Jump to content
GIGN Forum

Invisible Shadow

Mirstīgais
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Invisible Shadow

  1. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8360-WEJC-2625#acceptedforms Tur visa electron ir pieminēts, tik tikko uzgūglēju un atradu pat latviešu saitos, ka ar Visa Electron steamā var geimus pirkt......
  2. Man ir SWEDBANK ISIC skoleenu karte nevis SEB studentu, un man liekas, ka starp vinam ir liela atskiriba... Steama foruma ari so topiku uzrakstiju un man teica, ka japagaida vel kads laiks, kamer taa nauda atnaks and shit, jo man vinu parskaitija piektdien vakara...
  3. Tātad mēģinu Steamā spēli nopirkt, man ir tā Swedbank skolēnu karte, tajā nauda, protams, ka ir iekšā [tik nesen saņēmu] un spiežot Purchase, rāda šādu te erroru: Mēģināju vēl pāris reizes, bet tas pats, naudu nevelk un spēle nenopērkas! Kur ir problēma ?
  4. Pēc šī tuta skaņu ieraksta, bet tās kvalitāte ir šausmīga [video]! Kā uzlabot video skaņas kvalitāti?
  5. Nopirku jaunu karti, nav tur vairs nekādu problemu, slēdzat ciet topiku.
  6. Pirms mēneša novilku Left 4 Dead 2, perfekti viss gāja, bet pirms pāris dienām PC saplīsa un aizveda uz remontu, tagad, kad PC ir salabots, veru vaļā Left 4 Dead 2 un met kaut kādu erroru: Tad man nekādu steam nevajadzēja, lai spēlētu!! Uzinstalēju to steam, bet tas pats atkal izmetās pēc intro daļas.... Googlē jau meklēju, bet neko neatradu, negribu pārinstalēt, jo ļoti ilgi instalējas!
  7. Ieej serverī nevis caur favourites, bet gan caur konsoli, tad Tev pieprasīs paroli un sāc adminēt!
  8. Pirms aptuveni mēneša novilku NBA 2K11 no newoutlawa (NBA 2K11-FLT) Spēlēju myplayer un jau nba 21 spēles nospēlētas, bet nevaru samierināties ar debīlo grafiku ! Spēlētājiem priekšā nav numuru, pašu ķermenis debīli izskatās, myplayer sākumā kur čalītis it kā bumbu driblē, tur tās bumbas nav un pats kaut ko ar rokām čakarējas! Skrīni: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=bpohn2wl6m3ugs7n4.bmp http://www.bildites.lv/viewer.php?file=xht...0gkpvbogsfy.bmp Video kartes speci: 128MB, 32 bit, Sapphire Radeon X550/X700 series. Vai vaina ir video kartei vai kam citam?
  9. zinu, ka postoju vecā topikā, bet šī ir viskrutākā interneta spēle esmu Epsilon pasaulē un man ir ap 3300 punktiem
  10. Invisible Shadow

    Dziesma

    Ir arī tādi youtube to mp3 konverteri, piem. dirpy.com.
  11. Tātad pāris dienas (4 dienas) atpakaļ nopirku 2gb ramu, viss iet perfekti, izņemot 1 lietu - uzreiz, kad ieslēdz datoru, rādās dialogs, lai aktivizēju Windows, no sākuma neko nedarīju tur, izgāju no loga un katru dienu bija atgādinājums, ka Windows ir jāaktivizē 3 dienu laikā. Šīs 3 dienas nu jau ir pagājušas, bet kā lai viņu aktivizē? Tur man prasa 25 simbolu kodu kaut kādu, kāds teica, ka šis kods ir atrodams uz datora uzlīmes. Atradu kaut kādu uzlīmi, bet tur nav 25 simbolu. Kā uzzināt šo kodu, aktivizēt Windows?
  12. Kā var sadalīt .mpg video failu (4,66GB lielu), piemēram, uz 3 daļām, lai būtu mazāks faila(u) izmērs un saglabā labu kvalitāti skaņai un pašam video? Mēģināju Ultra Video Splitter, tāpat liels izmērs visiem, kam sadalu, un vēl Easy Video Splitter - met erroru - The source MPEG file is invalid.
  13. Me too Matemātika pirmdien, tur gan nekas labs nesanāks
  14. Hah, man tas pats dabūju 20pts(max), mazākais klasē bija 17 vai 18. @Muffy Latv. val. eksāmens bija viegls, man gadā tik 6 laikam ir, bet eksāmenā 9, tikai diviem cilvēkiem no klases 9 bija, pārējiem pa 8, 7, 6 un 5.
  15. Labais, runāšanas daļā anglenes eksāmenā max. punkti - 20 Klausīšanās daļai sākumā skaņa no vienas Tokio Hotel dziesmas, vismaz man tā liekas
  16. Jau trešo vai ceturto gadu pēc kārtas skatos Eirovīziju un man gandrīz VISAS dziesmas ir patikušas , šogad vislabākās ir Grieķijas (hope they will win!!), Turcijas un Bulgārijas dziesmas
  17. Ņēmu par grāmatām un jauniešiem, vispār tas eksāmens bija ļoti viegls, dabūju jau 9 (woow, neticēju, ka pat 9 dabūšu)
  18. Dekāļi bija jāliek ar entiy'u infodecal
  19. Vienkārši saliec failus attiecīgajās mapēs!
  20. Amxbanos sadaļā server admins neieķeksējas reģistrētā niks, tāpēc acc pēc mapes maiņas neiet uzreiz, tas man ir manuāli jāieķeksē.
×
×
  • Create New...