Jump to content
GIGN Forum

Zivele

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Zivele's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Zivele

    Sherlock shopping

    Beef. Pareizi Tu arī saproti. Ka man arī plusi ir par applikācijas dalīšanu. Protams aiz programmas arī komanda, kura palīdz vienam otram. Un to godīgi saku. Un nevis ārzemnieku komanda, bet gan jau nostiprinājusies letiņu komanda . Es šaubos vai šī ir tā santīmpi... Visur ir jāiegulda darbs.
  2. Zivele

    Sherlock shopping

    Lieta ir tāda, ka ir diezgan jauns projekts shopping sherlock. Aplikācija tiem, kuri izmanto lidmašīnu bieži, viesnīcas un galu galā pērk visu ko no interneta. Projekts pašlaik nav Latvijas reģionā, bet pēc pāris mēnešiem noteikti būs. Pēc pāris mēnešiem solās arī būt Latvijas reģions. Un varēsiet redzēt arī kā salidzini.lv, kurpirkt.lv, ss.lv, e-maxima. Un tas gan, manuprāt, būtu ļoti ērti. Tam tikai ir nepieciešams cilvēki, kas šo aplikāciju lieto.. Vēl mazliet... Aplikācija, kura parāda, ka pāri ielai jogurts ir lētāks par 10 centiem. Kā Jums izskatās? Vai Latvijā kaut kas tāds būtu iespējams? Tā vispārīgi šeit aizmugurē stāv netikai e-šops, bet arī šit tas cits... http://www.shoppingsherlock.com/738009 inv kods - 738009 UZ android un IOS arī ir https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shoppingsherlock https://itunes.apple.com/us/app/shopping-sherlock/id918419236?mt=8 Ar aplikāciju arī var kādu naudiņu nopelnīt. Ir jaiegulda mazs darbs un mazs laiks. Nekas sarežģīts. TIkai došana draugiem, paziņām un popularizēt to.. Interesē - uzrakstiet man. Skype - roncis21 / PM. Ja esi apņēmīgs un vēlies mēģināt - palīdzēšu .
  3. Atmiņa putrā, jo neko nesaprotu... Cik saprotu, tad Tu visulaiku par pirāto runā. Ja ?
  4. Nekādas problēmas nav bijušas. nezinu kur tu izraki tās problēmas...
  5. Oficiālā versija.. Oficiālā...
  6. Vai ir kāds/-i, kuri būtu gatavi saspēlēt terraria? Šodien sagribējās uzspēlēt. Stāv kādus 2gadus, bet laista nav īsti. Sajēga ir kas un kā, bet nu.. Ātri mācos. Ko sakiet? Saspēlējam? Rakstiet šeit vai arī steam'ā http://steamcommunity.com/id/Zivele
  7. Ha! Nekā šodien nesanāca arī pašam! Gaidu visus rīt! Tātad rīt gan pecenšamies visi ierasties . Pats solijos, solijos šodien ierasties a neko. Domāju kad neviens arī tā nebija ienācis. Sestdien (12.10.) visiem lūdzu atnākt uz kopsaspēlēšanos 20:30-20:40. Pats gaidīšu šajā laika posmā dažus spēlētājus. Ja nebūs nekas liels, sorre! Bet vismaz 4 būtu jātnāk no 20:30 - 20:40, lai kaut ko sāktu.
  8. Labi, rīt gaidam pirmos cilvēkus, ceram kad vismaz pāris būs. Ja nekas nenotiks, tad nespēlēšu.. Rīt no 20:30 - 20:40 būšu. Ja šajā laikā nesanāks mazliet cilvēku, darīšu ko citu . Bet lielāks uzsavrs tieši uz svētdienu tiek likts.
  9. Cerēsim kad vismaz 8 spēlētāji būs . Nebiju cerējis uz tādu atsaucību. Biju domājis kad būs tikai 1/2 pieteicies šeit. Bet 100% ir vēl kādi klusētāji, kuri neko neziņo šeit. Cerēsim kad viss noritēs labi un saspēlēsimies kārtīgi. Vēlams, ja admini arī pačekotu ik pa reizei serveri... Jūs zinat.. Un es ceru kad tas nenotiks, kad visi spēlēs godīgi 4 fun.
  10. Nū es neesmu tā īsti ievērojis, kad serveris ir pilns, bet cerēsim kad piektdienas, sestdienas vakaros vietas būs aizņemtas.
  11. Tātad vēlos neoficiāli ielūgt Jūs uz go:gign.lv serveri šo piektdien (11.10) un sestdien (12.10) plksten 20:30 uz kopsaspēli. Kapēc? Gigns ir pacenties un uztaisījis serveri. Bet, aktivitāti es pilnīgi neredzu. Lai serveris nebūtu tukšs, vēlos lūgt Jūs kaut 1 reizi salasīties "čupiņa", lai saspēlētos normāli. Laiks manuprāt ir ideāls. Tas nav ne pārāk agri, ne pārāk vēlu... Takā pacenšamies vienreiz ieslēgt savas spēles un kopā draudzīgi paspēlēt CS:GO. Personīgi es Jūs gaidīšu. Mēģinam visi Salasīties laika posmā no 20:25 - 20:40. Gaidīšu! GO:GIGN.LV Un pievienojies : http://steamcommunit.../groups/csgolv# Un būtu jauki, ja varētu tos botus noņemt uz 5dienas, 6dienas vakaru, lai neizbiedē kādu Un lūdzu, tie kuri plāno ierasties - uzraksta šeit!
×
×
  • Create New...