blindmind Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Youtube video izskatas pec suda. Atlieciet atpakalj veco izskatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Nē nu bļin! Dzīvot jau var. Bet nafig. Nepatīkami. Avatars man ir pazudis. Zin - paldies par ko?! Pierast pie tā, ka avatari pazūd? Var jau - bet nafig? Tas ir kā dzīvot 602 sērijā un pāris reizes mēnesī samierināties/atcerēties to, ka tomēr kāpņu telpu regulāri piemīž, padjezdā satiec goperi, liftā gūl bomzis. Pierast jau var. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Nja, man ar šitas jaunais nepatīk. Liekas nedaudz pokemonisks un nepārskatāmāks. Iepriekšējais bija labāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) ķer ciet Edited August 14, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Paldies! Bet lol paskaties tas ir saspiests. Kas tā par maģiju te notiek? Vai tas skaitās labāk? Ai ai ai! Ne jau fīčas ir galvenais. Paskataties uz Apple - vienkārši un ērti. Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Kad izlabos man so te. You have reached your quota of positive votes for the day Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubis Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 vecais IPB bija daudz krutāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Nav tik traki. Man vēl nepatīk, bet pēc dienas/divām patiks labāk, kā vecais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) Tas facebook'isms ir stipri kodīgs. Un tad man vēl te tāds "kaamis's Photo" sūdiņš tirinās kreisā pusē. Edited August 14, 2011 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Vislabākais gign forums bija http://web.archive.org/web/20061223231446/http://www.gign.lv/forum/ Tikai te nav skinam bildes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Drīz jau pieradīs... bet tie avataru lielumi gan ir tādi pastulbi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Pie visa pierod. Man galvenais, lai visu var ērti izlasīt. Foto un tamlīdzīgas lietas, tik ļoti neuztrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 vai tad nevar vnk dod iespēju izvēlēties? vnk tagad tiešām tāds pretīgs liekas, kādreiz iegāju lasīju jaunos topikus utt. ,tagad tieši ir nepārskatāmāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Patīk, ka var cilvēku signatures izslēgt Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Čau Radiniek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Worm, http://www.bildites.lv/images/x3vb44rdxtrwuw5zbmml.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Iepriekšējais bija daudz labāks, bet gan jau pie šī ar pieradīs. Tagad tik bagi jāsalabo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 test post Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Worm, http://www.bildites.lv/images/x3vb44rdxtrwuw5zbmml.png nu diezgan loģiski, ka fails ar nosaukumu "1" nav diezko pielīdzināms bildei... pamēģini galā pielikt .jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 http://www.bildites.lv/images/81jg8kxjmvd09icmrezv.png Gan ar JPG, gan PNG bildēm, dažāda izmēra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Nez, katru reizi, kad parādās jauns dizains, tas liekas sliktāks par iepriekšējo. Būtu forši, ja varētu no visiem iepriekšējiem dizainiem izvēlēties vienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Man jau iepatikās pašreizējais dizains, jo ir viegli pārskatāms un izskatās stiligāk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 WOOT lai WORM man šmigā (kad es esmu šmigā) paskaidro, kādēļ viņš ta darija! Talk to my FIST BICH! Vispār esmu mazliet iekodis. Izkodu 1L Jim Bimu. Laba atlaide tajā veicī pāri deglava tiltam. Nieka 11Ls. Tikai tas litrs īsti nav gājis labumā. Lētā Jenķu brāga! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Nu šitas forums ir viena liela kaka. Pārāk gaišs Avatari Neparskatāms (vismaz man liekas) Nafig it vajadzīgs mainīt? Kas būtu noticis ja atstātu veco IPB? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now