Jump to content
GIGN Forum

madpodz

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

madpodz's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Sveiki visiem! Vēlējos pajautāt vai kāds nevar man izlīdzēt. Ir tāda lieta, ka man ir vairāki jauni Apple macbook air pārdošanā, taču Latvijā diezgan grūti to izdarīt, un nav daudz cilvēki, kas var atļauties tādu summu samaksāt uzreiz, tāpēc vienīgo iespēju redzu EBAY, bet problēma tāda, ka manam ebay kontam ir iztērēts Selling limits un tikai nākošmēness atjaunosies limiti. Varbūt ir interese izlīdzēt, ja Tev ir ebay konts, varētu uzlikt izsolīti, par atlīdzību netiks aizmirsts, ja dators tiks pārdots tad esmu gatavs maksāt vismaz 30 LVL, ja izsole beigsies ar augstu cenu esmu gatavs maksāt pat vairāk. Nekādas paroles man nevajadzēs un nemaz neprasīšu, lai nedomātu, ka kaut ko mēģinu izdarīt Tev neredzot vai apšmaukt. Gaidīšu atbildi, ja arī Tev nav kontiņš, esmu pārliecināts, ka kādam no tava draugu loka noteikti atrastos, kas izmanto EBAY. Lūgums, stūlbus komentārus neizteikt, jautājumus uzdodiet privāti.
  2. nu apstrideshu gan tevi. speli ir spelejam bez stures un kaa vel! var spelet ar mouse un klaviaturu. es speju ar klaviaturu braukt tik pat atri ka ar sturi.
  3. LFS jeb Live For Speed ir braukšanas spēles simulātors, kurš pa pasauli apgrozās jau ļoti sen. LiveForSpeed piedāvā lieliski iejusties braucēja lomā, ar realiem specifektiem no dzīves. Spēlē ir daudzas un dažadas trases, ir iespēja arī veidot savas. Tu vari izvēlēties dažnedažādas automašīnas, tām vari veidot pats savus skinus-izskatus, mainīt riepas, un visu ko vien vēlies, lai tava mašīna butu pietiekami laba tev un sacīkstēm Video: P.S. Ceru, ka ieviesu Jums nelielu interesi par šo spēli. Ja patika, pasaki paldies! Smile Spēli var nolādēt te - links izdzēsts Lai nolādētu Jums ir jābūt reģistrētām vai ir jāielogojas. Mana servera IP - 95.68.44.64 Serveris 24/7
×
×
  • Create New...