Jump to content
GIGN Forum

entw

Mirstīgais
  • Posts

    424
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by entw

  1. Ja nav noslēpums pa cik domā tirgot?
  2. entw

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=WikVK01nxu4
  3. entw

    Nakts Riita Spams

    Tom., iztīri lūdzu pastkastīti!
  4. entw

    foruma skins

    offtopiks: profilu kkādā 2007.gadā nobloķēja līdz kkādam 2015?? īsti neatceros + paroli un epastu papisu.
  5. entw

    foruma skins

    Kāds var iemest ipbenhanced 2.3.x dizainu, nu kam uz pc ir saglabājies? Sazinājos ar dizaina autoru ipbforumskins, viņam uz pc vairs nav, un officiālais links ir nelabojami nobrucis, karč internetā nav pieejams, atliek cerēt, ka kādam uz pc ir. Skins, protams, ir free-to-use, tākā nav nekāda pirātisma.
  6. entw

    Cenas aprēķināšana

    Pag vecīt ko? Sākumā uzraksti 150-250 un tagad 300+? Kāpēc tā viedoklis mainījās, vai arī tas bija sarkasms, kuru es nesapratu? Godīgi teikšu neatceros, bet nu mega aptuveni pirms gadiem 2???? (???)?? kkur pa 450-500??????? Es tiešām neatceros un saku nu aptuveno.
  7. Sveiki, viens neliels jautājums, vēlos ss'ā nopārdot savu portatīvo (Acer Aspire 7750G), diemžēl tādu modeļu tur nav un tākā es īsti vairs neko nerubīju datortehnikā, pa cik viņš varētu aiziet. Bet nu tā, lai tiešām viņu notirgotu..protams lietots, kādus gadus 2, tehniski un vizuāli ideālā stāvoklī, visi piederumi (soma, lādētajs, pele(??)) nāks līdzi, vienīgais trūkums akumulātors ir nodzīvojis savu un tagad nepieslēdzot pie lādētāja dators izslēdzās pēc 30min aptuveni, bet tā ja stāv lādētājā nekādu problēmu. Vienkārši doma paķert Macbook, tādēļ vajadzētu atbrīvoties no šī brīnuma. Ļoti ceru, ka kāds zinās aptuveno cenu, ko likt ss'ā. Paldies.
  8. Nē nu ērikssons/i ir bijuši, viss ok izturīgi, vispār nelago, nečakarējās utt, bet man tomēr nepatīk ne dizains, ne tas interfeiss vai kā tur saucās, kaut kā Nokijas pārspēj, protams, bļēģ ja tie sūdi nelagotu un nelūstu ik pēc mēneša, viss būtu zbis.
  9. poxa, tas ir kaut kas nopietns? Nedēļu vai minūšu(nu stundu) darbs? Kāds pazīstams meistars kādam ir?
  10. Jā garantija beidzās. Reāli, var jau tur palūgt, lai uz ziemassvētkiem uzdāvina jaunu telefonu, bet prasīs, kas tad ar to notika, un tādā garāā, bļāviens. Vajag viņu saremontēt. Jo dīvainākais ir tas, ka vakar pogas ik pēc kādas 1h ar 324890828 restartēšanām uz 5min strādā viss čotka, un pēkšņi atkal izrubās. Šodien vispār nestrādāja. Pastāv tāda iespēja, ka vadiņi iekšpusē sapisti un pogas nestrādā dēļ tā, bet neko dauzījis neesmu utt. Bļāāviens esmu uz dirsas.
  11. Es esmu vīlies Nokia's, bet gada laikā sapišās trešais telefons manās rokās. Karč, man vasarā laikam dēļ tā, ka daudz pa ūdeni telefons vazājies nodega telefona videokarte vai kā tur saucās, nu man telefons tjipa strādāja slēdzot iekša dzirdēju visas skaņas bez ekrāns nedega, ā nē sākumā bija violet-sarkanā krāsā saplūst viss, tas pats, kas notiek ar datoru ja vkarte ir slima. Nu vo, okey to jau trešo reizi uz remontu nenesīsim, jo zajebal es jau sencim esmu. Un šis iedeva savu veco telefonu kuru viņš palietoja pāris nedēļas. Nokia N85, tā jau telefons zbis patīk foršs, smuks, utt. Bet bļin. Aizvakar, bezsakarā beidza strādāt 4 pogas. Zaļā, sarkanā un tās divas kas augšā virs šitām. Sanāk, tā, ka īsziņu aizsūtīt vispār nevaru, bet zvanīt varu, jāiet telefongrāmatā un caur opcijām pie kontaktiem, jā protams čakars utt, bet neko padarīt. tātad, vai kādam ir tā gadījies, ka telefons viss strādā, nav dauzīts vai vēl kas, bet pēkšņi dažas pogas atslēdzās. Lieta tāda uz remontu nest nekādīgi nesanāks man šonedēļ, un pašiem spēkiem nesačinīšu, kāds nevar padalīties pieredzē, vai arī te ir kāds spečuks, kuram es uz 10min atnesīšu, šamais paskatīsies uzreiz, lai rindā nav jāgaida, un pateiks vai to iespējams salabot ātri un lēti, vai ilgi un dārgi. Vienkārši sencis nositīs, ja uzzinās, ka sapisu. Jā jā es teikšu nu bļe, nejau es kaut ko izdarīju viņš pats nočakarējās, šamais neticēs. KO DARĪT. Help.
  12. entw

