Hazzer Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Veel joprojaam neko nesaprotu....? Tu macho mani par dauni nosauci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 me for piln laim need superwoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Savas salašņu domas vari paturēt pie sevis. Viņa ir Dievīga! (par šovu neko nesaku)! Bet viņa ir DIEVĪGA! Shodien skatiijos filmu Warlord un tur galvenais varonis arii saakumaa fanoja par kautkaadu modeli, ko veelaak arii appreceeja. Man uzreiz praataa ienaaca Jurko un Kamerona Diaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Taa vareetu buut interesanta kombinaacija:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Taa vareetu buut interesanta kombinaacija:) Interesanta? Es pat viņai pieskārties nevarētu! Nu vismaz uzreiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) camerona dieza man taa nepaaraak. es labaak panemtu sho jaukumu http://gign.lv/f_pics/pic_l1469.jpg labaakaa 4iksa ko esmu redzeejis savaa muuzaa un pilnai laimei nepiecieshama nebeidzamaa shara uuberskills cs'a and skaistas meitenes. ja buutu nebeidzamaa shara nauda naaktu pati no sevis un skasitaas meitenes arii naaktu pie tevis Edited January 7, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 sakasiitas meitenes man arii patiik, o jaa... rrrrrrr for real: what the fuck? tā darkera ieliktā tač ne tuvu nav vislabākā no GIGN meiteņu bildēm, kurš vēl man piekrīt?? and this actually gives me an idea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 darker, taa ir Dzesika Alba un tu vinu var noveerteet no galvas liidz kaajam (kaa saucaas taa jaunaa filma?). gribeetu to filmu noskatiities, nja, vina ir diezgan (diezgan? dzirdu neapmierinaatu puuli aiz muguras saucam) pievilciiga. man vina nepatika, kad gaaja tas seriaals pa TV3, kur vinai bija tas paarcilveeciskaas speejas un draugs cilveeks - suns bet tagad vina ir taada nobriedushaaka kluvusi un ariidzen smukaaka tikai, liekas, ka vinai ir kkada slimiiba - vinai niez peecpuse http://www.nonstop.lv/?type=4&cat=1&id=102...ang=lv&from=20# she, pasiekalojaties! kameeruuna gan man nepatiik, nepatiik un viss, piedod Jurko, ja vari nez, kas vinaa tur taads iipash, eku bildiites http://www.nonstop.lv/?type=4&cat=1&id=107...ang=lv&from=10# un eku (shiis maziem beerniem neskatiities) http://www.nonstop.lv/?type=4&cat=1&id=10884〈=lv&from=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 fui fui fui fui fui OMG YAKK!!!!! nafig man vajadzēja skatīties to pretīgo slow hands pēdējo linku fūūūūūūūū....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Manupraat pilniigai laimei ir vajadziigi uzticami draugi, bezaliigs naudas mais un meitenju miilestiiba peec izveeles EDIT: Jaa, jaa, man klibo gramatika Edited January 7, 2006 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Wow Slow hand labi esi pacenties, it iipashi peedeejie kadri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Nja Kameruuna izceljaas slow handa materiaalos , runaajot par taam laimiigajaam lietaam, kaada gudra sieviete iz manas dziives teica (gan jau ka to ir teicis veel kaads gudraaks un vinja tikai atkaaroja, bet vinjas teiktais man vairaak iespiedies atminjaa, enivei): Nauda muus nepadara laimiigus, bet bez naudas laimiigs nebuusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Nja Kameruuna izceljaas slow handa materiaalos , runaajot par taam laimiigajaam lietaam, kaada gudra sieviete iz manas dziives teica (gan jau ka to ir teicis veel kaads gudraaks un vinja tikai atkaaroja, bet vinjas teiktais man vairaak iespiedies atminjaa, enivei): Nauda muus nepadara laimiigus, bet bez naudas laimiigs nebuusi Nu manliekas ka shis sakaamvaards skan taa '' Alus muus nepadara laimiigus, bet bez alus laimiigs nebuusi ''! Kr4 gL bet pieraadaas tas ka ALus ir Labs ! esmu jau paarspeleejies un nezinu ko runaaju ! Parto Laimi zinu ka jaabuut blakus miilotajai meitenei , protams jaadziivo labi + jaadzer alus , 3 lietas man zaalju skapiitii staav alus , ciigas un man 700 BMV atsleegas ! kr4 GL me go sleep ! me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Man laikam buutu pilna laime dziivot Hareema! Un ari kadus simts miljonus bakas konta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Es nez, naudu man vajadzeetu daudz, jo es gribeetu izveidot pats savu F-1 komandu, nopirkt pa kaadai NHL, NBA un mosh futbola komandai, piedaliities Dakaras rallijaa un veel sevis un beernu, mazbeernu, mazmazbeernu utt. pilnveertiigai uztureeshanai buutu vajadziigs kaads pikjiitis. Domaaju, ka ar paaris miljardiem man pietiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Vienmēr esmu vēlējies kabatu no kuras var vilkt ārā piecīšus un tie nekad nebeidzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Vienmēr esmu vēlējies kabatu no kuras var vilkt ārā piecīšus un tie nekad nebeidzās a ja nu nozog (kabatu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 A pa to nekad neesmu domājis - hmm... tad visdrīzāk man atkal tās pietrūktu pilnai laimei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Vienmēr esmu vēlējies kabatu no kuras var vilkt ārā piecīšus un tie nekad nebeidzās Cik ilgi tu no kabatas vilktu aara pieciishu ja tu mashiinu pa 40.000Ls pirktu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 nu, es domāju, viņam tas aizņemtu kādas 6 sekundes, ja ņem vērā, ka vienu piecīti no kabatas var mazāk kā sekundē izvilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 Veel labaak jau buutu tas kabatas pavairot vai atrast kadu citu kabatu un sapaarot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now