI zinu kā strādāt kā pašnodarbinātai personai un kā var atvērt firmu, pārdot un nopelnīt neuzstaisot sūdus, nevienam. Stāstīja, ka viņa sieva strādā VID, un viņa zinot visu kā apiet. Es domāju ka par neko neviens naudu nemaksās, sataisīs man sūdus un pats nopelnīs lielu piķi, tad man radās jautājums, kāpēc gan es tikai minimālo algu varēšu saņemt!! Sakot, ka viņam 3 štukas ienākumi, bet es saku a priekš kam tad tev vēl vajag? Viņš saka es sev māju gribu nopirkt, karo4 uz mutes es nebiju kritis, un pateicu nē paldies, lai tev veicas, jo viņam būs pohuj, viņš tabūs savu lielo piķi un aizbrauks uz arzemeem kamēr es neko nezinot ticēšu jo maksās man nminimālo. Jā ja man nebūtu japaraksta nekādi papīri es varbūt piekristu.
  15. Varu ieteikt uzsist kulaka Bet ja nopietni noka'4ā MAME games, un varēs atcerēties bērnību, piemēram kā Metal Slug, Street Fighter, King of Fighters un veselas 6000 spēles!!!
  16. Okei es pēc šanses aizmirsu par topiku, tad sanāk nav risinājuma, man te kāds minēja ka to var bet būs dārgāk????
  17. Situācija tāda nopirkām lombardā telefonu, un viss strādāja, bet pēc kāda laika, telefons nobloķējās uz visiem tīkliem. Vai ir iespējams atbloķēt arī šāda veida blokādi. Itkā ir nobloķēta IP adresse kāds ir ņēmis telefonu pieslēgu,ā un neatmaksājis rēķinu vai viņš ir bijis zagts. Kādi ir varianti un kur es varu atbloķēt. Principā telefons maksāja 100 euro. Pirkām Lombards 24.
  18. SUPERREMBO , man ir parādījies žilbinošs jautājums, pēc tik ilgi rakstītā tava mēsla, cik ilgi tu sitisi sev kulakā?????????????????????????????????????????????????????????????????Mani te var banot kaut 100 reizes, bet es jau GIGNĀ esmu 10 gadus, un zinu šo politiku, kā viņa strādā. Bet tu esi viens no kulakā sitējiem
  19. Es piemēram neko jaunu neredzu, tikai to, ka admini biežāk ir, tas arī viss. Un tauta dēļ šī topika varbūt mēģina atmodināt serveri.
  20. Nu takš visiem skaidrs ka jaunas kartes un beigās izmet automātisko mapvote kur tauta pati sabalso ko spēlēt un visiem mierīgs prāts un nebūs strīdu, ko tauta izvēlēsies to spēlēs, plus adminam pašam nebūs jāprasa ko spēlēt, tauta pati sazīmēs.
  21. Informācija jau tika sniegta pa TV un tika saziedots un būs saziedots. caur ziedot.lv vari ziedot cik vien vēlies un lūgt lai tev ziedo.
  22. Sieva pameta Ha sēdi vairāk gign forumos un netā un zadroto PC, un visas tevi pametīs. Ziedotājs, pasaules glābējs, davai saziedosim Latvijas ekonomikai
  23. Da viss ļoti vienkārši vairākus modus un 32 sloti un pilns serveris būs, lai iet gaļa vaļā, atceros kompakts.lv 32 maps bija visu laiku pilns un viss kārtība un Admins patstāvīgs. Un visa problēma.
×
×
  • Create New...