Jump to content
GIGN Forum

hikkii

Mirstīgais
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by hikkii

  1. hikkii

    Nakts Riita Spams

    http://tvcountdown.com/ Lapas apakšā ieķeksē savus šovus un spied Filter listing
  2. Palecies; Spied Reload īsi pirms esi leciena augstākajā punktā; Uzreiz pēc Reload uzspiešanas maini uz C4 un atpakaļ (2x Q)
  3. Ja Tev ir kso cs: Ieinstalētajā cs direktorijā jāatver fails rev.ini un jāieliek aiz "-silent" -nofbo -stretchaspect Viss jau Tev tajā CS strādā pareizi. 640x480 ir 4:3 rezolūcija, bet tavs ekrāns ir 16:9 vai 16:10 (widescreen). Gribi pa visu ekrānu - lieto atbilstoši widescreen rezolūciju. Gribi vienkārši izstiept platāku bildi ar to pašu 640x480, pievieno -stretchaspect rev.ini failā.
  4. hikkii

    Nakts Riita Spams

    Nesaprotu, kāpēc viņš vispār uzlicis arī ~ simbolu garumzīmēm Vecais apostrofs jāliek. Links -> http://laacz.lv/f/misc/apos/apostrofs_komats_vista32.zip
  5. Multicore rendering atstāj enabled. Pārliecinies vai Laptop power savings ir uz disabled. cs:go launch optionos ieraksti -threads 4 Konsolē ieraksti fps_max 999 Esmu redzējis uz daudz sliktākiem laptopiem labāku fps. p.s. Tu tikai gign.lv cs:go serverī spēlē? Tur fps būs daudz sliktāks dēļ 128 tickrate un 10x10. Man pašam MM fps gandrīz nekad nenokrīt zem 115, bet gign.lv tas vairāk maximums Bildē settingi, kādiem Tev vajadzētu būt:
  6. Not Tradable, Not Marketable. csgolounge.com treidā var visi pievienot, lai tikai izceltu treidu.
  7. lol, ne jau viņš izdomāja finālā zīmēties ar nazīti. Bija palikušas AK47 7 lodes, getright nezināja, vai naidnieks defuso, virsū bija smoks. Kāpēc mēģināja griezt ar mouse1, ne mouse2? Nebija skaidrs, kur viņš smoukā ir un mouse2 grieziens prasa vairāk laika. Nepaveicās vienkārši.
  8. [h] Serious Sam 3: BFE gifts. http://store.steampowered.com/app/41070/ [w] 2 cs:go atslēgas. Vai skinu/skinus ar vismaz 4 euro vērtību. [h] Nail'd gifts. http://store.steampowered.com/app/40380/ [w] 1 cs:go atslēga. Vai skinu/skinus ar vismaz 1.20 euro vērtību.
  9. Domāju, ka vairāk kā 90%. cs go jau nav kā 1.6. Gandrīz visiem ir kādi ieroču skini, kuri atrodas uz valves serveriem. Nevaru iedomāties, kā tad ar nonsteam varētu spēlēt steam serverī.
  10. Man šķiet, ka gign strādā uz protocol 48 jau no tā iznākšanas dienas. No kāda 2008. gada? Man vispār nekad nav bijušas problēmas uz windows 7 ar cs. Un windows 8 ir gandrīz tāds pats. Tev kaut kāda nenormāli veca cs versija.
  11. Varbūt -nofbo līdzēs.
  12. "labāku bildi overall" http://www.blurbusters.com/faq/60vs120vslb/ Čalis prasa monitoru spēlēm. Pats neesi spēlējis ar CRT monitoru un pēc tam pārgājis uz LCD ar 60/75 Hz?
  13. Priekš fps spēlēm tev ir jāskatās tikai un vienīgi 120 Hz virzienā. Tava iepriekšējā izvēle bija ideāla. http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/benq_xl2420t Response time ir totāli overrated sūds. Kad paspēlēsi vismaz ar 120 Hz, pēc tam patestē 60 Hz. Vairs nebūs nemaz doma par 60 Hz monitoriem. Lētāks variants, arī no Benq XL 120 Hz + sērijas: http://www.dateks.lv/cenas/90/73914_benq_xl2411t_24_.php Atšķirības pats atradīsi.
  14. Mapes jāsakārto. Demolition mapes jāņem ārā.
  15. Kad vairākas reizi izspēlēsi mačus nedabūjot banu, resetosies.
  16. Budžets līdz 200 LVL. Tur jau obligāti jāņem ar vismaz 120 Hz. http://www.blurbusters.com/faq/120hz-monitors/
  17. Ar tām naudā tā ir, jo serveris stāv uz classic casual, bet ir noņemts brīvais armors un defuse kit. Tādēļ ar tām naudām tik slikti Jāliek vienkārši classic competitive settingi, tikai protams ar vairāk kā 10 slotiem.
  18. Tev ir legāls cs? Atverot cs uzspied ` taustiņu un ieraksti gl_vsync 0
  19. konsolē gl_vsync 0 Ja nestrādā, tad pasaki, Tev nvidia, vai AMD videokarte? Vai cits variants? http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+turn+off+vsync+&sm=3
  20. Nekas labojams. Vai nu serveris, kurā Tu spēlē nav apdeitots, vai citiem ir steam. http://store.steampowered.com/app/10/
  21. Sākumā saki, ka nevari ieiet, bet tad saki, ka vari spēlēt, tikai nedzirdi ko runā cilvēki. Kā tad īsti ir? Un tu nevari dzirdēt ko pa mikrofonu runā, vai nevari izlasīt čatu? nonsteameri nedzird ko runā steamotie. Lai dzirdētu, nokačā jaunāko cs 1.6 no kso.lv
  22. Ar jaunajiem uTorrent cits stāsts. Neesi vienīgais ar disk overload problēmu @ torrent. https://www.google.l..._sm=93&ie=UTF-8 Varbūt tieši uTorrent vainīgs pie tavas problēmas, ne cietais disks.
  23. Pats serveris tač jāsataisa sākumā. worms čatboxā bija pirms kāda laika ierakstījis, ka kaut ko padarīs. Vēl nav uzradies. Gaidām.
  24. Ieej tak steelseries mājaslapā un izlasi ar ko atšķiras rubberized no glossy. Varu Tev pateikt jau, ka ar neko neatšķiras. Tas ir virsmas veids. Un Glossy vienkārši nav 4games noliktavā, nevis pārdošanā. Labāk ir lasīt cilvēku atsauksmes kas to peli tiešām lieto diendienā, nevis vienreiz apčamda.
×
×
  • Create New...