entw Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Es neprasu, lai jūs tagad saucat savus antivīrusus, bet gan iesakat, kurš ir ērti pielietojams, un nemanāms. Nu šodien pārvācos uz savu desktop pc, un secināju, ka avast! antivīrus ir sen nosprādzis, hm ko, lai dara? Gāju googlē, meklēt "free antiviruss", atradu AVG, ok palietošu, bet cik paskatījos, tad tā free versija knapi vispār ko piedāvā, protams, es par to nebrīnos, jo kā nekā for free. OK, laiks rīkoties, jānopērk kāds antivīruss, jo rokas līkas, pisties ar krakošanu utt, nevaru..cik atceros, tad uz kādu 1 gadu viņi bija samērā lēti visi tie antivīrusi no 10-20ls uz gadu.. Nu no jums es prasu, iesakiet kādu antivīrusu, kurš visu dara pats, automātiski skenē, netaisa nekādus lagus, kā mans Mcafee uz portatīvā, prosta sāk taisīt skenēšanu un viss pc pa burbuli lago, nē..vajag tādu nemanā, neuzkrītošu ar visādiem nevajadzīgiem logiem, utt..karoče ceru, ka sapratāt.. gaidu ieteikumus, yoo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Joprojām lietoju. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=33769&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Microsoft Security Essentials Sīkais brālis lienot dīvainās lapās un velkot visādu drazu sifili vēl nav saķēris. Ēd arī maz (antivīruss. brālis daudz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Par MS Security Essentials varu pateikt, ka biju mēģinājis likt vairākiem kompīšiem un jams mīlēja uztaisīt periodiskus 100% CPU rīšanas brīžus, lai gan visādi citādi šķita ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Lietoju kopš iznākšanas brīža. Uz pajauna portatīvā un desktop P IV, 1GB RAM nekas tāds nav novērots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Avira + smadzenes, ja velc visādus sūdus neviens antivīruss nepalīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ESET NOD 32 all the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Panda cloud? maziņš, ātrs, spēcīgs,bezmaksas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Pārdomā jautājumu. imo, vincestera variants ir vislabākais, kaut gan neesmu testējis MS antivīrusu. Pašam gan pēc formata jau ļoti ilgi stāv nods, nav bijusi vajadzība noņemt, bet nav tā, ka baigi patīk. Nemāku noformulēt kāpēc, avira patika labāk. Tāds "vieglāks" likās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 pašlaik esmu palicis pie "avira", bet šausmīgi nepatīk tās reklāmas, kas pāris reizes dienā uzlec. tā jau antivīruss dara savu darbu. agrāk lietoju nod32, bet tas pa sētas durvīm ielaida daudz vīrusus kasperski savukārt bļauj par katru exe failu un vispār, bļaustās par visu un visu laiku. avast nepatika, jo bija uztaisīts "stilīgs" ņefig antivīrusam vajag kkādu baigo skinu? vnk lai ir nemanāms, pilda savas funkcijas un kad vajag, tad kko uzlidina uz ekrāna ar sarkanu mirgojošu izsaukuma zīmi pa vidu. avg toč nepatīk. viņš pie startupa uzmet kkādu sūdu, kurš tur ilgu laiku arī nekustas.. un kko tad laikam loado utt.. viss. mana līdzšinējā izvēle avira + skatos ko kačāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Vislabāk ir dzīvot bez antivīrusa, bet ja nu tomēr drausmīgi bail, tad uztaisīt limited user kontu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Esmu lietojis Eset nod32, nekad nau bijushu probleemu!!! Iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Uz stacionārā ar WinVista - Microsoft Security Essentials Uz portatīvā ar WinXP - AVG Uz portatīvā ar Win7 - Avira Visi minētie antivīrusi man nav maksājuši ne santīma, visi pilda savas primārās funkcijas, resursus īpaši nerij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 kā bez antivīrusa? Es, protams, arī čekoju līdzi ko kačāju, vienmēr lasu torrentos ūzeru komentārus, bet tomēr, vienmēr ir iespēja dabūt kādu vīrusiņu (neesmu vēl dabūjis ), un kas ietver sevī limited user konts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Izlasi, ko pirmajā postā rakstīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Avira ir labaakais no brivajiem anti-virusiem... Varat tur teikt ko gribat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Man ir jautājums par to MS Essentials, vai pēc tam neuzmetīsies tas "this copy of windows is not genuine" sūds, ja nav legālais Win7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 paldies iečekošu. bija slinkums kkur meklēt kā to reklāmu dabūt nost :D bet ja jau pasniedz uz paplātes, tad grēks neizmantot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=33769&hl= +1 ljoti labs antivirus! Nekadus suudus man nav nodarijis pedejos 6gadus un virusus arii vislabak kjer no visiem bezmaksas antivirusiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Lietoju NOD32. McAfee arī normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 NOD32 un Avast! jaunākās versijas, abi ir labi, taču, lai netraucētu, es izvēlētos NOD32. Avastam updeiti ir šausmīgi bieži un to informatīvo pop-up figņu nevar novākt, traucē reizēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kā ta nevar? Tur ir Gaming vai Silent mode, neatceros kā īsti saucās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 man jautaajums par aviru, ka novaakt, ka reklaama lec katru reizi vinjam ara, kad iesledzu kompi? Apnikusi ta reklama par 30% skidonu premium aviras kontam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Nu tak izlasiet to linku, ko iemetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now