Nightmares^^ Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Starp citu, worm, ja zini kā tās pretīgi pelēkās malas nomainīt abos sānos, pasaki man arī, lūdzu :> 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Daudz par augstu.Varētu sabāzt profaila pārvaldnieku vienā rindā ar searchu, un pārejiem hreniem. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Starp citu, worm, ja zini kā tās pretīgi pelēkās malas nomainīt abos sānos, pasaki man arī, lūdzu :> Ieraksti shito address bara, un bus tev cits backgrounds peleka bacgrounda vieta. javascript:document.getElementsByTagName('body')[0].setAttribute("style","background-image:url('http://img80.imageshack.us/img80/2282/211rzmer.gif')") 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 pārmaiņas parasti ir uz labu. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 (edited) Visvairāk es dievinu, ka tas debīlais search controleris ir pazudis, ķipa, ka rāda, lai pēc 20 sekundēm meklē vēlreiz... tā tracināja tas draņķis... Blindmind, ir jau seksīgi, bet nesaglabājās Edited January 1, 2011 by Nightmares^^ 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Visvairāk es dievinu, ka tas debīlais search controleris ir pazudis, ķipa, ka rāda, lai pēc 20 sekundēm meklē vēlreiz... tā tracināja tas draņķis... Blindmind, ir jau seksīgi, bet nesaglabājās Ja lieto Firefox, tad nokacha Greasemonkey (firefox addons), uztaisi jaunu scriptu un iekope to rindu (izdzeshot "javascript:"), un uzliec pie included pages "*gign.lv/forum/* 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Es zinu, kā te trūkst. Te wajag wairjak tjopiku par TF, wajag sadaljtopiku par cepurem... wjagcepures...tad vel vajaga lai butu itemi...tf2 itemi un TREIDINGS...jaa vahag treidinga sdalju topikiem un vel vel vajag sadalju ursim un vahag sadalju chikijiam jo vinji tashii paklaaju un watever vajag apakshaa sturrii mashiinu un veel vajag daudz cuuku un veel apakshaa vajag kakji kursh saka mjau. rekur es uzzimeju 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 a kur pupi? 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Jo cilvēkus rausta vai zem viņu postiem ir plusi vai mīnusi. man absolūti pohuj, kas viņus rausta, es par sevi runāju. 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 (edited) LABS! LABS CŪKA! Edited January 1, 2011 by +Demetrius 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 es nesaprotu jēgu no šī topika...ja vajag bugreportu, tad parasti uztaisa oficiālu postu kur var reportot nevis tā kā te, ka katrs otrais posts ir ne pa tēmu.... 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 te katrs var izkliegt savu sāpi un nepatiku pret jauno forumu... kā arī salikt visiem mīnusus 3 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 par katru 5. mīnusu ņem nost postu skaitu 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 kautkas nav pa ķeksi ..kautka nerefrešojas man topiku ikonas....un viss tik piebāzts, tik piebāzts.. vienmēr gign forums man ar to ari bija paticis, ka bija foršā minimālisma stilā, pat askētisks. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Visi kuri man salika mīnusus Ko, vairs nevarat? 3 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Iekš Today's top 20 posters dažiem useriem (divītim, superrembo) attēla vietā parādās uzraksts "User's photo" Edited January 3, 2011 by bReeTz 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Visi kuri man salika mīnusus Ko, vairs nevarat? Man beidzās - 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Patik, ka caur iPhone ejot ieksa ir mini versija forumam. Stiligi. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Kad 2005. g., vai 2006. g. mainījās gign forums, tad arī daudziem nepatika. lol, nebiju domājis, ka tik daudziem iepriekšējais forums varēja tik ļoti iepatikties. Gribētos tāpat, lai ir vecvecais gign foruma skins. (2004. g. laikam) Edited January 3, 2011 by hikkii 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 nu ejat tak iznīkt, kā varēja 2004. gada versija patikt? http://web.archive.org/web/20040401213043/http://www.gign.lv/forum/ edit: un sestā gada versija arī bija diezgan nekāda... http://web.archive.org/web/20060218132913/http://www.gign.lv/forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Tas bija 2007. (maiņa uz iepriekšējo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) 2004. gada skins tas nebija . Man tā 2006. gada versija patīk. Ir labi pārskatāma. Edited January 3, 2011 by hikkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 man uz explorera ir tads joks darbaa, ka nevar uzspiest view new posts, jo virsu karajas tas logs niks, pasts, sing out, help, tas REAALI iesuukaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 tev nav kāda anāla rezolūcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Esmu apmierināts,neko sliktu nevaru pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now