cucinjshs Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Varbūt kādam vēl noder - izvilku paper 13. Task 2 bija par to, ka jaunieši par daudz laika pavada internetā, par visādiem twiter-šiteriem, draugiem utt. Task 3 es biju no skolas ņūspeipera un intervēju kaut kādu doktoru no UK par alerģijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 A man vel visi eksameni prieksa otardien pirmais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Man bija paper 17. 1. pastāstīt par bērnības piedzīvojumu. 2. "daži cilvēki saka, ka cilvēki 21. gs dzīvos 120 gadus." Vai piekrīti tam. 3. Tu esi pārdevējs un tev jāpalīdz pircējam iegādāties svīteri. (prasīja Latvijas nacionālās krāsas). Thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 yoo, atvilkos no runāšanas eksāmena lat. val., normāli. Tēmu uzrakstīju vakarnakt, un reāli grūti bija iemācīties savu tēmu, jo tik skumju neviens nebija izvēlējies, bet paldies dievam, ieejot kabinetā stress mazinājās un runas beigās jutos kā mājās..n1ce. Nu ko 02.jūnijā atzīmes, nu bļin jābūt 6 vai 7, savādak kauns mans.. 1 eksāmens done, 3 to go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Pamatskola un vidusskola ir visforšākais laiks dzīvītē, var dzīvot bēdu nezinot, ja tos 9 vai 12 gadus kaut kas, vismaz pa ausu galam ir dzirdēts, sūdi sākās pēc tam (Ja vien neizlem mācīties kaut kādā Mazpisānu plostotāju akadēmijā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Shadow Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Ņēmu par grāmatām un jauniešiem, vispār tas eksāmens bija ļoti viegls, dabūju jau 9 (woow, neticēju, ka pat 9 dabūšu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Šito var visu laiku drirdēt. Pamatskolnieki stāsta, ka bērnudārzs ir fufels, pēc tam vidusskolā visi stāsta, ka viss agrākais ir fufels, pēc tam students stāsta, ka vidusskola ir fufels, beigās agalvo, ka visas mācības bij viens fufels. Nekas jauns nav izgudrots Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 hm..ew jums laba grāmata ir padomā ko pirmdien analizēt? derētu tākā izlasīt... P.S iekš ielts 7.5 writing bik nočakarēju. varēju izcelt 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 +1 Varētu kāds ieteikt arī pāris noderīgus citātus, ko iepīt domrakstā Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Latviešu valodas eksāmenā, čalim, kuram gadā bija knaps 4 ielika 5. Pēc manām domām eksāmens- fail. Biju iepriekšējā dienā aizstaigājis līdz konsultācijai un no tās nemaz nebija jēga. Runāšana ar vispār fufelis, vienīgi tas, ka man bija jārunā ar meiteni, kura runā tik rēcīgi LVVAL. ka es gandrīz runāšanas daļā sāku zviegt pa visu kabinetu. 1.Jūnijs - Angļu VAL. 2.Jūnijs - Runāšana Angļu VAL. (Man) 4.Jūnijs - Vēsture 4.Jūnijs - pēc vēstures eksāmena sākās 3dienu gara konsultācija algebrā (3 dienas pēc kārtas) un pats pēdējais fufelis - 7.Jūnijs - Algebra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Varētu kāds ieteikt arī pāris noderīgus citātus, ko iepīt domrakstā tur tachu dos jau gatavus fragmentus ko analaizeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 doma bij par domrakstu.. pats tiko blaumaņa Indrānus izlasiju...luga pietam tik kādas 70 lpp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 pats tiko blaumaņa Indrānus izlasiju...luga pietam tik kādas 70 lpp. a kas tur domraksta shogad ir? kads zin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Gan mana LV skolotāja, gan citas skolotāja teica, ka varētu būt tēma "Manas vērtības dzīvē", vai kaut kas tam līdzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 no kurienes gan tava skolotāja, gan citas to izsprieda? izklausās pārāk vienkārši Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 Man skolotāja gan pilnā pārliecībā skaidroja, ka šogad šāda veida "ūdens liešanas" tēmas nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 klīst apkārt daudz ziņas, ka tēma "par vērtībām"... but who knows..i prepared for anything they can throw at me!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Tapēc, ka viņas uz kaut kādām tur sapulcēm iet, un tur pateica, something like that Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Šo eksāmenu rakstīs arī krievvalodīgo skolas, domāju nekā sarežģīta nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Dzirdeju ka bushot kkas par lachpleesi, patriotissmu or smth Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 30, 2010 Author Report Share Posted May 30, 2010 Nu tad veiksmi rīt latviešu valodas eksāmenā! Ceru uz to, ka rīt, domraksta laikā, man visas čakras bus vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 eu, jūs kāds varbūt zinat, kur netā var atrast teksta analīzes paraugu ar visu 6 punktu piemēriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 http://visc.gov.lv/eksameni/vispizgl/metma..._3d_met_mat.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Atkal stundu ātrāk pabeidzu pirmās daļas. Nekas grūts. Pārsprieduma temats vispār piece of cake. Jāgaida tagad vēl tā analīze. GO GIRLS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) Pabeidzu 1. un 2. daļu 11:35, kaut vai paredzēts bija 12:30 tām abām daļām. Pārsprieduma tēma bija salīdzinoši easy. Čakras atvērās un mūza arī atnāca ciemos, abas lapas pierakstīju tā, ka pietrūka vietas un nobeigumu nācās saīsināt Analizēt prozas darbu bija visvienkāršāk, kā arī teksts bija vissaprotamākais, kā arī problēma tur stāstītā bija aktuāla un kauns bija neņemt to fragmentu. Atkal pirmais nododu lapeli un pazūdu mājās, redzēsim ar ko tas beigsies Kā jums likās 1. uzdevuma testiņš? Es savus 15/20 zināju uz visiem 100%, jo tādi piemēri tika ņemti konsultāciju laikā.. Edited May 31, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now