Jump to content
GIGN Forum

hubis

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

hubis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-1

Reputation

  1. hubis

    Vispār Wtf?

    vecais IPB bija daudz krutāks.
  2. hubis

    Par Bloķēšanu.

    Tātad, šonakt dzerstiņā/pirtī papisu telefonu, tur nebija daudz vietējo, tāpēc ir aizdomas, ka nozaga, bet vēl pastāv iespēja, ka tur mētājas, pateicu saimniekam, lai kad atrod piezvana, bet ne par to stāsts. Man ir LMT pieslēgums un kkā nedroši ir atstāt kartiņu neaizbloķētu. Cik maksā aizbloķēt un, ja atrodas telefons, atbloķēt kartiņu. Jo ja dārgi, tad labāk pagaidīt līdz vakaram, moš atradīsies mobila.
  3. hubis

    Eksameņčiks.

    man vajag centralizētam eksāmenam, mutiskai daļai kādu jauku tēmu. Iesakat savas. Tipo "Sports manā dzīvē utt..."
  4. hubis

    Age Of Empires Iii

    Karoč spēlēju to Age Of Empires III, tākā neesmu stratēģists un nekad nevaru apstāties ne pie kā viena un visu laiku mainu valstis, nezinu ar kuru īsti spēlēt, itkā katrai savi plusi, bet kāda taču ir viskrutākā valsts ne, bet es nezinu kura, man visas liekas mēsli. IZVIRZAT SAVAS MĪĻĀKĀS VALSTIS AR KURĀM SPĒLĒJAM PARASTI UN NOSAUCIET TO PLUSUS UN JŪSU STRATĒĢIJU! P.S - dhasjdhjasdhtg yuvtghgfhfhgfcghdfsgdxzhgf\dh
  5. Lieta tāda, ka man ļoti vajag cilvēkus uz cw, 15 minūšu laikā. Mums vietējie rajona krievi piedāvāja uzspēlēt uz kasti alus, tākā man draugi nav droti, vajag jūsu palīdzību. cw būs 5x5, vajag +2. Būšu liels parādnieks, davaj vīri. Rakstat PM, vai šajā topikā, kurš grib uzspēlēt. Ieteicams, lai spēlētājs ir stīmots!
  6. hubis

    Pavāru Klubs

    pelmeņi, kaneloni.
  7. hubis

    Psihologs.

    es esmu samērā liels fanāts šādām lietām, pat nedaudz ķerts. Patīk vērot cilvēkus kā tādus, visi cilvēciskie faktori, attiecības un traļi vaļi, bet ne par to tagad. Tad kā ir ar to? Viens saka, ka labs psihologs ir pieprasīts, otrs ka metams miskastē, varbūt kāds vēlas piebilst kaut ko? Bet jā, cik cilvēku, tik viedokļu. Gribētu dzirdēt kāda cilvēka postu arī, varbūt tiešām būs kaut kas konkrēts.
  8. hubis

    Psihologs.

    Cik tas tizli un banāli nebūtu, prasīt palīdzību sakarā ar izglītību/profesiju gaming forumā, bet tomēr cik ievēroju šeit ir daudz izglītotu cilvēku un traļi vaļi. Tātad, man ir laiks domāt par profesiju, esmu jau pārdomājis 101 variantu, bet visu laiku kaut kas iegāž, mani neinteresē tehnika, auto, mans lauciņš domāju ir strādāt ar cilvēkiem un man ļoti ieinteresēja psiholoģija. Tātad gribētu uzzināt vairāk par šo profesiju, kā viņiem ar darbu, algu, cik pieprasīti ir utt... Vai reāli tā ir laba doma iet par psihologu? Kā arī lūdzu pamatojat savu viedokli, kā arī ja jums ir kāds labāks variants, tad iesakat to. Un es neatteiktos, ja šeit nesanāktu kārtējie troļļi, lai parādītu savu asprātību.
  9. hubis

    Mu Jopt.

    Izlēmu tādu GOOD SPOTS VISĀS MAPĒS EXP 650 DROP 85 Setu +all varēs par kādiem 15-25ls nopirkt. Nekādu bug nebūs.
  10. hubis

    Mu Jopt.

    jā, visiem veterāniem patīk ar mazu xp, bet uz doto brīdī ir daudz visādu pokemonu, kuri paliek no tā Mu atkarīgi un pērk webshopā daudz mantu, parasti tie ir sīči, kuriem nepatīk maziņš xp, bet ar mazu xp varētu dabūt daudz sakarīgu lietotāju. Nezinu, manuprāt 650 būtu labi ne?
  11. hubis

    Mu Jopt.

    Nezinu kāpēc jums prasu tieši par gayplay šedevru, tobiš, mu, bet tomēr pajautāšu. Tātad, es veidoju savu MU serveri, samērā nopietns projekts veidojas (tas ir mazsvarīgi). Un cik exp likt savā MU. Man ir doma, vai nu 200, 650, vai 1000. Kurš ir spēlējis un spēlē MU, lūdzu pasakiet, gribu dzirdēt cilvēku viedokļus.
  12. hubis

    Vangažnieki

    Nav mans profils, bet ja interesē esmu no vangažiem. par to balkonu parka ielā labs
  13. Tātad, man ir sekojoša problēma. Daudzās spēlēs es nevaru saglabāties, vienkārši metās visvisādi errori utt... Esmu pārložņājis visu kompi, mēģinājis kkā novērst un traļi vaļi, bet laikam esmu nulle tāpēc arī neatradu risinājumu, maybe kāds no jums var kaut ko ieteikt? Moš izveidod kkādu mapīti vajag, kaut kur, es nez. Help!
  14. Sākšu no paša, paša sākuma. Man agrāk caur visiem browseriem (izņemot ff) negāja daudzi webi, youtube, bt trakeri un traļi vaļi un draugiem.lv rādīja kā lo-fi versijā. Vakar man izleca kkāds Mazila update un automātiski sāka updatoties un es to update cancel. Pēc tā visa man negāja ff, metās errors. Nekas pret to ERRORU nelīdzēja, paņēmu un izdzēsu ff. Tagad man tas ff iet, bet parādījās tā problēma, kas bija visiem browseriem, nevaru nekur gandrīz ieiet, izņemot kādus 3 webus (ieskaitot gign) Palīdzat, mļe, nesaprotu, kas vainas.
×
×
  • Create New...