Jump to content
GIGN Forum

Kriss S.

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Kriss S.

  • Birthday 07/05/1997

Profile Information

  • Location
    Latvia/Kuldīga.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www./
  • ICQ
    0

Kriss S.'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Te citi rakstīja, ka arī 12 gadīgi ir gatavi labi adminēt. Ir ! Neteicu, ka visi ir tādi, kuri sāk tēlot galvenos no tā projekta, bet lielākā daļa ! Tas bija domāts tā, ka iegūst kādu augstāku statusu par lietotāju (servera uzraugs, moderators, administrators utt), un sāk visus komandēt pēc savas iegribas, nevis kā to būtu jādara. Un kad pienāk tāds brīdis, kad kāds projekta īpašnieks to pamana un noņem statusus, tad šis aiziet meklēt citu komūnu kur pasēdēt.
  2. Sajaucu, mana kļūda. Sakāpj bija domāts tā, ka paliek iedomīgs un tēlo pārāko par citiem, jo viņam ir privilēģijas kuras nav citiem. Tagad saprati, kā tas bija domāts ?
  3. Priekš administratoriem manuprāt var tikai 15+ ! Aptuveni 10 - 13 gadu vecumam priekš tādiem amatiem nav domāti. Tiem diezgan daudz sakāpj, tādejādi to komūnu padarot par apsmieklu ! Ir arī daži gadījumi, kad 10 - 13 gadu vecumam saprasa daždažādus amatus, un beigās netiek galā - rezultāts nav no tiem labākajiem. Tikai domāju, ka šeit ir laba administrācija ! Domino un Banāna Telefons, jā, es esmu soniC-.
  4. Tā arī uz manu jautājumu neatbildēja Piemirsu ! Sports 10, pārējajās 5 - 7.
  5. Dext0r, Tu īpaši no visiem izcelies ! Šeit ir tik traki, ka man jāmūk prom ? - Nedomāju viss !
  6. Iespaidīgi. Kā Tu šo visu apguvi ? Pašmācības ceļā, vai kautkādi treniņi ? - Vēlu veiksmi turpmāk, un gaidu vēl kādu video.
  7. Ja jau reiz esmu izdomājis pievienoties šim projektam, tad arī jāsasveicinās. Sveiki ! Mani sauc Krišs Štof******. Dzimis esmu Kurzemē - Aizputē, bet tur nekad nēesmu dzīvojis, visus 13 dzīves gadus uz Zemes esmu pavadījis Kuldīgā. Piedzimu es 1997 gada 5 jūlijā. Šeit ir samērā jauki, jo gaiss nav piesārņots, mierīga pilsēta, kur jauki pavadīt laiku ! Šobrīd nenodarbojos ar neko, bet divus gadus biju nodarbojies ar vieglatlētiku, apmēram 4 mēnešus ar kikboksu un daudziem citiem sporta veidiem. Mācos es Kuldīgas 2 vidusskolā, 7 klasē. Sekmes ir labas, un tas man patīk, jo nav jāuztraucas par to, kas un kā būs ar skolu ! Brīvo laiku pavadu paspārdot bumbu ar draugiem uz skolas futbola laukuma. Mums ir tas krutais Eiropas projekta laukums, kurš ir tikai pāris skolām Latvijā ! Nēesmu ne krāna garinātājs, ne izsalcis pēc privilēģijām serverī, lai kādam palielītos, bet gan, lai jauki pavadītu laiku ! Esmu 167 centimetrus garš, ar mazliet rudiem matiem, zilganzaļām acīm un 40/41 pēdas izmēru. Virtuālā pasaule. Forumos kādreiz biju sastopams ar citu segvārdu, bet nesen mainīju savu identifikāciju, uz šo segvārdu kas man šobrīd ir. Tas sastāv no vārda un pirmā uzvārda burta ! Šobrīd esmu pāris projektos, kā arī no daudziem esmu aizgājis, jo administrācijā bija nepieņemama vecuma cilvēki, kas nebija labi ! Spēlēju tādu spēli kā "Counter Strike 1.6", kādreiz lecu KZ/BHOP, bet tagad esmu piebremzējis un nesen atsāku šaut. Šauju diezgan labi, bet ne tik labi, kā kādreiz, jo prasme ir pazudusi, bet labāk nelielīšos par to, kas un kā bija ! Spēlēju es ar A4Tech X-748k datorpeli, Logitech Classic Keyboard 200, un 17 collu monitoru ! Bilde ir aptuveni gadu veca, vai pat vecāka. Tapēc varu teikt, ka esmu drausmīgi mainījies, bet nekas, aplūkojat kāds biju pirms gada. Nu tas arī viss, vairāk negribējās rakstīt. Sveiki visi GIGN`ieši.
×
×
  • Create New...