Jump to content
GIGN Forum

tranzistors

Mirstīgais
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by tranzistors

  1. Nē, man patīk dzīvot. Tavs lielākais blēņu darbs?
  2. Briedis ar Gluhu abi būs superfinālā, vai es kko jaucu?
  3. Gribu noiet lejā uz virtuvi paēst. Tavs lielākais feils, zīmējoties kādam (piem., meičai vai čomiem)?
  4. Nē. (visus neapmeklēšu). Ko tev patīk darīt Rīgā, kad līst lietus un/vai ir negaiss?
  5. Man "d" no cs'a krīt un vēl kreiso altu nolauzu. Bet kompis ar pavecs. Starp citu, laikam 1a akcijā pirku, ja nemaldos. Aspire 5930g. Tā nekādu sūdzību, tik tā pārkaršana. Draudzenei un viņas māsai arī aceri, tik jaunāki, un sūdzību nav.
  6. Man ir acers un divas pogas tik krīt ārā. + Baigi pārkarst visu laiku.
  7. Come on, gribēju kaut ko interesantu izlasīt, bet visur tik "klik klik..BOOM"
  8. tranzistors

    Vlc -> Tv ?

    Nezinu, kas tev par problēmu, bet I love you, man.
  9. tranzistors

    Problēma

    Es skatījos caur speedfan temperatūras tieši tajā brīdī, kad fps nokrītas.
  10. Man vajadzēja 2h un 24 min, lai izlasītu. Domāju, ka būs kaut kas kruts, bet parasts stāsts izrādījas. Eh.. btw, kas jums ar tām (bi)seksuālajām tieksmēm? Un vēl, nesaku, ka tas ir labi, bet vidusskolas laikā (un arī pamatskolas laikā) neizlasīju nevienu grāmatu, bet katru gadu bija 9 uz liecības. Vajag tikai sadraudzēties ar meitenēm, kas lasa grāmatas, vai arī meklēt netā info, jo liela iespējamība, ka kādam jau tas ir bijis pirms tevis. Un vispār nesaprotu, vai šitas topiks ir kkāds feikais?
  11. tranzistors

    Problēma

    Varētu būt, ka kompis pārkarst? Tad viņš automātiski resursus samazina, lai atdzesētu nedaudz, tāpēc arī fps krīt uz tām sekundēm. Vismaz man tā bija.
  12. tranzistors

    Londona

    Kas tur tajā zinātnes muzejā tāds interesants ir? Moš jāaizlaiž. Negribas naudu tērēt tam vaska muzejam un atrakciju parks arī nesaista.
  13. Reāli, ja nevari bez problēmām nolikt fiziku un matemātiku uz A, īpaši nezubrījot, tad tev nav, ko darīt IT vai, vēl jo vairāk, inženierijā. True story. Un ekonomistu ir daudz, bet cik liels procents no viņiem arī reāli kaut ko sajēdz no tās lietas? Visi tik noliek eksāmenus uz 40% un skaitās baigie "ekonomisti".
  14. brightness 100 un gamma 3? Vai arī savā nvidia control panel uz Display -> Adjust desktop color settings -> Brightness uzliec uz 100%. Un tajā control panelī man pie 3D settings rādās arī "Manage 3D settings" un tur var katrai programmai visu ko salikt, ieskaitot to vsync, bet nezinu, kāpēc tev tāda nav. Ā, varbūt tev tur augšā nevajag "standard settings", bet gan kādu "Advanced settings" vai kko tādu.
  15. Njā, neko jaunu rakstā īsti neuzzināju. Bet tāpat man, piemēram, liekas, ka uz 60 fps lodes izšaujas nereāli lēnāk un ar lielāku aizkavu no ieroča nekā uz 100 fps.. Uzliku arī to 8x AA un Triple buffering + vsync on <-- vispār nekāda spēlēšana. Noņēmu tos abus un atstāju vsync on <-- nu nezinu, cik ir jāizdzer, lai nejustu atšķirību. Pele kaut kā pavisam jocīgi kustās un vispār viss ir pavisam jocīgi.
  16. Ir jābūt iespējai atslēgt vsync. btw, es nesen uzliku win7 un fps nokrīt uz 70, kad skatos uz pretinieku vai kad aztec'ā skatos ūdenī no augšas. wtf? Iepriekš bija vista un bija stabili 100 fps. Draiverus esmu uzlicis visus jaunākos. Esmu izmēģinājis visādas fīčas, nolaidis video kartei settingus uz max performance, bet nekā. Esmu izurbies entajiem angļu forumiem, problēma šāda pati ir ļoti daudziem cilvēkiem, bet īsta risinājuma nav. btw, kāds gudrais pastāsta lūdzu, kāpēc, izslēdzot vsync liekas, ka cs iet labāk? Reāli, manam monitoram fps ir 60, uz ko arī tas vsync "nolocko" fps cs'ā, ja ir ieslēgts. Reāli, monitors nevar parādīt vairāk par 60 kadriem sekundē, bet tomēr?
  17. tranzistors

    Tv6

    Zorg, man tā pati štelle, ka ķerās baigi. Tur kaut kas nav tīrs.. Būs vien cita iespēja jāmeklē..
  18. tranzistors

    Tv6

    Moš kāds zin, kāpēc man tagad nerāda playeri eradio.lv, bet gan vnk tukšu pelēku pleķi?
×
×
  • Create New...