Jump to content
GIGN Forum

Antivīrus.


entw
 Share

Recommended Posts

Es neprasu, lai jūs tagad saucat savus antivīrusus, bet gan iesakat, kurš ir ērti pielietojams, un nemanāms.

Nu šodien pārvācos uz savu desktop pc, un secināju, ka avast! antivīrus ir sen nosprādzis, hm ko, lai dara? Gāju googlē, meklēt "free antiviruss", atradu AVG, ok palietošu, bet cik paskatījos, tad tā free versija knapi vispār ko piedāvā, protams, es par to nebrīnos, jo kā nekā for free. OK, laiks rīkoties, jānopērk kāds antivīruss, jo rokas līkas, pisties ar krakošanu utt, nevaru..cik atceros, tad uz kādu 1 gadu viņi bija samērā lēti visi tie antivīrusi no 10-20ls uz gadu..

Nu no jums es prasu, iesakiet kādu antivīrusu, kurš visu dara pats, automātiski skenē, netaisa nekādus lagus, kā mans Mcafee uz portatīvā, prosta sāk taisīt skenēšanu un viss pc pa burbuli lago, nē..vajag tādu nemanā, neuzkrītošu ar visādiem nevajadzīgiem logiem, utt..karoče ceru, ka sapratāt..

gaidu ieteikumus, yoo. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:lol:

Pārdomā jautājumu.

imo, vincestera variants ir vislabākais, kaut gan neesmu testējis MS antivīrusu.

Pašam gan pēc formata jau ļoti ilgi stāv nods, nav bijusi vajadzība noņemt, bet nav tā, ka baigi patīk. Nemāku noformulēt kāpēc, avira patika labāk. Tāds "vieglāks" likās.

Link to comment
Share on other sites

pašlaik esmu palicis pie "avira", bet šausmīgi nepatīk tās reklāmas, kas pāris reizes dienā uzlec. tā jau antivīruss dara savu darbu.

agrāk lietoju nod32, bet tas pa sētas durvīm ielaida daudz vīrusus

kasperski savukārt bļauj par katru exe failu un vispār, bļaustās par visu un visu laiku.

avast nepatika, jo bija uztaisīts "stilīgs" ņefig antivīrusam vajag kkādu baigo skinu? vnk lai ir nemanāms, pilda savas funkcijas un kad vajag, tad kko uzlidina uz ekrāna ar sarkanu mirgojošu izsaukuma zīmi pa vidu.

avg toč nepatīk. viņš pie startupa uzmet kkādu sūdu, kurš tur ilgu laiku arī nekustas.. un kko tad laikam loado utt..

viss. mana līdzšinējā izvēle avira + skatos ko kačāju

Link to comment
Share on other sites

kā bez antivīrusa? Es, protams, arī čekoju līdzi ko kačāju, vienmēr lasu torrentos ūzeru komentārus, bet tomēr, vienmēr ir iespēja dabūt kādu vīrusiņu (neesmu vēl dabūjis ;) ), un kas ietver sevī limited user konts? :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...