cucinjshs Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Filma par dragreisingu = sūds bai defolt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Man galvenais lai storīs un tā izpildījums ir labs. Un lai filmai ir kaut kāda loģika un reālisma pieskaņa. Avatars ir viens no piemēriem, cik maz vajag tai saucamajai 'pelēkajai masai', smukus datorefektus+ krāšņas krāsiņas + 3D un filma kļūst populāra, to laikam es nekad nespēšu saprast. Noņem tos visus sūdus un filmai nekā vairāk nav, saturs, stāst un viss pārējais ir priekš bērniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Avatars ir viens no piemēriem, cik maz vajag tai saucamajai 'pelēkajai masai', smukus datorefektus+ krāšņas krāsiņas + 3D un filma kļūst populāra, to laikam es nekad nespēšu saprast. Noņem tos visus sūdus un filmai nekā vairāk nav, saturs, stāst un viss pārējais ir priekš bērniem... Pensionār Avataram man patika doma par. to be one with the nature. Avatars ari bija speciali domats 3d, parejas 3d filmas ir jamet miskaste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 nopietni, tāds nu jau filmu pazinējs un kritiķis, bet Avatara fanelis? Get real.. Protams, nerādīs mums forumcinemas un citie lielie mēsli Sandensas festivāla filmas- jāiet uz kino Rīga vai Suni, kur regulāri ir patiešām labas, lai arī plašākai publikai nezināmas filmas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 es nesapratu par ko dirsiens, bet sapratu, ka hiveminds ir kaut kas līdzīgs tādam kārtīgi treknam sūdam, kuru pat ja no zoles noslaucīsi, smaka tāpat vilksies līdzi un lai kā arī tu censtos - vaļā no viņas netiksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Treileris ir najs! Jāgaida un jā, cerams, ka būs aizraujoši. Kautgan pēc treilera izskatījās, ka def's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Kaut ko baigi līdzīgu padomāju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Tad jau arī twilight ir mākslas filma. Am I right? Par gaumēm nestrīdas un tas, ka tavuprāt mākslas filmas ROX, nenozīmē, ka cilvēki, kas skatās kases grāvējus - bojevikus, nefiga no filmām nesajēdz. Tā ir vienkārši gaumes lieta. Tavs viedoklis ir tā teikt diezgan uzpūsts un ja godīgi ne sūda vērts, ja tu nespēj piekrist, ka ir arī pasaulē citi cilvēki, kas negrozās tikai ap tevi un vienmēr tev nepiekritīs. Varbūt 3 argumentus? Forši, ka tu izsaki viedokli, bet nenoniecini cita viedokli... Par tēmu - lielas cerības uz kaut ko drausmīgi aizraujošu nelieku, bet skatīties noteikti iešu. Edited December 15, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 oo,jessss. Gaidu... Trailerid bija normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 chill, hiveminds tak ir mastertrollis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Nu parasti jau ar katru nakamo dalju paliek parspiletak un debilaak,bet nu ceram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Bet pēc treilera izskatījās skaisti. Tākā būtu vērts noskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 varu tikai pateikt to, ka arii visi dirseeji, ka filma suuds to filmu arii noskatiisies ja ari iepatiksies teiks, ka suuds, nevajag jau skaidrot kapec Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 nope, es neskatīšos. Redzēju pirmo filmu, kas bija diezgan liels kraps, bet nu skatīties varēja - pārējās pārāk liels kraps lai būtu vērts skatīties un nepietieikoši liels kraps, lai būtu smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Wtf, kā F&F var nosaukt par crapu. Neba jau katru dienu ir jāskatās "dziļās" (atsit vārdu CIETI!) filmas. Ņemot vērā, ka man traki patīk japāņu vāģi un arī kāds amerikāņu muskulis - man no tām filmām noiet. Nepatika Tokyo drifts, bet pārējās daļās Diesels iespārda. Šeit vispār prasās pēc smailija :NOLIECTIESĪBAS: Edited December 15, 2010 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Man pofig - mašīnītes smukas, būs jānoskatās. Šeit izskatās, ka izvēršas otra alus diskusija. :D Go, go, go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Es nesaprotu to, kas hivuci šajā forumā tik ļoti piesaista. Cik reizes viņš ir te nodirsts un pēc tam nahranizēts, bet tāpat atgriežas atkal un atkal. Gan jau nepaies ilgs laiks, kad puiss atkal iekarsīs un atkal tiks nobanots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Šeit vispār prasās pēc smailija :NOLIECTIESĪBAS: un iemaacies shitaa , tad filma liksies kruta nee nu tur bija daljas, ka bija ne visai, neatminos 3 vai 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Jep, Epix vismaz saprot kur tā sāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 patika pirmā daļa, pārējās liekas jau redzētas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 In drift we trust Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 nice! kā man nepatīk gaidīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Man atkal totāli piedūra tokyo drifts, bet pārējās so so, šitā liekas arī būs so so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Pensionār un Breetz Jūs abi divi gadījumā neesat staigājoši invalīdi ? Es nepaspēju visu uzrakstīt par avataru , jo sēdēju tramvajā , kad rakstīju. Karo4 Avatars ir vienīga 3D filma , kuru ir vērts skatīties , ne jau dēļ plota, bet dēļ 3d effekta . Šī ir vienīgā filma , kur tu vari tiešām izbaudīt 3d filmu taisīšanas gala darbu. Plots ir sūds , ntās reizes redzēts, bet tas ka Jūs esat aptaurēti āksti jau sen ir zināms. 3D kino vēl ~5 gadus nebūs jēga redzēt uz ekrāniem , jo avatars bija vienīgais projekts , kurā tika ieguldīts tik daudz laika, lai tiešām iegūtu labi noformētu 3d filmu , bez plota. Jo camerons nekad nav taisījis filmas ar labu plotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 (edited) Astranout nevajag satraukties, viedokli var ari izteikt bez aizvainojošiem tekstiem, izrādi kaut nedaudz ka esi pieaudzies cilvēks (par ko es stipri šaubos, vai vispār tu esi pieaudzis), nevis pumpains tīnis kas tik savu viedokli var aizstāvēt brūķējot muti, un diskutēšanu uzskata par kaut kādiem uzbraucieniem. (Pēc tava izlasītā teksta sāk tā likties) Ja nespēj saturīgi un bez liekas agresijas diskutēt, tad vienkārši neatbildi uz maniem postiem. Ja jau esi tāds filmu pazinējs, kā tu vari vispār teikt ka kvalitatīvā 3d dēļ ir vērts skatīties, neņemot vērā nevienu citu faktoru. Vai tad tieši tas nav pelēkās masas domāšanas veids? No sērijas : "Skatos filmu jo efekti bija tiiiiiiiiiiikkk KRUuuuuuuuuuuutiii", kamoon, skatīties filmu, vēl jo vairāk maksāt par to, lai redzētu efektus? Varbūt tad nevajadzēja tā pūlēties ar Bērnudārza līmeņa stāstiņu, nosaukt filmu par "Efekts" un laist visus efektus pēc kārtas, lai bērni priecājās. Edited December 16, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now