Jump to content
GIGN Forum

RIkkY

Mirstīgais
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

About RIkkY

  • Birthday 05/22/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

RIkkY's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. RIkkY

    Nakts Riita Spams

    whats up , varbūt kāds zin dziesmu , kur viģiks bija melnbalts , lidoja ērglis un kaila blonda meicha locījās ( čiči pliki) ? Video bija kāds ielicis no šī foruma.
  2. RIkkY

    Nakts Riita Spams

    Pilnīgi Svetlanas garša mutē parādijās ienākot gign.lv
  3. Vo! Skype laiks rādija nepareizi, līdz ar to arī čakarējās. biju iegājis skype no portika, kam bija greizi laiks un pluss vēl jaunajā pc Viss ok tagad
  4. Sveiki, nopirku jaunu pc. Uz viņa stāv win 8 , neorginalais. Lieta tāda, ka ejot jebkurā mājaslapā gan chrome , gan firefox raksta untrusted page vai your connection is not private, kadam bijusi tada problema ?
  5. Uzsledzu uz high performance, kas butiski mainija visu pasakumu:) palaidu ccleaner , lai gruzus izvac no pc.. Uz pirma iespaida bij labi, bet spelejot ilgak sak traucet tie retie fps dropi ta pat.
  6. Problēma atrisināta, fps dropi ļoti reti, paldies par palīdzību
  7. Uzspiežot to, man nerādas tā kā tev, bet gan HydraGrid opcijas. Cik atceros , tad man arī bija tā kā tavā attēlā, bet tagad nav , kā var dabūt atpakaļ to recent application izvēli ? Nu ok, it kā uzliku un palika labāk, vairs nav tā ,ka nevar paspēlēt, bet tagad , kad kaut kas nepatīk, tad pamatīgi nokrītas un iet lēnām atpakaļ. Kas tas varētu būt ?
  8. Atrisinājums nav vēl atklāts ....
  9. Nu jā, man jau orģinālais
  10. Sveiki. Lasīju te daudzus topikus par fps, bet gala iznākums nekāds. Ieejot spēlē man sākumekrānā rādas 99-100 fps. Taisot connect uz loading screena fps rādas 60, iespējams pat mazāk, bet tā tam vajadzētu būt, cik atceros, kad stacionārajam arī tā bija. Pašā spēlē ir low fps, protams, ka bāzē stāvot tas ir uz 80 - 100, bet kad sākas kustība ir pamatīgs kritiens. Aim mapē 1 uz 1 spēlējot fps ir 20-40, šaujot pricels prosto aizpeld un nav iespējams labi trapīt, jo kamēr sašaurinās atpakaļ... Kaut kā negribas ticēt, ka vainīga ir porķika videne, jo pat wow's iet, bez problēmām. Video karte - AMD Radeon HD 6320. ir jaunākie driveri Esmu izmeiģinājis rakstīt konsolē tās visas fīčas, kas saistītas ar fps, bet nepalīdz. Varbūt win7 vainīgs? Hz..
  11. RIkkY

    reklaamas netaa

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
  12. Jā, low fps, frame drops. Vairāk nelago
  13. es jau sarakstījis biju šo, bet tāpat tas nek nemaina diži
  14. Sveiki, lieta tāda , ka nopirku porķi ar win7 un cs baigi lago, a pirms tam uz stacionārā , kur bija xp viss bija čotka, kā var atrisināt šo problēmu, jo lasīju kaut kur , ka vainīgs ir win7 . Interneta pieslēgums man ir lattelecom , bet tur cik noprotu nav problēma , ja pirms tam (gadu atpakaļ) viss gāja bez lagiem. visu sačiniju. tagad problēma ar fps. ir izslēgts vsync, uzlikts max fps 101, bet nekā. 20, max 60 fps tur, kur nav neviena, esmu vel visu ierakstījis konsolē, lai uzlabotos, bet bez rezultātiem. video karte ir amd radeon hd 7470m, kur varētu būt problēma?
  15. portativajam datoram: Acer aspire 7250g amd dual-core processor e450 17.3'' HD+LED LCD amd radeon HD 7470m 6gb ddr3 memory 500gb hdd thx jau iepriekš
×
×
  • Create New...