    Speele

    Braid?! Itkā jau nebija melnbalta, bet bija no sāna, ar čalīti. fonā skanēja forša mūzika, bija jāpilda misijas t.i. jāatrod puzles.
  13. entw

    Sveicināti Visi!

    counter-strike 1.6? TU nopietni?
  14. Mainu JEBKO kas ir manā backpakā pret earbuds un ushanka.
  15. Karč, ir tāda lieta, ka sen nav kapāts tf2, bet tagad atsāku, un beidzot gribu dabūt kādu cepuri kura reāli patīk, iepriekšējā spēles gados visu laiku krāju tos 3līmeņa metālus, palika tik vēl viens, bet zb pisties, karč reāli rekur mans viss backpacks spied šeit, bļe. prasat ko gribat saprāta robežās, bet es gribu Soldier Stash cepuri, visu mūžu vēlējos viņu iegūt, tas tf2 trade saits huiņa, jau kuro dienu gaidu lai tie čaļi ar ko mainīties ienāk onlainā un nihuja.
  16. entw

    Steam Lietotājiem

    Pats steams, kā aplikācija būtu latviešu valodā? Ja jā, tad zbis, būtu daudz foršāk.
  17. entw

    Nakts Riita Spams

    ej dirst, goodmens ir normāls čalis. VIŅŠ NAV ALKOHOLIĶIS IBIOMATJS. Viņam vienkārši patīk iedzert.
  18. entw

    Mp3 Player

    Ja skaties uz Sony plejeru pusi, tad varu nopārdot savējo, reāli jau kādu 1 gadu stāv skapī, 2x izmantots, ne saskrāpēts, ne sapists. Viss štokos, lādējamais ir, austiņas ir, 4GB atmiņa, melnā krāsā, mazs, bet ar foršu izskatu modeli neatceros, bet ja ir interese, tad varu netā sameklēt infu par viņu un iekopēt tev. Pirkts kaut kur pa 60ls, pārdodu pa 25-30ls, jo nu vispār NEIZMANTOTS! Dzimšanas dienas dāvana, bet nopirku Nokia N95, un ar 8GB plejeru tas arī aizstāja mazo soņuku. =/
  19. nevienmēr tu tiec izvarots, piemēram wl.media citus varoja, bet viņu neizvaroja!
  20. tu forši runā, tā teikt ļoti gudri runā, kur tā var iemācīties runāt un domāt? Būtu pirmais pacans savos pāķjos ja tā rubītu fišku.
  21. entw

    Fiksais Pirkums.

    Meklēju kuram ir g2play[dot]net konts, nu kurš ir reģistrējies g2plejā un spēj man nopirkt vienu lietiņu uz ātro, vienmēr darījumus veicu ar cashu, bet viņš tik pēc 20:00 būs mājās, neder. Vajag tagad, karč. Vēlams uzticamu čuvaku. Sistēma -> es sūtu caur ibanku naudu tev -> tu caur savu kontu pērc to ko vajag. FAST PLSPLS!
  22. mana dzīves jēga ir atrast dzīves jēgu.
  23. Pašam Unihoc s9 iesaku.
  24. entw

    Mācību Grāmatas

    Aizgāju uz 10.kl vispārizglītojošo. karč, viss ir izņemot vācu valodas grāmatas, autorus nosauktu pa PM, ja nu kādam ir..
×
×
  • Create New...