Jump to content
GIGN Forum

headl1ne

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

headl1ne's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Sanāc,bet nav īstā versija lai naeta speletu:(
  2. Vecī kur var nolādēt Source un tāds kas ies ari netā,nolā'deju vienu,bet viņš neļauj spelet neta! Lūdzu palīdziet,negribu maksāt arī par viņu pietiek ka 1.6 nopircis esmu!
  3. YEEE veci paldies kad palidzejāt pec gl_vsync 0 ievadishanas viss aizgaja, paldies:*:*:*
  4. https://twitter.com/NiklavsNN/status/403964728688386048/photo/1 JA šis ir vispar,ja vari uzaicini mani skype lai vari izstāštīt problēmu Skype kirshu.odzina
  5. Mēģināju visus nevaaru atrast. man ir Intel pentium insideTM un windows7
  6. Vari paskaidrot smalkāk lūdzu kur jāiet,nezinu vispar par pc kur tā kartīgāk jāiet lūdzu būšu pateicīgs!
  7. Man fps ir tagad ir 60,bet pirmstam bija 99 Kā var dabūt atpakaļ Consule fps_max 100 ja ir jau? Palīdzību lūdzu kas būtu jādara? Man steam cs!
  8. Ieejot Cs'a man bilde ir dubultojus kādas 10x un ieejot opcijas atveras vis vaidzīgais video un audio u.t.t bet nevaru tikt lidz Video lai nomainītu lielumu! Ko man darīt? Consule tieku iekša jo tā ikona man radas maziņa. Mainot no 800X600 uz 1200x....... Sajaucu kautko un nezinu ko uzpiedu. Tagad nevaru nomainīt vairs jobilde ir tik liela ka ar pelites bultiņu netieku (opcijas.VIDEO) klāt!! Man ir steams un izdzesu steam un cs ara 3reizes un uninsteleju!!! Bet kad atkal uzinsteleju nekas nemainaas paliek tas pats lielais Desks! Kā var nomainīt var kāds palīdzēt?
×
×
  • Create New...